If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте,
ЦКБ, може би купува не само като стабилизиращ мен., но и по поръчка на тимаджиите. Затова отчетените акции да са по - малко.
Малко оптимизъм по позицията може би идва от психол. момент - по- нататъшният спад ще разбие плановете на групировката да листва поне още 2-3 дружества тази година и да зачертне отличния имидж, граден за 3-4години на борсата.(за мен на 9000м под водата, имиджа им е само балончета , но ...).
НЯКОЙ НЯМА ЛИ ДА НАПИШЕ НЕЩО ПОЗИТИВНО...??? от рода на:
НА 17. 01 - ПАРАШУТА СЕ ОТВАРЯ И РАКЕТАТА Е ГОТОВА
НА 18. 01 - ПОЗИЦИЯТА СЕ ИЗТРЕЛВА( и питието ми)
Успехи
Куре, ще коментираш ли данните по-долу - стабилизиращия мениджър е купил за цяла седмица само 173,000 бр. нещо не ми се връзва
E, sigurno e viarno. Tova sa danni, koito CCB e dlujna da predostavia, zashtoto imat limit do koito mogat da intervenirat i estestveno sa pod lupa da ne minat granicata.
Да да под лупа са, даже май и снайперисти щели да им изпратят...
Куре, ще коментираш ли данните по-долу - стабилизиращия мениджър е купил за цяла седмица само 173,000 бр. нещо не ми се връзва
E, sigurno e viarno. Tova sa danni, koito CCB e dlujna da predostavia, zashtoto imat limit do koito mogat da intervenirat i estestveno sa pod lupa da ne minat granicata.
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от ТБ Централна кооперативна банка АД /CCB/:
Информация относно сключени стабилизационни сделки за акциите на Зърнени Храни /ZHBG/ през изтеклия 5-дневен период (07-11 януари 2008 г.):
Период: 07.01.2008-11.01.2008 год.;
Брой закупени акции: 172 808;
Средна единична цена /лв./: 4.244847808;
Обща стойност /лв./: 733 543.66
Коментар