IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    http://www.investor.bg/novini-i-anal...ora-mu,139563/

Новите май искат да дигнат на копита Мекома, мисля че така се застраховат от евентуални пречки.
    Имам малко, не е препоръка за купуване и продаване!
    Това доказва тезата,че слагането на Райчев в СД е било неправилно.Още като го избраха писах за това тук,как могат да пуснат вълка в кошарата.Обяснението на г-н Янков го помните.

За мен текущото положение на Меком и текущата цена е породена И ОТ ......безотговорното държание на новите собственици.Помните ли ,когато коментирахме закъснението за ОСА .Аз споменах,че ако си купя завод или голяма част от него СЪН НЯМА ДА СПЯ.,докато видя ,че държа нещата под контрол.

А тук какво се получи...Закъснява се за ОСА ,от там се освобождава от отговорност мениджмънта....и се дава време на старите да опоскат каквото могат за оставащото време.А според мен е трябвало веднага с придобиването на собствеността на акциите да се запечатат складовете,да се пусне в отпуск Менаджера производство ,главният счетоводител и юрисконсултите....ако трябва и изп.директор да го няма.Наема се ВЪНшНА ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА ДА СЛЕДИ какво става.

И със сигурност това щеше да има ефект.Защото някой си мисли ,че Силистра е Лондон......ама не.Вържи попа да ти е мирно селото.

Когато излезе фалшивият отчет наяве,г-н Янков си каза,че във фирмата има физически кражби,фиктивно бракуване на продукция....и т.н.То пак добре,че не са разглобили машините и не са разпарчетосали сградите тухла по тухла

Сега ,ще има разследване,дела,търсене на наказателна отговорност.......и както се разбра,скоро"истински" отчет няма да има(по думите на г-н Янков)...

А беше толкова просто и лесно...Вържи попа да тие мирно селото е казал Народът...
    ..ама кой да чете поговорки.

Не е препоръка за покупко-продажба на акции.....Нямам такива

Коментар

• С риск да прозвуча грубо но Стефан Райчев трябва да го вкарат на едно друго място, а не в СД. То бива бива хитрини и схеми, но напоследък се оляха тотално в това дружество и никой не може да ме убеди, че се правят схеми през главата на Райчев. Просто всичко се подписва от марионетки.

успех и дано се изчисти това дружество..ако не от кредити поне от кофти управленски материал.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Във връзка със статията - интересно откъде става ясно, че точно заради вкарването на Стефан Райчев в СД се е вдигнала цената, допитване ли е правено, анкета ли, що ли?
        Не може ли причината за вдигането да е друга?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Езика в Инвестора все повече е в тон с официалния - махленския.
          Чакам на Запад да прочета "Ново 20".
          Да не говорим, че няма никакво ново, освен за екипа на Инвестора.
          Другия аспект, в който може да се разглежда е известна форма на манипулация.
          АкцЙЙ имам, препоръки освен за вдигане на журналистическото ниво - нямам!
          Да, все едно е някой парцал, отразяващ животеца на Божинов и Оная там...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            http://www.investor.bg/novini-i-anal...ora-mu,139563/

Новите май искат да дигнат на копита Мекома, мисля че така се застраховат от евентуални пречки.

Езика в Инвестора все повече е в тон с официалния - махленския.
            Чакам на Запад да прочета "Ново 20".
            Да не говорим, че няма никакво ново, освен за екипа на Инвестора.
            Другия аспект, в който може да се разглежда е известна форма на манипулация.
            АкцЙЙ имам, препоръки освен за вдигане на журналистическото ниво - нямам!

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...ora-mu,139563/

Коментар

• Аху Иху и после тиху

Тук са данните от анкета за Меком както и последните две други - за Пени стокс и 2Q
                Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Странно!

днес нито една сделка няма .
                  Какво му е странното.Всеки чака другия да сгреши.
                  нека силата бъде с вас

Коментар

• Странно!

днес нито една сделка няма .
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                      Що ли си мисля ,че преди да го напишеш ли сложил поръчка да купуваш в ниското
                      Не съм. нещо ме е шубе
                      нека силата бъде с вас

Коментар

• Първоначално изпратено от кофе бабоне Разгледай мнение
                        След 13.08 2012г имах някаква надежда за ,че Мекома ще тръгне да работи,обаче след тези изцепки на старите мажоритари вече не виждам никаква светлина ,явно ще се ходи на съд и това в най добрия случай ще се проточи 2 год.Дотогава ще е една безстопанственост ,едни кражби ,едни чудеса...А дали банките ще чакат 2 год? - чл 718 от ТЗ?
                        Явно всички дребни акционери се прецакахме,е понякога човек трябва да понася загуби .
                        Що ли си мисля ,че преди да го напишеш ли сложил поръчка да купуваш в ниското

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                          Мечтай си. В тая категория има много мераклий за ТОП.
                          Е, не може да му се отрече ,че се старае да вземе поне сребърен медал,а така като гледам има сили и за златен.
                          нека силата бъде с вас

Коментар

• Първоначално изпратено от кофе бабоне Разгледай мнение
                            Може да го коронясаме за "БОС на ТОП ИЗЕДНИЦИТЕ"
                            Мечтай си. В тая категория има много мераклий за ТОП.
                            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Може да го коронясаме за "БОС на ТОП ИЗЕДНИЦИТЕ"
                              нека силата бъде с вас

Коментар

• Сега се сетих за един стратегически инвеститор-Райчев
                                Това май е единствения изход.
                                нека силата бъде с вас

Коментар

Working...
                                X