3-пъти презаписване.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от HribolПървоначално изпратено от meto76Щом до сега не са се похвалили, явно няма презаписване.Аз по скоро се чудя дали не сме изправени пръд първото неуспешно записване. Крайно време е.
Но ще изчакаме и ще видим, когато извадят резултатите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meto76Щом до сега не са се похвалили, явно няма презаписване.Аз по скоро се чудя дали не сме изправени пръд първото неуспешно записване. Крайно време е.
Но ще изчакаме и ще видим, когато извадят резултатите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от малката сестратук нещата ще са надолу
ако не веднага,то кагота спрад от хима да си купуват акциите сами
Докато има пенсионни фондове свързани с групировката и договорни фондове с банката на групировката "винаги ще има утре" за акциите на хим, цкб, храните и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяЩе се радвам да има презапис. Това ще покаже че на пазара има още парички за прелапване от хитрите спекуланти , а и моите позиции ще изглеждат толкова евтина на този фон.
Спомените ме връщат във времето когато Каолин се презаписа при цена 13,50 и това ми вдъхна увереност да си удвоя теглото на Монбат в портфейла при цена 9,50
Коментар
-
Ще се радвам да има презапис. Това ще покаже че на пазара има още парички за прелапване от хитрите спекуланти , а и моите позиции ще изглеждат толкова евтина на този фон.
Спомените ме връщат във времето когато Каолин се презаписа при цена 13,50 и това ми вдъхна увереност да си удвоя теглото на Монбат в портфейла при цена 9,50
Коментар
-
Първоначално изпратено от meto76Щом до сега не са се похвалили, явно няма презаписване.Аз по скоро се чудя дали не сме изправени пръд първото неуспешно записване. Крайно време е.
за обява на резултатите си пише - 15.12.
презаписа ще бъде повече от 2 пъти
честито на CHIM!Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от обзървърима слухове за 3 пъти, но аз не вярвам
то и на Агрия още разправят че е 1,5 пъти, а удовлетворението го направиха на 100%
така че НЕ Е ИМАЛО ПРЕЗАПИСВАНЕ при АГРИЯ
може и тука да кажат в пъти, а е нула презаписване, да си е просто записване
Коментар
-
Първоначално изпратено от заядливецътПървоначално изпратено от МихаелаБрокера ми каза, че най-вероятно ще ми удовлетворят цялата поръчка.
и аз мисля че ще ти я удовлетворят, та и още акции ще ти предлагат, стига да си навита да кълвеш
споко, участвай с хъс, повече от 2 лв. на акция няма да изгубиш
С колеги от други ИП-а ги смятахме към 12:00 и презаписването беше към 1.5 пъти.
Така, че споко ще има за всички взели участие.
Коментар
Коментар