Първоначално изпратено от Hribol
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
SoKoLoV
Ако знаех че това ипо ще се търгува вторично на неофициалния пазар преди да е регистрирано(раздадени акциите на акционерите),просто нямаше да си купя акции.Така знам само,че моите интереси на са защитени.Как да стана акционер.
Коментар
-
Приказката я знам. Но уви на пазара е вярна. Дребните ходят там някъдето са тръгнали големите. А в нашия случай това са чужденците. Не можем да не си признаем, че вероятно те имат по-добър анализ за Зърнени от нас. Опита им е доста по-богат.
А това че разни хора продават. Добър урок за тези дето не могат да си правят сметките. Защото това е резултат от прекалено агресивна игра на ИПО от страна на инвеститорите.
Нека да се наиграят децата и ще видим какво ще стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DDАз пък не съм съгласен много с вас колеги.
Дружеството още не е работило реално за да се хванете за показателите му. Много от активите се оценени по номинал което в никакъв случай не отговаря на пазарната им стойност.
Мениджмънта е много важен аз не мога да разбера как Вие всички вярвате в CHIMIMPORT, а тук мениджмънта е един и същ това, защо го пропускате това?
Аз мисля, че мениджмънта няма да остави дружеството да потъне не задари самото него, а заради свързаността на дружествата в групата и основно Химимпорт.
Още повече погледнете сделките от вчера и днес (регистрационните) вижте кои посредници са купили най много от емисията. Как Ви се струва всички тези чужденци дали са толкова неграмотни за да хвърлят тези милиони ей така само и само за да ги изхарчат.
Да компанията не е показала нищо като резултат, но когато покаже ще сте закъснели малко за големи покупки търгувайте очаквания.
Хайде спокойна вечер от мен :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от meto76Мисля че Химипорт глътна стотици милиони от пазара, за раздаваните от тях с щедра ръка акции на някои техни дружества, а и на самия холдинг, защо ли се съмнявам че ще видим подобаваща възвращаемост на тези пари.Нямам акции в дружества на Хима. Не е препоръка.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Аз пък не съм съгласен много с вас колеги.
Дружеството още не е работило реално за да се хванете за показателите му. Много от активите се оценени по номинал което в никакъв случай не отговаря на пазарната им стойност.
Мениджмънта е много важен аз не мога да разбера как Вие всички вярвате в CHIMIMPORT, а тук мениджмънта е един и същ това, защо го пропускате това?
Аз мисля, че мениджмънта няма да остави дружеството да потъне не задари самото него, а заради свързаността на дружествата в групата и основно Химимпорт.
Още повече погледнете сделките от вчера и днес (регистрационните) вижте кои посредници са купили най много от емисията. Как Ви се струва всички тези чужденци дали са толкова неграмотни за да хвърлят тези милиони ей така само и само за да ги изхарчат.
Да компанията не е показала нищо като резултат, но когато покаже ще сте закъснели малко за големи покупки търгувайте очаквания.
Хайде спокойна вечер от мен :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от meto76Мисля че Химипорт глътна стотици милиони от пазара, за раздаваните от тях с щедра ръка акции на някои техни дружества, а и на самия холдинг, защо ли се съмнявам че ще видим подобаваща възвращаемост на тези пари.Нямам акции в дружества на Хима. Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meto76Мисля че Химипорт глътна стотици милиони от пазара, за раздаваните от тях с щедра ръка акции на някои техни дружества, а и на самия холдинг, защо ли се съмнявам че ще видим подобаваща възвращаемост на тези пари.Нямам акции в дружества на Хима. Не е препоръка.Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс
Коментар
Коментар