IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Да бе да,цялата борса всички позиции растат а тук ще пада двойно и то за Коледа когато всички се хвърлят да изкярат някой
    кинта от борсата.За мен е важно не колко я оценяваш ти ,а колко я оценяват техните счетоводители,1,35.Тая година имаше
    възможност да си купиш на 25 ст,ако не си купил много важно.
    Балък си ти.
    Ами преди осем години я оценяваха на 4.50. Какво ли се е случило с компанията че да се стигне до 20-30 стинки?
    Last edited by X_Y; 12.12.2016, 10:45.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ми реалната цена е двайсе стинки на парче.
      Да бе да,цялата борса всички позиции растат а тук ще пада двойно и то за Коледа когато всички се хвърлят да изкярат някой
      кинта от борсата.За мен е важно не колко я оценяваш ти ,а колко я оценяват техните счетоводители,1,35.Тая година имаше
      възможност да си купиш на 25 ст,ако не си купил много важно.
      Last edited by X_Y; 12.12.2016, 10:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение

При положение че сме в долния ценови диапазон , колко надолу може да падне ...... 10 -15 % ......нали не очакваме държавата да фалира или света да свърши.....
        Ми реалната цена е двайсе стинки на парче.
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Абе нее радостна наща съдба... Като тръгне пазара срещу тебе като валяк на мокър асфалт ти календара за двете години ли ще гледаш?
          При положение че сме в долния ценови диапазон , колко надолу може да падне ...... 10 -15 % ......нали не очакваме държавата да фалира или света да свърши.....
          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение

Аз пък съм решил да не излизам от позициите си поне 2 години , освен ако не се случи нещо фосмажорно или отписване като при Биовета....
            Абе нее радостна наща съдба... Като тръгне пазара срещу тебе като валяк на мокър асфалт ти календара за двете години ли ще гледаш?
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

има нещо вярно. и моите наблюдения са такива. проблема, както винаги е, че нищо не е ясно.
              тука старите гърмяни зайци точно тва наблюдаваме от известни години - както Монтяка правилно го е написал, ама де да знам дали изведнъж няма да се случи нещо друго... Например някъв бичи пазар дет продължава 2 години например. И аз кат гърмян заек например излизам щото очаквам потретване на сценария и след това да гледам от скамейката на зрителите и да гриза нокти...
              Аз пък съм решил да не излизам от позициите си поне 2 години , освен ако не се случи нещо фосмажорно или отписване като при Биовета....
              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Не страхуйся бе,акциите са в маджо .Няма да ги вари на боб ,ще надига все по-вече за да може от време на време да се изхожда по въпроса.Както брутално ги е свалил,така и брутално ще ги вдигне,важна за него е
                курсовата разлика.Ние дребните седим ,гледаме и дигаме гюрултия за да влязат нови играчи.
                Така е ..
                Всички забравиха къде беше Газта и как скочи 1000% ....и започнаха да раздават дивиденти ...
                Не си купих под 1.5 и го отчитам като най-голямата си грешка
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

малък ти е мерака.......ако Софик стане 1000 то Хима трябва да е над 4,5
                  От твоите уста в божиите уши!!!!!!!!!!

Коментар

Говоря по принцип маркетмейкърите и мажо си го изчисляват най-точно.

Коментар

Ами как, с мерак!!! Изхождам от тезата ,че индекса ще ходи на 800-1000 и ако това стане Флагманът ще качи над 3 лв,а дръвчо ще светне
                      на 1 БГ кинт.Така като гледам сульо и пульо са се захванали да оправят фондовият пазар,то не бяха стратегии
                      концепции и тем подобни неща.Така,че по-вероятно да стане отколкото да не стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Тая-другата седмица ще стане ясно ще ли се обърка. Обърканите, колебливите политпозиции и странните инциденти алармират. Ще гледаме кво са ни наготвили и става ли за ручане. Иначе Борсата добре тръгна нагоре, което позволява да се влиза на по-високи равнища, но при сигурна печалба. Защото сме най-изостаналата борса спрямо 2007. А това и отвън се забелязва. Дано избори пролет 2017 дадат стабилност. Твърде възможно голяма коалиция. Само премиерът кой ще й е? Сигурно русата дама от виденията на сляпата леля.
                        Не страхуйся бе,акциите са в маджо .Няма да ги вари на боб ,ще надига все по-вече за да може от време на време да се изхожда по въпроса.Както брутално ги е свалил,така и брутално ще ги вдигне,важна за него е
                        курсовата разлика.Ние дребните седим ,гледаме и дигаме гюрултия за да влязат нови играчи.
                        Last edited by Grosss; 11.12.2016, 16:15.

Коментар

как я правиш тая бакалска сметка...?
                          Ами как, с мерак!!! Изхождам от тезата ,че индекса ще ходи на 800-1000 и ако това стане Флагманът ще качи над 3 лв,а дръвчо ще светне
                          на 1 БГ кинт.Така като гледам сульо и пульо са се захванали да оправят фондовият пазар,то не бяха стратегии
                          концепции и тем подобни неща.Така,че по-вероятно да стане отколкото да не стане.
                          Last edited by Grosss; 11.12.2016, 15:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

И правилно ,като мине 45-47 ст се ослушай..
                            Последния път ги гледах на 60 ст когато влезнаха в Софикс.....
                            Играта е следната първо ракетите от първа катогория ,после ракетите от втора категория, после пак ракети от първа категория ,после ракети от втора категория ,на края ракети от трета категория и почва спада.....
                            Тук сме ракети от втора категория ....
                            има нещо вярно. и моите наблюдения са такива. проблема, както винаги е, че нищо не е ясно.
                            тука старите гърмяни зайци точно тва наблюдаваме от известни години - както Монтяка правилно го е написал, ама де да знам дали изведнъж няма да се случи нещо друго... Например някъв бичи пазар дет продължава 2 години например. И аз кат гърмян заек например излизам щото очаквам потретване на сценария и след това да гледам от скамейката на зрителите и да гриза нокти...
                            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Русата Златка?
                              Имам артии тук. Даже вече "пичеля", няма да ги чакам много
                              И правилно ,като мине 45-47 ст се ослушай..
                              Последния път ги гледах на 60 ст когато влезнаха в Софикс.....
                              Играта е следната първо ракетите от първа катогория ,после ракетите от втора категория, после пак ракети от първа категория ,после ракети от втора категория ,на края ракети от трета категория и почва спада.....
                              Тук сме ракети от втора категория ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Дано избори пролет 2017 дадат стабилност. Твърде възможно голяма коалиция. Само премиерът кой ще й е? Сигурно русата дама от виденията на сляпата леля.
                                Русата Златка?
                                Имам артии тук. Даже вече "пичеля", няма да ги чакам много

Коментар

Working...
                                X