If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В случая мачтът Жека е предизвестен............ама не ну се знае краъният изход
Нямам акции тук.......не ,че правят салами
Ама ми и интересно...сложил съм вече към 300к акции...под ена стинка,,,,,,,,,като знам процедурата и схемата на съдия испълнителя...не за друго ...ама аре наздраве
Темна мгла е паднала, а част от коментарите са си за бисери и вицове, само не и за притежаващите от високо.
Както и вчера за спорта щях да се нахендря на 2 пъти по-висока цена.
Препоръки няма, чакаме мача утре!
Абе то че са затънали е ясно , но въпроса е дали Ник- Тилев ще го превземат или ще стане като ХИМКО и КРЕМИКОВЦИ. Аз заложих на тях. Цените ми се видяха добри и да има екшън. Навремето като убиха Кюлев всички продаваха банката му, аз купувах на 3 пъти и така после направих едни 37 процента- ех славни времена
сравнението с кюлев е меко казано неуместно. едно е да продаваш панически акции на добро дружество, друго е да продаваш акции на лошо дружество с калпав мениджмънт
Абе то че са затънали е ясно , но въпроса е дали Ник- Тилев ще го превземат или ще стане като ХИМКО и КРЕМИКОВЦИ. Аз заложих на тях. Цените ми се видяха добри и да има екшън. Навремето като убиха Кюлев всички продаваха банката му, аз купувах на 3 пъти и така после направих едни 37 процента- ех славни времена
Кире,
то си е превзето на практика. въпросът е дали искат да помпат акцията. въпрос за няколко милиона.
успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар