Да ама е 3,65
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Парми, много ти е личен въпросът, но все пак ще ти отговоря.
На първо място инвестирам в други акции, активи, бизнеси... Все пак основната ни задача е да оставим нещо след себе си...
На второ място - харесал съм си една "арна кака"...А възвращаемостта при тази инвестиция няма корелация с инфлацията...
Освен това, тази инвестиция чудесно допълва останалите.... да оставим нещо след нас.
Коментар
-
В последно време коя позиция е добре бе Колега?!?!?!
Много хора очакват датата 18.01 за да си напазаруват или да се посмеят на влезлите тук в това "Дърво" както много от вас се изразяват.
Аз мисля, че ще бъдат разочаровани и няма да могат да влязат много по-ниско от текущите нива, защото ТИМ няма да си оставят позицията още повече много инвеститори повярваха в тази позиция и във възможностите на управляващите.
За мен това е една много добре диверсифицирана компания в селскостопанския бизнес която няма аналог все още на БФБ ( не си помисляйте за Агрия не може и на малкия и пръст да се опре.
Име един въпрос на който нямам отговор, защо след като нямате акции стоите и ръсите помия тук ?!?!?! ако всеки почне да прави това което правите Вие няма ли да ви заприлича на казана с Българите в Ада ?!?!? В тема на дружество което не ме интересува дори не я отварям още повече да пиша в нея.
Хайде оставете ни да си блъскаме главите с това "дърво" и да вярваме в мениджмънта му.
Или може би Вие се вживявате в ролята на добрите самаряни и се опитвате да спасите Борислава и подобните и от набутвация ?!?!?
Вижте всеки е намерил нещо като основание да вкара парите си тук твърде рано е да се чакат резултати дайте им малко време, тук всеки здраво мислещ си е сложил времеви хоризонт който според мен трябва да е 6мес до една година поне.
Така, че хайде стига сте спамили темата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAПарми, Нека да го кажа така: Нямам акции на Зърнени, но ако имах вече щях да съм ги шортнал....
Само мнение! Успехи пожелавам на всички инвестирали в компанията!
Успех и на теб!
Коментар
-
Аз смятам, че първо трябва да отмине низходящия тренд на БФБ за да се качат и тези акциики. Очаквам скоро да започнем да четем положителни новини за zhbg из нет-а и пресата, а всички знаем до къде ще доведе това ....
Лека вечер на всички и стига висяхте пред компютъра, на вън има и друг живот освен БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vesterlandСпоред мен търсят доверие основно в инвеститори а не в спекуланти. Няма да допуснат сульо и пульо да им срива акциите със смешни суми и обеми
успех
Коментар
-
Тц,Тц
Драма. Трагедия. Ужас. Утре всички инвестирали в зърнени да тръгват в колона по един към Искъро с по един камък на шията.
Честно този форум е истинско училище по пазарни манипулации.
Просто не си струва да се пише вече. Ако пазара вървеше нагоре щеше да има статии от Хошиминска Трибуна, как цената на биодиззела ще е нагоре. Сега има публикации в другата посока.
Ако човек е старателен може да намери всичко из нета.
Не казвам, че не е вярна статията, но има много аргументи и в двете посоки ( за и против биодизела). Но колко завода има в България. Май николко. Значи няма да затваряме нищо. Кога зърнени си построят техния, тогава ще му мислим. Проблема доколкото разбрах е в палмите. Явно сме в екологична катастрофа, защото аз палми в България отдавна не съм вийдал.
Коментар
Коментар