Аз го смятам 2,12 пъти презаписване
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Цената на предлагане е фиксирана 4.5 лв., която беше определена от продаващите акционери на база на търсенето от международните инвеститори. Разпределените акции са както следва: - За местни клиенти – 15% от капитала при получените заявки за 2,52 пъти презаписване - За чуждестранни клиенти – 10% при получени заявки за 1,53 пъти презаписване Всички лимитирани поръчки с цени под цената на предлагане не бяха удовлетворени.
Информация за разпределените акции ще бъде изпратена до Инвестиционните посредници, а сделките с които новите акционери ще придобият акциите си ще бъдат сключени на БФБ на 17 декември 2007.Не е препоръка за покупка или продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HribolПървоначално изпратено от meto76Щом до сега не са се похвалили, явно няма презаписване.Аз по скоро се чудя дали не сме изправени пръд първото неуспешно записване. Крайно време е.
Но ще изчакаме и ще видим, когато извадят резултатите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meto76Щом до сега не са се похвалили, явно няма презаписване.Аз по скоро се чудя дали не сме изправени пръд първото неуспешно записване. Крайно време е.
Но ще изчакаме и ще видим, когато извадят резултатите.
Коментар
Коментар