Проблема с неполучените акции е само между вас и вашия посредник. В най-лошия случай посредника ви ги е получил снощи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
SoKoLoV
А БЕ КАК МОЖЕ ЕДНИТЕ ДА ИМАТ А ДРУГИТЕ НЕ.
Какво значение има кой е брокера.
Това повлия вече на цената,къде е стабилизиращия мениджър,къде са акциите ???? голям смях.
Това май ще е случаят,които ще казваме,как несе прави "ipo".
Коментар
-
SoKoLoV
Няма днес да имате акции,след Нова Година ще е.
Кой се е издънил предстой да видим.Но който и да е той си личи,че в България регулирания пазар е разграден двор,какво да кажем за другите неща. такава издънка не сме виждали още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVЗапочвам да си мисля,че щом такива разминавания се получават,значи има едно решение.Вън от позицията даже и на загуба.
Не е препоръка.Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
SoKoLoV
Започвам да си мисля,че щом такива разминавания се получават,значи има едно решение.Вън от позицията даже и на загуба.
Не е препоръка.
Коментар
-
SoKoLoV
Тогава весели празници.
След Нова Година ще е надлъгването тука.
Коментар
-
SoKoLoV
Къде са акциите,още не са получени от акционерите,защо никои не предупреждава акционерите си.
А иначе цената на акцията Може да я видим и по скъпа от на Хим,не е препоръка.
Коментар
-
май няма да има по голяма пародия от това чудо.
но като гледам как се развива, съм се замислил да листна едно ЕТ на борсата, ще го понапудря па туку виж извади някоя капитализация от 10-20мил. Ко ша му е Гледам рибки много тука. (не важи са Лори ),
купуват скъпо, продават евтино, ей това ако не е далавера , тука май капитализацията скоро ще отече на половина
не е препоръкаНе е препоръка за покупко продажба!!!
Коментар
Коментар