Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
За мен текущото положение на Меком и текущата цена е породена И ОТ ......безотговорното държание на новите собственици.Помните ли ,когато коментирахме закъснението за ОСА .Аз споменах,че ако си купя завод или голяма част от него СЪН НЯМА ДА СПЯ.,докато видя ,че държа нещата под контрол.
А тук какво се получи...Закъснява се за ОСА ,от там се освобождава от отговорност мениджмънта....и се дава време на старите да опоскат каквото могат за оставащото време.А според мен е трябвало веднага с придобиването на собствеността на акциите да се запечатат складовете,да се пусне в отпуск Менаджера производство ,главният счетоводител и юрисконсултите....ако трябва и изп.директор да го няма.Наема се ВЪНшНА ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА ДА СЛЕДИ какво става.
И със сигурност това щеше да има ефект.Защото някой си мисли ,че Силистра е Лондон...

Когато излезе фалшивият отчет наяве,г-н Янков си каза,че във фирмата има физически кражби,фиктивно бракуване на продукция....и т.н.То пак добре,че не са разглобили машините и не са разпарчетосали сградите тухла по тухла

Сега ,ще има разследване,дела,търсене на наказателна отговорност.......и както се разбра,скоро"истински" отчет няма да има(по думите на г-н Янков)...
А беше толкова просто и лесно...Вържи попа да тие мирно селото е казал Народът...
..ама кой да чете поговорки.
Не е препоръка за покупко-продажба на акции.....Нямам такива
Коментар