IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
    Никакво значение няма на колко стотинки ще купувате. И на една десета от стотинката да е все тая. Тук си трябва увеличение на капитала или гейм овър. А ако се направи увеличение и не вземете участие, ще сте толкова размити, че хилядите акции, които притежевате няма да струват нищо така или иначе. Който иска да играе на хорото, ще трябва да развърже кесията. Тези милиони левове задължения към банки, няма как да се погасят от самосебе си.
    мОЖЕ И ЕДНА ОБЛИГАЦИОННА ЕМИСИЯ....НО ТРЯБВА СОБСТВЕНИЦИТЕ ДА СИ Я ИЗКУПЯТ,НЕ ВИЖДАМ КОЙ ДРУГ

Коментар

• Как ли ще реагират банките кредитори на този отчет,това е последното,което си мисля....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Ти купи под, а аз и на 1ст ще купя още
        Никакво значение няма на колко стотинки ще купувате. И на една десета от стотинката да е все тая. Тук си трябва увеличение на капитала или гейм овър. А ако се направи увеличение и не вземете участие, ще сте толкова размити, че хилядите акции, които притежевате няма да струват нищо така или иначе. Който иска да играе на хорото, ще трябва да развърже кесията. Тези милиони левове задължения към банки, няма как да се погасят от самосебе си.

Коментар

• [QUOTE=BOBAN1;1059305575]
          Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Бобане, твоите стихове, бяха едни от най-добрите на мечкомска тематика. Истинска загуба за мечкомската тема е, че сега ги няма. Ако имаш спомен от тях, моля, прати ми нещо на лични. Не бива да се губят.[/QUOTE

Бях пийнал бая снощи...и сутринта като видях лкакво съм създал...ме хвана срам от себе си

Не ги помня
          Не биваше. Бяха страхотни. Реалистични неща, от дълбините на душата. Може би и с ясновидски нюанс. Просто майсторски
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• [QUOTE=precakanoto;1059305573]Бобане, твоите стихове, бяха едни от най-добрите на мечкомска тематика. Истинска загуба за мечкомската тема е, че сега ги няма. Ако имаш спомен от тях, моля, прати ми нещо на лични. Не бива да се губят.[/QUOTE

Бях пийнал бая снощи...и сутринта като видях лкакво съм създал...ме хвана срам от себе си

Не ги помня

Коментар

• Ти купи под, а аз и на 1ст ще купя още

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                Вчера се разпродадаха половин милион акции....най някой беше чел отчета един ден по-рано..

Абе я кажете някое стихотворение
                Бобане, твоите стихове, бяха едни от най-добрите на мечкомска тематика. Истинска загуба за мечкомската тема е, че сега ги няма. Ако имаш спомен от тях, моля, прати ми нещо на лични. Не бива да се губят.
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Киро,тук ако не скарат СПЕШНО 20-30 мил ....бай-бай

СК Е около 11млн ....при репутация 25млнНе ти ли прилича в реалност за отрицателен СК...

Ти си дръж твоите акции шом искаш.Аз смятам да купя (ако има де ) под стотинка

Не е препорък а

Лека вечер

П.С. За кой лека,за кой не

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Да разгледах отчета ужасен е, но и логичен. Защо да разпродават иначе активи за две стотинки които струват много повече. Също е валиден аргумента , че стария собственик не би се предал ако можеше да се справи сам. Наведохте ме на мисълта и за историята на големите източвания- Божков, Захариев, Цветелина.., но тук новите собственици са честни и показват истинското положение, а и цената е само 3-5 ст. Аз не смятам да продавам и чакам с интерес как ще се процедира по- нататък. Може и да успеят момчетата. С какво моля тук отчета е по лош от този на Мост, Крем или ХДПАТ за да са по - ниски цените. Типична високо рискова акцияПък може и да стават интересни спекулации- да видим- тук е само за хора със здрави нерви и джобове момчета
                    Поздравления - много добри сравнения. Мост, Крем или ХДПАТ - две от тях са вече в небитието! Ако сравненията освен добри са и толкова точни, то с вероятност 2/3 и мечком ще ги последва. Споделям, че и според мен е най-вероятното събитие.
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Да разгледах отчета ужасен е, но и логичен. Защо да разпродават иначе активи за две стотинки които струват много повече. Също е валиден аргумента , че стария собственик не би се предал ако можеше да се справи сам. Наведохте ме на мисълта и за историята на големите източвания- Божков, Захариев, Цветелина.., но тук новите собственици са честни и показват истинското положение, а и цената е само 3-5 ст. Аз не смятам да продавам и чакам с интерес как ще се процедира по- нататък. Може и да успеят момчетата. С какво моля тук отчета е по лош от този на Мост, Крем или ХДПАТ за да са по - ниски цените. Типична високо рискова акцияПък може и да стават интересни спекулации- да видим- тук е само за хора със здрави нерви и джобове момчета

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Има шпек за 23 мио. Кво се шашкате
                        Мдааа, обаче шпека го няма...
                        Виж отчета, материалните запази и продукцията се стопяват, съответно това се отразява в ОПР-то при "Изменение на запасите от продукция и незавършено производство"

Обаче явно не са продадени, ами отиват в графа "обезценка на активи" за близо 27 мил. лева

ето че са обезценили активите "шпек, луканка и други подобни" явно го е нямало на практика

п. п. и са провизирали 34 мил. вземания, явно тия също дето ги няма

и като теглиш чертата 63 мил загуба... че то кремиковци имаше ли толкова
                        Last edited by dex; 29.08.2012, 00:23.

Коментар

• Вчера се разпродадаха половин милион акции....най някой беше чел отчета един ден по-рано..

Абе я кажете някое стихотворение

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Има шпек за 23 мио. Кво се шашкате
                            Къд е е това...

Коментар

• Явно отчета за Q1 е бил пълно менте..
                              Тук се стопяват текущите активи от 29 на 2.5 мил
                              и вземания за 33 мил се изпаряват
                              и ако махнеш търговската репутация СК отива на - 15 мил....

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Бедо,Божков...кохто искате...са светци спрямо Райчев....Още не мога да асимилирам цифрите....Някой сеща ли се колко беше загубата на Лукойл за миналата година...,,,
                                Бедо може ма Божков не го слагай в тази група. собствения капитал на Холдинг пътища Ад се стопи с 50 милиона реални без да се брои печалбите къде изчезнаха.

Ма Райчев с неговите 100 милиона минус щото тея не са първия мунус дето се обявявя тук и той се нареди до великите.

Божков 50-100 милиона минимум,
                                Бориславова 40 милиона минус от Катекс лапнати от миноритарните плюс 10 милона от Деспред,
                                Захариев сигурно 100 милиона само от ОЦК без да броим колко е осмукал от Кремиковци.

Офффффффффф борса сме за чудо и приказ.
                                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Working...
                                X