това дружество е класика, от 4.50 на 0.10. Не че е фалирало или нещо.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
mmm 3 x30, как звучи, ))
Чичо, видях че зхбг се е избушило на 10 ст. А фпп се е избушило на 3 пъти над зхбг.!!!
Според мен е пазарна аномалия,!! ! ...и не би трябвало да е така, но така са си го постлали от зхбаг
от 4i40
Според мен е НЕпазарна аномалия.....Раздадоха го, продадоха го, разпарчетосаха го, обезкървиха го, анатемосаха го, кюсперосаха го ( от кюспе - захранка за шарани ...).
Мистър Каназирев или Керезов ( забравих му вече името ) не се е появявал отдавна....
За какво ли му е да се 'аби с акционерски проблеми....Какво го еня цената на акциите ... Напомня ми за черепа, дето беше казал - какво ме еня за ония алчни акционери в холдин пътища...Бедните да го ду.ат.. - Пардон - това го изрече Цветан Василев...в трамвая..( тогава нямаше метро..).
Честно казано - ужасно ми е гадно да го слагам в тази кошница ....Като съм чувал какво дърто работливо магаре е...От тези дето ги товарят, товарят, та накрая им се подгънат краката и опънат ушите.....
пп Ако стигне Тодоров и Бенча, ще купя още малко ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеС тези темпове няма да изненадат след време котировки като 0.017 и 0.018, жалка картинка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеИначе 20 ст тук се явява консенсусна цена, стига да има кой да продава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеИначе 20 ст тук се явява консенсусна цена, стига да има кой да продава
За мен цената е 60 ст....Ако се договорим, договорим...Ако не, ще им запаля и на тях свещичката.....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение....Оня ден някой купуваше като луд на 24 ст, сега няма никой на 20 ст. Амин
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеОня ден някой купуваше като луд на 24 ст, сега няма никой на 20 ст. Амин
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
да се радват ако е с гагарин. но дано не стане химко
Най-вероятно засега ще стане като дървените,
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар