Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнениее, сега пък скромна.....
твърдеше, че с дивидента ще ходиш на море, да нямаше предвид някой от софийските басейни един път годишно????
никое дружество, което държи да е публично няма да забрави да си плати таксите на БФБ!!!
непубличните дружества също фалират...Със саламаджийския дивидент вярно само на басейн ще ида... 2-3 пъти...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕ, чак "завалията" - още не съм почнал да се завалям.
Не знам каква е причината - но какво пък - има толкова качествени дружества на НЕпубличният пазар... Те да си цакат дивидентът, пък другото не е важно. Дори съвсем да издънят нещата, сумата, която съм вкарал в саламаджийницата е скромна.
твърдеше, че с дивидента ще ходиш на море, да нямаше предвид някой от софийските басейни един път годишно????
никое дружество, което държи да е публично няма да забрави да си плати таксите на БФБ!!!
непубличните дружества също фалират...
Коментар
-
30-12-2011 - Временно спиране на търговията с регистрирани финансови инструменти
На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 54/30.12.2011 год., е взето следното решение:
На основание чл. 65, ал. 1 от Част IV Правила за търговия от Правилника за дейността на Борсата, поради незаплащане в срок на годишната такса за поддържане на регистрирана емисия, определена в Тарифата за таксите на Борсата, временно се прекратява търговията с емисиите финансови инструменти на следните дружества, считано от 03.01.2012 г.:
Борсов код Дружество
4AN АКБ Корпорация ХАД-София
6AV Алба-Виа АД-София /в ликвидация/
6AL Алфа Пропърти 1 АДСИЦ-София /в ликвидация/
BLC Болкан Пропърти Инструментс АДСИЦ-София
5G2 Гарант Инвест Холдинг АД-Кюстендил
GEA Глобекс Истейт Фонд АДСИЦ-София
3G9 Глоуб Фарм АД
ELW Европа Лайн груп АД-София
51E Електрометал АД-Пазарджик
3ZA Заводски строежи-Козлодуй АД-Козлодуй
3ZY ЗММ-Якоруда АД-Якоруда
4IZ Изгрев-66 АД-Пловдив
4IM ИММИ АД-София
4PB Инст. по целулоза и хартия АД-София
6I2 Интерлоджик-лизинг АД-София
5I3 ИнтерСтандартс АД-София
M2B Марбъл Артс АД
M6D МДКЦ Биочек АД-София
MKX Меком АД-София
3OG Оригинал АД-Севлиево
OWJ Орфей клуб уелнес АД-Пловдив
51P Полимери АД-Девня
5P5 Прайм Турист АД-София
PPO Пропъртис Кепитъл Инвестмънтс АДСИЦ-Варна
3JI Симат АД-Габрово
CDX Сити Дивелъпмънт АДСИЦ-София
6SB Супер Боровец Пропърти Фонд АДСИЦ-Варна /в несъстоятелност/
6SF Сфилм АД-София /в ликвидация/
6A9 Фаворит Холд АД-София
6F2 ФС Холдинг АД-Дупница
4CK Химко АД-Враца
Y40A Хлебни изделия Подуяне - София
3JY Южен индустриален парк АД-София
Съгласно чл. 65, ал. 6, търговията с емисията финансови инструменти ще бъде възстановена след отпадане на основанието за временно спиране, а именно - на първия работен ден, следващ деня на заплащане на дължимите от дружествата към БФБ-София АД суми.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Е, чак "завалията" - още не съм почнал да се завалям.
Не знам каква е причината - но какво пък - има толкова качествени дружества на НЕпубличният пазар... Те да си цакат дивидентът, пък другото не е важно. Дори съвсем да издънят нещата, сумата, която съм вкарал в саламаджийницата е скромна.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеМного гнила работа... и какво, от 03.01.2012 няма да се търгуват значи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеВременно се прекратява търговията с емисиите финансови инструменти на следните дружества, считано от 03.01.2012 г.:
Борсов код Дружество -
MKX Меком АД-София
да.... работата тук наистина не отива на добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеПривет саламджии! И денс ли глътнахте водица (след тези солени луканки) ? :
Виж, ако някому му скимне да продава на 10 или дори на 8 стинки - да не се срамува, де... ще го оттървем от.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар