Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pavlik5 Разгледай мнение
Нали си голям спец по Хима ?
Разгледай сайта им и ще го видиш.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
преди време търсих да видя дали ПФК"черно море" фигурира като дъщерно на ЗХБГ, но никъде в отчетите не намирам такава информация ...... някой може ли да ми каже къде го пише това?
Разгледай сайта им и ще го видиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavlik5 Разгледай мнениеИзглежда основния бизнес на ЗХБГ е да налива пари във футболен клуб Черно море чрез дъщерно дружество ?
Разбираемо е защо г-н Керезов се покри някъде.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
[QUOTE=Harry Kane;n3589001]При зърнения бизнес настъпват промени - големи износители спират да изнасят. Но това едва ли касае това дружество с уж големи силози, как ще се отрази това на търговията със зърно у нас и износа му не е ясно.[/QUOTE
А има ли въобще износ на зърно ?
За 2018 г. търговското им дружество няма никакви сделки !
А има теглени кредити ,които трябва плаща редовно.
Изглежда основния бизнес на ЗХБГ е да налива пари във футболен клуб Черно море чрез дъщерно дружество ?
Разбираемо е защо г-н Керезов се покри някъде.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеСъгласен съм с теб, но няма как да стане.
Като не става през хубавите години, сега в криза много бизнеси ще се преустроят - искат, не искат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеТук ми намирисва на мега як дивидент и "бруталното рали тепърва предстой"!.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
че то има ли дружество оттогава !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеГледайте това дружество, по-лошо няма да стане. Дъно предната криза -50% и намирате цената.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениетова дружество е класика, от 4.50 на 0.10. Не че е фалирало или нещо.
Коментар
Коментар