IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мен е добре, че 67% от Зърнени храни се консолидират в Химимпорт. Това означава, че маниджмънта разчита на обеми и печалби в консолидирания си баланс.

Коментар

• Аз, също съм за дълго и очаквам добри резултати.В момента наблюдавам как тарикатите,т.н спекуланти си прибират загубите.Който е повярвал на това дружество трябва да го е направил на базата на сериозен фундамент и проучване и няма никава причина да е разочарован, защото нищо не се е променило от момента в който е взел това решение.

Коментар

• Много съм съгсен с вас г-н Стефанов аз съм тук за дълго и очаквам добри резултати !

Коментар

• Не мога да разбера какво ви притеснява по позицията.Дружеството е обявило прогнозите си и като знаем кой го управлява , можем да бъдем сигурни , че те ще бъдат изпълнени, а дори и преизпълнени.За никого не тайна , че няма друг които да познава по-добре зърнения бизнес от тях.Да не говорим, че дружеството няма пазарен аналог.Единствения проблем е ,че има хора, които не са си направили сметката като са подавали заявки и си платиха за алчността.Така или иначе никое дружество няма полза от такива акционери и е по-добре , че излязоха сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от мечо
            Първоначално изпратено от phjord
            Първоначално изпратено от boikoo
            CENATA STE RASTEEE DO 04.2088 6.5-7 , SLED TOVA PRODAVAYTE

Да чакам 2088 година? Или Печатна грешка?
            и на мен ми се иска цените по борсата да са печатна грешка
            като си говорим за печатни грешки
            И аз така мисля, тези балъци които наляха толкова стотици милиони за SPO явно са ги спечелили от джак пот и сега ще ги изгубят.

Коментар

• Първоначално изпратено от phjord

и на мен ми се иска цените по борсата да са печатна грешка
              като си говорим за печатни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от nino
                Ти пък от къде цъфна, и кой ти каза някой птиченце ли , или кристалната топка?
                до 2088 г. казва човека
                чети внимателно
                не е написал 2008 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от boikoo

Коментар

• Първоначално изпратено от boikoo
                    Ти пък от къде цъфна, и кой ти каза някой птиченце ли , или кристалната топка?

Коментар

• CENATA STE RASTEEE DO 04.2088 6.5-7 , SLED TOVA PRODAVAYTE

Коментар

• Първоначално изпратено от phjord
                        Химимпорт АД е купил 13 млн. акции на Зърнени храни България
                        19.12.2007 14:32 ( CHIM, ZHBG )

Във вторник, 18 декември, Химимпорт АД е придобило 13 048 369 акции на Зърнени Храни от Химинвест, става ясно от съобщение на дружеството до Investor.bg. Целта е консолидиране на акционерната структура и увеличаване дела на Химимпорт АД в капитала на дружеството на 67%.

Сделката не е част от публичното предлагане на 42 696 400 акции и представлява транзакция между свързани лица, се казва още в съобщението.

Какъв коментар бихте дали за това? Балъците от ТИМ се набутват с боклуци ли?
                        напротив
                        ТИМ продава Химимпорт купува
                        Къде видя че ТИМ купува
                        свързано лице продава Химимпорт купува
                        просто Химимпорт казва чао чао на 58 млн. кеш

Коментар

• Химимпорт АД е купил 13 млн. акции на Зърнени храни България
                          19.12.2007 14:32 ( CHIM, ZHBG )

Във вторник, 18 декември, Химимпорт АД е придобило 13 048 369 акции на Зърнени Храни от Химинвест, става ясно от съобщение на дружеството до Investor.bg. Целта е консолидиране на акционерната структура и увеличаване дела на Химимпорт АД в капитала на дружеството на 67%.

Сделката не е част от публичното предлагане на 42 696 400 акции и представлява транзакция между свързани лица, се казва още в съобщението.

Какъв коментар бихте дали за това? Балъците от ТИМ се набутват с боклуци ли?

Коментар

• Кое не е случайно бе колега.
                            Нищо не е случайно на този свят. Само изтеглянето на Алианц е такова

Коментар

• отиват в знайни и незнайни фирми, държали акции в ЗХБ преди ИПО-то и излезнали в КЕШ за наша сметка след него. В Хим-а е само една дребна част. Те хората са го написали йезуитски и в Проспекта - продавачи са Химимпорт и свързани лица - ама кои точно свързани лица - мениджъри за своя сметка или собственика на Химимпорт не се посочва. Не случайно!

Коментар

• Първоначално изпратено от fatvili
                                Абе вие да не сте купували Хима на 16 лева че ревете? Мето ти на какво викаш подобаваща възвращаемост Хима м/у 300-400% малко ли е? Зрънчо още не почнал вие ревнахте
                                Нямах предвид за акции купувани на 4 лева; имам предвид сегашните привлечени стотици милиони; аз така и не разбрах къде отиват тия пари.А това не са малко пари.Дай боже да се върнат стократно пожелавам го от сърце на всички акционери на Хима и дружествата им.

Коментар

Working...
                                X