If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Я - Сестров пъкна... но и той подценява моят портфейл ... и никой не го познава детайлно, вярвайте ми. Сестров - дори не ми е достатъчно добре структуриран портфейлът... ако беше, щеше да има за... ми за дъ-ъ-лго море...
Киров - печалбицата им е към половин милион вероятно по мои сметки - малко е трудно да се говори за "финансови проблеми" за разлика от някои други затънали компании. Така че тоя, дето днес така се изтръси на кежава цена, при това с привилегированите акции - или е малко невежничък или не са му издръжали неврите... а тая игра не е за слабонервови хора... или, който няма нерви - да купува само Софкомчета...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Хъх - засичал си ме, ама аз притежавам акции в десетина компании и сичките (май само с едно изключение) снасят дивиденти... дори и някои от непубличните ми снасят. Нали се сещаш - оттука 133, оттам 618, от трето място 78... и те събират четирицифрена сумичка...
Карбонов - по последни справки в Софкомът съм на Осмици. Тъй като в сичките дружества притежавам бройка от еднакви цифри (444, 222, 777 и т.н.) - смятай дали земам под 400 кинта от Софкомът.
Стига се го яли човека. Той отдавна не пише нещо дразнещо, няма нужда да го кастрите. Харесал е Меком, купил го, грешка или не, бъдещето ще покаже.
За портфейл от 10-15 хил лева море от дивиден е добре.
Хъх - засичал си ме, ама аз притежавам акции в десетина компании и сичките (май само с едно изключение) снасят дивиденти... дори и някои от непубличните ми снасят. Нали се сещаш - оттука 133, оттам 618, от трето място 78... и те събират четирицифрена сумичка...
Карбонов - по последни справки в Софкомът съм на Осмици. Тъй като в сичките дружества притежавам бройка от еднакви цифри (444, 222, 777 и т.н.) - смятай дали земам под 400 кинта от Софкомът.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Засичал съм го на събрание, от където щеше да гушне дивидент 133лв преди данък.
Първо да уточним на какво море ще ходи и за колко време. Май билета от София до морето с влак е около 40лв в двете посоки в един ден!!! Може и да отиде за един плаж човека!!!
Взима взима иначе нямаше да хори на общото събрание на Софкома.
Не е гаранция като ходи. За да вземе тези кинти, тр. да притежава около 559 акции от привилегированите на стойност около 3100 кинта. Не, че е невъзможно, но ако г-н "никой" всъщност е друг ник на "малката сестра", (който познава портфейла на импа) може и твърдението да има основание.
Акцията обаче си спихва и текущото ниво няма да се удържи според мен.
Импе, колко време ще е този дивидент ?
(Не е препоръка)
Коментар