IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Явно имат още време....утре очаквам милките да са на 4ст...Аре наздраве...,че стана ракиено време

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
      Аз виждаме едни
      ОБЩО ЗАДЪЛЖЕНИЯ 57.467 милиона

А капитала е положителен, щото са набухали едни
      1. Положителна репутация 25.225 милки
      отделно

едни Други вземания 20.252 милки

а освен това са си оценили халетата в Силистра за 16 милиона
      има и още, ама не ми се занимава...

ето и една весела снимка

Този, гологлавия на салам ли ще го правят?

Коментар

• голям екшън тук...уау..

ама никито (тилев) мисля, че имат достатъчно бройки, че да си правят каквото искат с дружеството...може и да бъркам
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Това са последните отчети, които намерих. МАЖОРИТАРЯ НЕ Е ЗАГУБИЛ ПРЕДПРИЯТИЕТО- ОТКЪСНАХА Му ГОЛЯМО ПАРЧЕ МЕСО. Не знаем какви са дълговете му може би банките са го погнали , а и навремето се беше забъркал в политиката със Сашо Апашо и Камов
          Аз виждаме едни
          ОБЩО ЗАДЪЛЖЕНИЯ 57.467 милиона

А капитала е положителен, щото са набухали едни
          1. Положителна репутация 25.225 милки
          отделно

едни Други вземания 20.252 милки, и още едни други 9 мил... има ли ги, нема ли ги

а освен това са си оценили халетата в Силистра за 16 милиона, машини 9 мил..
          че и някви финансови активи имат за 4.5 млн.
          има и още, ама не ми се занимава...

ето и една весела снимка

Last edited by dex; 10.07.2012, 16:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
            на мен цялата история ми прилича да е направена от човек, доста навътре в пазара на акции. един вид да знае чрез съдия изпълнител може да тафне акциите на длъжника и след това да го използва, за да влезе като мениджър
            Е, според мен за такова нещо не е нужно да си кой знае колко навътре в пазара.
            А требе да имаме и длъжник...

Коментар

• Аз пуснах едно фишче тук сега, а да видим дали Никито ще ни пусне някое паре за морето на есенМного хора са ми казвали- където са Никито и Милен мирише на пари

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                Мечкома е с големи шансове да стане акция на седмицата.
                на мен цялата история ми прилича да е направена от човек, доста навътре в пазара на акции. един вид да знае чрез съдия изпълнител може да тафне акциите на длъжника и след това да го използва, за да влезе като мениджър

Коментар

• Това са последните отчети, които намерих. МАЖОРИТАРЯ НЕ Е ЗАГУБИЛ ПРЕДПРИЯТИЕТО- ОТКЪСНАХА Му ГОЛЯМО ПАРЧЕ МЕСО. Не знаем какви са дълговете му може би банките са го погнали , а и навремето се беше забъркал в политиката със Сашо Апашо и Камов

Коментар

• Абе интересна акция с две думи!
                    А особено за такива, като мен, акционери, е забавно
                    Дали ще снесат дивидентеца????

Коментар

• Консолидираната печалба на Меком АД към март продължава да се топи с бързи темпове

Последна редакция: 04.06.2012, 15:00

Публикуване: 04.06.2012, 14:51

Автор: Емил Брандийски

Размер на шрифта: a a a

Меком АД показа печалба в размер на 118 хил. лв. в консолидирания си отчет за първото тримесечие на 2012г. Печалбата продължава да намалява за трето година поред, показва историята от финансовите отчети.

Общите приходи са в размер на 8 348 хил. лв. което е понижение от 7.84 % спрямо предходния период. Общите разходи отчитат спад от 2.45 % до 8 217 хил. лв.

Нетните приходи от продажби в края на март са в размер на 7 798 хил.лв. и представляват 93.41 % от общите приходи. Спрямо предходния период те намаляват с 9.40 %.

Формираната загуба на акция за периода (на осреднена годишна база) е 0.12 лв.

Собственият капитал е в размер 74 557 хил. лв., като спрямо същия период на миналата година е намалял с 5.18%.

В неконсолидирания отчет на дружеството за първите три месеца на 2012г. бе декларирана печалба в размер на 124 хил. лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Това значи че не може или не иска да взема банкови кредити за да ре финнансира. Преди години съм ходил в това предприятие- много модерно и читаво беше
                        По-скоро не може Киро...едва ли ще заложи и изгуби предприятието си ...а и казваш ,че е модерно....за дребни пари

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                          Ми аз се сещам само за една причина - собственикът им е бил обезпечил някакво задължение с тях - или, че е изпаднал в някаква невъзможност да си изпълнява личен заем и са му ги взели. Иба ли го какво друго може да бъде...
                          Абсолютно точно...

Коментар

• Мечкома е с големи шансове да стане акция на седмицата.
                            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Това значи че не може или не иска да взема банкови кредити за да ре финнансира. Преди години съм ходил в това предприятие- много модерно и читаво беше

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                Мерси!
                                Инвестора явно още дирят ЧСИ-то.
                                И все пак - поради що се озовали акциите на мажоритаря в ЧСИ?
                                Препоръки няма!
                                Ми аз се сещам само за една причина - собственикът им е бил обезпечил някакво задължение с тях - или, че е изпаднал в някаква невъзможност да си изпълнява личен заем и са му ги взели. Иба ли го какво друго може да бъде...

Коментар

Working...
                                X