IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много ми е интересно да наблюдавам на БФБ как "инвеститорите" желаещи да се преебат никой не може да ги разубеди. Филма се казва "Преебавка на инат" :lol: И брокери, и опитни форумци и Заядливецът ви обясняваха че ще си го нацепите при тази цена, но вие не, та не. Еми честито. Аз пък си допълних Монбат на 27 и Синергон на 13

Коментар

• Първоначално изпратено от pinko-rp
      Кой "неразумен Юруд" си продава акциите в момента, в който му дойдат по сметката на загуба от 6.66%???

Явно аз нещо не разбирам пазара, защото не мога да си обясня такова поведение!!!
      Prane na pari obache sigurno ti govori neshto.
      __________________________________________________ __
      Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
        Първоначално изпратено от rookie trader
        Абе акция се гледа след 3 месеца поне, какво плюете сега.Аз мисля 4е е добре 4е разпродават сега страхливците , и акциите им преминават в ръцете на институционалните.Сега ще се изчистим от мишките и после няма да ни пречат, това е.Чакат се отяети новини и така нататък, търпение момчета търпение.
        При - 10 х. как да гледам позитивно

Трябва да се даде шанс на мажоритаря да си изиграе козовете.Хората от ХИМ, са в час , плюс това са едни от малкото на БФБ с отношение към дребните инвеститори.
        Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader
          Абе акция се гледа след 3 месеца поне, какво плюете сега.Аз мисля 4е е добре 4е разпродават сега страхливците , и акциите им преминават в ръцете на институционалните.Сега ще се изчистим от мишките и после няма да ни пречат, това е.Чакат се отяети новини и така нататък, търпение момчета търпение.
          При - 10 х. как да гледам позитивно

Коментар

• Абе акция се гледа след 3 месеца поне, какво плюете сега.Аз мисля 4е е добре 4е разпродават сега страхливците , и акциите им преминават в ръцете на институционалните.Сега ще се изчистим от мишките и после няма да ни пречат, това е.Чакат се отяети новини и така нататък, търпение момчета търпение.
            Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
              А къде е стабилизиращият мениджър този кобос на КД направо ме разбива, 6.66 загуба, а отделно са и комисионните.
              Може би има нещо общо с това:
              Според различни източници става въпрос за около 40-50 млн. лв. Единствено Янко Николов, изпълнителен директор на управляващото дружество "КД Инвестмънтс", съобщи, че пенсионноосигурителното дружество "Алианц" е поискало да изтегли от тях около 2 млн. лв. и се е наложило да продават акции, за да осигурят средства.
              Представители на "Алианц България" не бяха открити за коментар.
              Цялата статия, която съм убеден, че всички сме прочели още вчера: http://pazari.dnevnik.bg/show/409292/
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• А къде е стабилизиращият мениджър този кобос на КД направо ме разбива, 6.66 загуба, а отделно са и комисионните.

Коментар

• Кой "неразумен Юруд" си продава акциите в момента, в който му дойдат по сметката на загуба от 6.66%???

Явно аз нещо не разбирам пазара, защото не мога да си обясня такова поведение!!!

Коментар

• Ко става пак някакво шоу се спретва

Коментар

• Първоначално изпратено от мечо
                      Първоначално изпратено от Р.Стефанов
                      Продажбата на Зърнени Храни е единствено желание на CHIM да стане достатъчно голям , за да продължи здраво напред.
                      Но Химимпорт е купувал, а не продавал и е увеличил делът си с около 10% намалявайки кеша си с 58 млн. лв.
                      Нещо май живееш на собствена планета и си супер неинформиран
                      Неинформиран си ти, но ще станеш информиран когато прочетеш следващия консолидиран отчет на CHIM.

Коментар

• Първоначално изпратено от Р.Стефанов
                        Продажбата на Зърнени Храни е единствено желание на CHIM да стане достатъчно голям , за да продължи здраво напред.
                        Но Химимпорт е купувал, а не продавал и е увеличил делът си с около 10% намалявайки кеша си с 58 млн. лв.
                        Нещо май живееш на собствена планета и си супер неинформиран

Коментар

• за да не се чувстваш, че се заяждам с теб няма да те цитирам ))
                          аз не съм на мнение, че ЗХБ е изсиране първо защото въпреки всичко са записани и допълнителните 17 млн. и то забележи при една от най-острите корекции на БФБ, второ виж за какъв обем става въпрос и то пак повтарям по кое време.

а за това кой какво е чувал - следващия път се подготви малко по-сериозно - във форума съм регистриран почти една година преди теб и ще те светна, че тогава Инвестор си смени дизайна на страницата и трябваше да се пререгистрираме!

стига рИва - утре освобождавай - не е съвет за покупко-продажба!
                          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Продажбата на Зърнени Храни е единствено желание на CHIM да стане достатъчно голям , за да продължи здраво напред.

Коментар

• По принцип като се прави цитиране се започва едно безсмислено заяждане и мислех да се въздържа, ама пусти пръсти....
                              КИф, когато ти не си чувал за Хим, аз си купих 5цифрена сума акции на 4 лв. Естествено, че бях много доволен, естествено, че и сега съм все още доволен, щото до 4 лв. има мнооого, НО
                              когато някой се е осрал не е нужно да му бършем гъза(с извинение), нито някой ще му паднат акциите, нито ще се случи борсов край, можем да наричаме нещата с истинските им имена, а не само да лустросваме с някаквио захарни приказки. Продажбата на Зърнени храни беше едно голямо изсиране!

Първоначално изпратено от kif
                              Първоначално изпратено от tuj-to
                              Първоначално изпратено от Super Стар
                              Отворете началото на темата ХИМ и там ще видите подобни постове на кила
                              яко си нагрухал акции на ХИМ и сега си се заел с PR програма - не е лошо като идея, ама дребните дето четат форумите не правят цената, т.е. реализация от дейността ти - нула.

П.С.

имам и от хим и от ЗХБ, но не съм доволен от това което направиха!
                              Понеже видях, че след моя пост си писъл за надъхване - аз не виждам кой се надъхва толкова - какъв ти е проблема - всъщност да разбрах го - ами като не ти харесва нещо най-естественото поведение е да се отървеш от него. Виж сега ако си купил ХИМ на 19 лв. това е друг въпрос ама е малко смешно рИването ти във форума.

а за Мечо - харесвам коментарите, които правиш и ги следя, но в случая с изказването, че нямаш акции, не четеш отчети и т.н. нивото леко падна .

Коментар

• Реално мнение е - в случай , че сме решили да бъдем акционери в ZHBG и сме направили сериозно проучване ,то в момента би следвало да сме удоволетворени от цената и разпределението.Цялото останало философстване на теми като: кой не може да продава, кой чете или не чете отчета на CHIM и т.н- е безполезно.Единственото ,което трябва да правим е да следим дали дружеството ще реализира прогнозите си.Ако изпълнява бизнес плана - цената ще расте.И за да си припомним защо сме влезли в позоицията и в темата - нека да си припомним следното:

Първоначално изпратено от Nick Leesоn

Коментар

Working...
                                X