IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• това дружество е класика, от 4.50 на 0.10. Не че е фалирало или нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      mmm 3 x30, как звучи, ))
      Чичо, видях че зхбг се е избушило на 10 ст. А фпп се е избушило на 3 пъти над зхбг.!!!
      Според мен е пазарна аномалия,!! ! ...и не би трябвало да е така, но така са си го постлали от зхбаг

от 4i40

Според мен е НЕпазарна аномалия.....Раздадоха го, продадоха го, разпарчетосаха го, обезкървиха го, анатемосаха го, кюсперосаха го ( от кюспе - захранка за шарани ...).
      Мистър Каназирев или Керезов ( забравих му вече името ) не се е появявал отдавна....
      За какво ли му е да се 'аби с акционерски проблеми....Какво го еня цената на акциите ... Напомня ми за черепа, дето беше казал - какво ме еня за ония алчни акционери в холдин пътища...Бедните да го ду.ат.. - Пардон - това го изрече Цветан Василев...в трамвая..( тогава нямаше метро..).
      Честно казано - ужасно ми е гадно да го слагам в тази кошница ....Като съм чувал какво дърто работливо магаре е...От тези дето ги товарят, товарят, та накрая им се подгънат краката и опънат ушите.....

пп Ако стигне Тодоров и Бенча, ще купя още малко ...

Коментар

• Най-ниската цена в историята ли ударихме тук?

Коментар

• струва ми се, че тук имаме вариация на "чистата акция на проф.каро" ........ акцията не се е изчистила от активите/пасивите, а се търгува само сантимент и то от доста време
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
            С тези темпове няма да изненадат след време котировки като 0.017 и 0.018, жалка картинка.
            е, бива ли така с прогнoзите, че то елтос е по-скъпо.

Коментар

• С тези темпове няма да изненадат след време котировки като 0.017 и 0.018, жалка картинка.
              Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                Иначе 20 ст тук се явява консенсусна цена, стига да има кой да продава
                А не мислите ли че на тази цена няма кой да купува?

Коментар

• Да не би и тук някое репо?

Коментар

Иначе 20 ст тук се явява консенсусна цена, стига да има кой да продава
                    Тц...
                    За мен цената е 60 ст....Ако се договорим, договорим...Ако не, ще им запаля и на тях свещичката.....

Коментар

• Иначе 20 ст тук се явява консенсусна цена, стига да има кой да продава

Коментар

....Оня ден някой купуваше като луд на 24 ст, сега няма никой на 20 ст. Амин
                        светла му памет...

Коментар

• Тук май един и същ от една година върти 20-22ст до 24 и който се излъже по веригата.
                          колкото толкова

Коментар

Оня ден някой купуваше като луд на 24 ст, сега няма никой на 20 ст. Амин
                            След като има кой да сипва с чувалите що да купува от 24 нагоре ще си събере пакета до 10 ст или до 5ст колкото и шантаво да звучи?

Коментар

• Оня ден някой купуваше като луд на 24 ст, сега няма никой на 20 ст. Амин

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение

да се радват ако е с гагарин. но дано не стане химко
                                Уау!
                                Най-вероятно засега ще стане като дървените,

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X