Много ми е интересно да наблюдавам на БФБ как "инвеститорите" желаещи да се преебат никой не може да ги разубеди. Филма се казва "Преебавка на инат" :lol: И брокери, и опитни форумци и Заядливецът ви обясняваха че ще си го нацепите при тази цена, но вие не, та не. Еми честито. Аз пък си допълних Монбат на 27 и Синергон на 13
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinko-rpКой "неразумен Юруд" си продава акциите в момента, в който му дойдат по сметката на загуба от 6.66%???
Явно аз нещо не разбирам пазара, защото не мога да си обясня такова поведение!!!__________________________________________________ __
Куроператор - специален представител на Син С
Коментар
-
Първоначално изпратено от denebПървоначално изпратено от rookie traderАбе акция се гледа след 3 месеца поне, какво плюете сега.Аз мисля 4е е добре 4е разпродават сега страхливците , и акциите им преминават в ръцете на институционалните.Сега ще се изчистим от мишките и после няма да ни пречат, това е.Чакат се отяети новини и така нататък, търпение момчета търпение.
Трябва да се даде шанс на мажоритаря да си изиграе козовете.Хората от ХИМ, са в час , плюс това са едни от малкото на БФБ с отношение към дребните инвеститори.Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie traderАбе акция се гледа след 3 месеца поне, какво плюете сега.Аз мисля 4е е добре 4е разпродават сега страхливците , и акциите им преминават в ръцете на институционалните.Сега ще се изчистим от мишките и после няма да ни пречат, това е.Чакат се отяети новини и така нататък, търпение момчета търпение.
Коментар
-
Абе акция се гледа след 3 месеца поне, какво плюете сега.Аз мисля 4е е добре 4е разпродават сега страхливците , и акциите им преминават в ръцете на институционалните.Сега ще се изчистим от мишките и после няма да ни пречат, това е.Чакат се отяети новини и така нататък, търпение момчета търпение.Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от denebА къде е стабилизиращият мениджър този кобос на КД направо ме разбива, 6.66 загуба, а отделно са и комисионните.Според различни източници става въпрос за около 40-50 млн. лв. Единствено Янко Николов, изпълнителен директор на управляващото дружество "КД Инвестмънтс", съобщи, че пенсионноосигурителното дружество "Алианц" е поискало да изтегли от тях около 2 млн. лв. и се е наложило да продават акции, за да осигурят средства.
Представители на "Алианц България" не бяха открити за коментар."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от мечоПървоначално изпратено от Р.СтефановПродажбата на Зърнени Храни е единствено желание на CHIM да стане достатъчно голям , за да продължи здраво напред.
Нещо май живееш на собствена планета и си супер неинформиран
Коментар
-
Първоначално изпратено от Р.СтефановПродажбата на Зърнени Храни е единствено желание на CHIM да стане достатъчно голям , за да продължи здраво напред.
Нещо май живееш на собствена планета и си супер неинформиран
Коментар
-
за да не се чувстваш, че се заяждам с теб няма да те цитирам ))
аз не съм на мнение, че ЗХБ е изсиране първо защото въпреки всичко са записани и допълнителните 17 млн. и то забележи при една от най-острите корекции на БФБ, второ виж за какъв обем става въпрос и то пак повтарям по кое време.
а за това кой какво е чувал - следващия път се подготви малко по-сериозно - във форума съм регистриран почти една година преди теб и ще те светна, че тогава Инвестор си смени дизайна на страницата и трябваше да се пререгистрираме!
стига рИва - утре освобождавай - не е съвет за покупко-продажба!Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
По принцип като се прави цитиране се започва едно безсмислено заяждане и мислех да се въздържа, ама пусти пръсти....
КИф, когато ти не си чувал за Хим, аз си купих 5цифрена сума акции на 4 лв. Естествено, че бях много доволен, естествено, че и сега съм все още доволен, щото до 4 лв. има мнооого, НО
когато някой се е осрал не е нужно да му бършем гъза(с извинение), нито някой ще му паднат акциите, нито ще се случи борсов край, можем да наричаме нещата с истинските им имена, а не само да лустросваме с някаквио захарни приказки. Продажбата на Зърнени храни беше едно голямо изсиране!
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от tuj-toПървоначално изпратено от Super СтарОтворете началото на темата ХИМ и там ще видите подобни постове на кила
П.С.
имам и от хим и от ЗХБ, но не съм доволен от това което направиха!
а за Мечо - харесвам коментарите, които правиш и ги следя, но в случая с изказването, че нямаш акции, не четеш отчети и т.н. нивото леко падна .
Коментар
-
Реално мнение е - в случай , че сме решили да бъдем акционери в ZHBG и сме направили сериозно проучване ,то в момента би следвало да сме удоволетворени от цената и разпределението.Цялото останало философстване на теми като: кой не може да продава, кой чете или не чете отчета на CHIM и т.н- е безполезно.Единственото ,което трябва да правим е да следим дали дружеството ще реализира прогнозите си.Ако изпълнява бизнес плана - цената ще расте.И за да си припомним защо сме влезли в позоицията и в темата - нека да си припомним следното:
Първоначално изпратено от Nick Leesоn
Коментар
Коментар