IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Този участък от последния отчет е доста интересен ... не е препоръка

Има силна промяна при текущите консолидирани активи, които от 14,3 млн. лв. към 30 юни 2012 г., са повишени до 54,5 млн. лв. към 30 септември 2012 г.

Нетекущите активи се увеличават с близо 50 млн. лв. от началото на 2012 г., като достигат 112 млн. лв. към 30 септември 2012 г., а увеличението е основно от появата на инвестиции в други предприятия за 51,6 млн. лв. към 30 септември 2012 г., спрямо 0 (нула) към 31 декември 2011 г.

Коментар

• Има два варианта според мен ..Несъстоятелност, която да се оспорва и точи с години..с опити за избягване, както при много от компаниите на БФБ. Втория по невероятен , но на БФБ всичко е възможно- купилия предприятието Тилев да го препродаде или възобнови деиноста му след известно време..Доколкото имам поглед върху делата му- досега никак не се е представял като губещ играчТук интересна за мен е цената, която е по ниска от цените на предприятия в несъстоятелност..Много интересна високо рискова акция- само за хора със здрави топки и вкус към хазарта. На два пъти влизах и излизах успешно- не е препоръка за нищо...

Коментар

• Какво следва от тук нататък?
        Питам съвсем сериозно.
        нека силата бъде с вас

Коментар

• Ами да купят Меком Галеви

Коментар

• Братя Галеви с 20 коли, яхта, 800 хил. в банка и много оръжие

5 Февруари, 2013
            |

автор: frognews.bg
            |

7 Коментари
            |

617
            Братя Галеви с 20 коли, яхта, 800 хил. в банка и много оръжие
            Братя Галеви могат да загубят цялото си имущество, а то не е малко, ако делото за конфискация бъде спечелено от държавата. Банковите им сметки са за над 800 хил. лв., имат дялове в 15 фирми, имоти в с. Ресилово, яхта, мотоциклети, 20 автомобила, бойно и ловно оръжие.

Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество е завела иск за всички активи в списъка на семействата на Пламен Галев и Ангел Христов, съобщава 24 часа. Делото тръгва в сряда в Кюстендилския окръжен съд.

Стойността на иска е за 4,25 млн. лева. Освен това комисията настоява да се обяви за недействителна сделката за учредяване на право на строеж на две 3-етажни къщи с басейн, зала за тренировки и фитнес.

Галеви са бивши барети. Според комисията през годините те са притежавали законно 26 огнестрелни и ловни оръжия. Пламен Галев имал два револвера "Смит и Уесън" и 7 пистолета "Зиг Зауер", "ЧЗ-75В", "Davis" и четири "Глок". В колекцията влизат и три карабини - "Сайга МК-03", „Сайга МЗ ЕХР-01" и "Медвед-3”, която е най-скъпа по фактура. За нея Пламен е платил 2300 лв. Според експерти за оръжия Галев е дал общо 14 617 лв. Ангел Христов пък е похарчил още повече за оръжия - 18 387,50 лв.

Коментар

• [QUOTE тука може да има [СКРИТ] потенцЯл [/QUOTE]

скрит,скрит колко да е скрит?
              нека силата бъде с вас

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
                Шема, при "чиста" акция, не се говори за отчет. Дори не се пита
                Aпропо, къде е темата за ралито на "избушеняците" ?
                Вол, ясно е че тъгуваш за биволиците, и ние сме така, ама дай да не влагаме лични чувства в търговията, а? Какво искаш да кажеш с това "избушеняци"? Аре моля ти се, недей да плюеш по родопа по тоя начин, тука може да има [СКРИТ] потенцЯл

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Тук отчет има ли?
                  Шема, при "чиста" акция, не се говори за отчет. Дори не се пита
                  Aпропо, къде е темата за ралито на "избушеняците" ?
                  Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Тук отчет има ли?
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от кофе бабоне Разгледай мнение
                      ще се вдига,ще се вдига,ама друг път.
                      ей Го, вдига се ...

Коментар

• ще се вдига,ще се вдига,ама друг път.
                        нека силата бъде с вас

Коментар

• Тази акция няма ли да се вдига вече. От 3 дни държа губеща позиция и много съм напрегнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                            За тебе ако са безналични ...аз си имам разписка депозитарна
                            Налична?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Ама кобосче, ама те са безналични бе!
                              За тебе ако са безналични ...аз си имам разписка депозитарна

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                                Да чистите артии можеш много приложения да им намериш ...от тапети за стая на простотията до тоалетна хартия

Не е препоръка за ПК на ЦК
                                Ама кобосче, ама те са безналични бе!

Коментар

Working...
                                X