IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Ха-ха - аз си ходя на море, но с дивидентът от една друга компания... Със саламаджийския дивидент вярно само на басейн ще ида... 2-3 пъти...
    тука яко слъга, от никде не вземаш дивидент повече от 400лв, че да ходиш на море с тези пари.......

Коментар

• Обикновените са спрени от търговия, а привилиригованите не?
      Да не би да са платили само за тях,а другите да ги пазят от суркане до 10 ст
      Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнение
        е, сега пък скромна.....
        твърдеше, че с дивидента ще ходиш на море, да нямаше предвид някой от софийските басейни един път годишно????

никое дружество, което държи да е публично няма да забрави да си плати таксите на БФБ!!!
        непубличните дружества също фалират...
        Ха-ха - аз си ходя на море, но с дивидентът от една друга компания... Със саламаджийския дивидент вярно само на басейн ще ида... 2-3 пъти...
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Е, чак "завалията" - още не съм почнал да се завалям.

Не знам каква е причината - но какво пък - има толкова качествени дружества на НЕпубличният пазар... Те да си цакат дивидентът, пък другото не е важно. Дори съвсем да издънят нещата, сумата, която съм вкарал в саламаджийницата е скромна.
          е, сега пък скромна.....
          твърдеше, че с дивидента ще ходиш на море, да нямаше предвид някой от софийските басейни един път годишно????

никое дружество, което държи да е публично няма да забрави да си плати таксите на БФБ!!!
          непубличните дружества също фалират...

Коментар

• 30-12-2011 - Временно спиране на търговията с регистрирани финансови инструменти
            На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 54/30.12.2011 год., е взето следното решение:
            На основание чл. 65, ал. 1 от Част IV Правила за търговия от Правилника за дейността на Борсата, поради незаплащане в срок на годишната такса за поддържане на регистрирана емисия, определена в Тарифата за таксите на Борсата, временно се прекратява търговията с емисиите финансови инструменти на следните дружества, считано от 03.01.2012 г.:

Борсов код Дружество
            4AN АКБ Корпорация ХАД-София
            6AV Алба-Виа АД-София /в ликвидация/
            6AL Алфа Пропърти 1 АДСИЦ-София /в ликвидация/
            BLC Болкан Пропърти Инструментс АДСИЦ-София
            5G2 Гарант Инвест Холдинг АД-Кюстендил
            GEA Глобекс Истейт Фонд АДСИЦ-София
            3G9 Глоуб Фарм АД
            ELW Европа Лайн груп АД-София
            51E Електрометал АД-Пазарджик
            3ZA Заводски строежи-Козлодуй АД-Козлодуй
            3ZY ЗММ-Якоруда АД-Якоруда
            4IZ Изгрев-66 АД-Пловдив
            4IM ИММИ АД-София
            4PB Инст. по целулоза и хартия АД-София
            6I2 Интерлоджик-лизинг АД-София
            5I3 ИнтерСтандартс АД-София
            M2B Марбъл Артс АД
            M6D МДКЦ Биочек АД-София
            MKX Меком АД-София
            3OG Оригинал АД-Севлиево
            OWJ Орфей клуб уелнес АД-Пловдив
            51P Полимери АД-Девня
            5P5 Прайм Турист АД-София
            PPO Пропъртис Кепитъл Инвестмънтс АДСИЦ-Варна
            3JI Симат АД-Габрово
            CDX Сити Дивелъпмънт АДСИЦ-София
            6SB Супер Боровец Пропърти Фонд АДСИЦ-Варна /в несъстоятелност/
            6SF Сфилм АД-София /в ликвидация/
            6A9 Фаворит Холд АД-София
            6F2 ФС Холдинг АД-Дупница
            4CK Химко АД-Враца
            Y40A Хлебни изделия Подуяне - София
            3JY Южен индустриален парк АД-София

Съгласно чл. 65, ал. 6, търговията с емисията финансови инструменти ще бъде възстановена след отпадане на основанието за временно спиране, а именно - на първия работен ден, следващ деня на заплащане на дължимите от дружествата към БФБ-София АД суми.
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Е, чак "завалията" - още не съм почнал да се завалям.

Не знам каква е причината - но какво пък - има толкова качествени дружества на НЕпубличният пазар... Те да си цакат дивидентът, пък другото не е важно. Дори съвсем да издънят нещата, сумата, която съм вкарал в саламаджийницата е скромна.

Коментар

• не са си платили таксата на бфб сигурно
                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• защо го спират?

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                    Много гнила работа ... и какво, от 03.01.2012 няма да се търгуват значи...
                    Импа, завалията....

Коментар

• Много гнила работа ... и какво, от 03.01.2012 няма да се търгуват значи...
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                        Временно се прекратява търговията с емисиите финансови инструменти на следните дружества, считано от 03.01.2012 г.:

Борсов код Дружество -

MKX Меком АД-София

да.... работата тук наистина не отива на добре
                        Не думай! Нека Импето ти каже, че всяко зло - за добро, така ли беше Импи!

Коментар

• Временно се прекратява търговията с емисиите финансови инструменти на следните дружества, считано от 03.01.2012 г.:

Борсов код Дружество -

MKX Меком АД-София

да.... работата тук наистина не отива на добре

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                            Привет саламджии! И денс ли глътнахте водица (след тези солени луканки) ? :
                            Е-е-е - повече не могат да ме изкушат, наплъних достатъчно...

Виж, ако някому му скимне да продава на 10 или дори на 8 стинки - да не се срамува, де... ще го оттървем от.

Коментар

• Привет саламджии! И денс ли глътнахте водица (след тези солени луканки) ? :

Коментар

• В Кауфланд

Коментар

Working...
                                X