IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
    Ако нямат, може няколко касетки с кървавица да пратят на борсата, все ще се разберат
    Няма да има кървавица батка! В момента МЕКОМЦИ колят КОНЕ за рашаните,така че най-много някой копитце да изпратят.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
      Ако нямат, може няколко касетки с кървавица да пратят на борсата, все ще се разберат
      май ще изпратят сУЙ шпек

Коментар

• И къде в отчетите намери причината да не си платят борсовата такса

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
          Най-вероятно от Меком са си мислили, че като плащат за емисията на привилегированите това е всичко като такси.

Все 1000-2000 лева има в това дружество

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Нищо официално още няма за финансови проблеми на Меком,. Нямам акции//
            Има отчети, на който му трябват ще си ги намери...
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Подозрително е, че голяма фирма като Меком не си плаща борсовата такса, както и това закриване на щандовете в Кауфланд

Коментар

• Я - Сестров пъкна... но и той подценява моят портфейл ... и никой не го познава детайлно, вярвайте ми. Сестров - дори не ми е достатъчно добре структуриран портфейлът... ако беше, щеше да има за... ми за дъ-ъ-лго море...

Киров - печалбицата им е към половин милион вероятно по мои сметки - малко е трудно да се говори за "финансови проблеми" за разлика от някои други затънали компании. Така че тоя, дето днес така се изтръси на кежава цена, при това с привилегированите акции - или е малко невежничък или не са му издръжали неврите... а тая игра не е за слабонервови хора... или, който няма нерви - да купува само Софкомчета...
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Нищо официално още няма за финансови проблеми на Меком,. Нямам акции//

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Хъх - засичал си ме, ама аз притежавам акции в десетина компании и сичките (май само с едно изключение) снасят дивиденти... дори и някои от непубличните ми снасят. Нали се сещаш - оттука 133, оттам 618, от трето място 78... и те събират четирицифрена сумичка...

Карбонов - по последни справки в Софкомът съм на Осмици. Тъй като в сичките дружества притежавам бройка от еднакви цифри (444, 222, 777 и т.н.) - смятай дали земам под 400 кинта от Софкомът.
                    Стига се го яли човека. Той отдавна не пише нещо дразнещо, няма нужда да го кастрите. Харесал е Меком, купил го, грешка или не, бъдещето ще покаже.
                    За портфейл от 10-15 хил лева море от дивиден е добре.

Коментар

• Хъх - засичал си ме, ама аз притежавам акции в десетина компании и сичките (май само с едно изключение) снасят дивиденти... дори и някои от непубличните ми снасят. Нали се сещаш - оттука 133, оттам 618, от трето място 78... и те събират четирицифрена сумичка...

Карбонов - по последни справки в Софкомът съм на Осмици. Тъй като в сичките дружества притежавам бройка от еднакви цифри (444, 222, 777 и т.н.) - смятай дали земам под 400 кинта от Софкомът.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ей стига сте го яли импето
                        чилякът има акции на софкомът достатъчни , за да иде 1 седмица сносно на нашето море.

поздрави и успех

ПП тия от мекомя се осраха, но дано се поправят
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Засичал съм го на събрание, от където щеше да гушне дивидент 133лв преди данък.
                          Първо да уточним на какво море ще ходи и за колко време. Май билета от София до морето с влак е около 40лв в двете посоки в един ден!!! Може и да отиде за един плаж човека!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                            Взима взима иначе нямаше да хори на общото събрание на Софкома.
                            Не е гаранция като ходи. За да вземе тези кинти, тр. да притежава около 559 акции от привилегированите на стойност около 3100 кинта. Не, че е невъзможно, но ако г-н "никой" всъщност е друг ник на "малката сестра", (който познава портфейла на импа) може и твърдението да има основание.
                            Акцията обаче си спихва и текущото ниво няма да се удържи според мен.
                            Импе, колко време ще е този дивидент ?
                            (Не е препоръка)

Коментар

• Най-вероятно от Меком са си мислили, че като плащат за емисията на привилегированите това е всичко като такси.

Все 1000-2000 лева има в това дружество
                              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнение
                                тука яко слъга, от никде не вземаш дивидент повече от 400лв, че да ходиш на море с тези пари.......
                                Взима взима иначе нямаше да хори на общото събрание на Софкома.
                                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Working...
                                X