If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тук нещата ще са надолу
ако не веднага,то кагота спрад от хима да си купуват акциите сами
Нема да се пуашиш к....
Докато има пенсионни фондове свързани с групировката и договорни фондове с банката на групировката "винаги ще има утре" за акциите на хим, цкб, храните и т.н.
Ще се радвам да има презапис. Това ще покаже че на пазара има още парички за прелапване от хитрите спекуланти , а и моите позиции ще изглеждат толкова евтина на този фон.
Спомените ме връщат във времето когато Каолин се презаписа при цена 13,50 и това ми вдъхна увереност да си удвоя теглото на Монбат в портфейла при цена 9,50
да перспективите за пазара като цяло изглеждат по реалистични когато има сложени сериозни пари
Ще се радвам да има презапис. Това ще покаже че на пазара има още парички за прелапване от хитрите спекуланти , а и моите позиции ще изглеждат толкова евтина на този фон.
Спомените ме връщат във времето когато Каолин се презаписа при цена 13,50 и това ми вдъхна увереност да си удвоя теглото на Монбат в портфейла при цена 9,50
има слухове за 3 пъти, но аз не вярвам
то и на Агрия още разправят че е 1,5 пъти, а удовлетворението го направиха на 100%
така че НЕ Е ИМАЛО ПРЕЗАПИСВАНЕ при АГРИЯ
може и тука да кажат в пъти, а е нула презаписване, да си е просто записване
Вероятно пропускат да уточнят, че това е съотношението на предлаганите акции към записаните.
Брокера ми каза, че най-вероятно ще ми удовлетворят цялата поръчка.
правилно ти е казал
и аз мисля че ще ти я удовлетворят, та и още акции ще ти предлагат, стига да си навита да кълвеш
споко, участвай с хъс, повече от 2 лв. на акция няма да изгубиш
С колеги от други ИП-а ги смятахме към 12:00 и презаписването беше към 1.5 пъти.
Така, че споко ще има за всички взели участие.
Брокера ми каза, че най-вероятно ще ми удовлетворят цялата поръчка.
правилно ти е казал
и аз мисля че ще ти я удовлетворят, та и още акции ще ти предлагат, стига да си навита да кълвеш
споко, участвай с хъс, повече от 2 лв. на акция няма да изгубиш
има слухове за 3 пъти, но аз не вярвам
то и на Агрия още разправят че е 1,5 пъти, а удовлетворението го направиха на 100%
така че НЕ Е ИМАЛО ПРЕЗАПИСВАНЕ при АГРИЯ
може и тука да кажат в пъти, а е нула презаписване, да си е просто записване
Коментар