If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мъртъв съм просто, още една такава инфарктна сесия и не знам, до два часа съм като хипнотизиран пред екрана, след два като цапнат с мокар парцал по главата, то и преди съм купувал, ама такова нещо не ми се беше случвало. От цялата работа поне седнах вчера и изчетох проспекта,то не че ако го бях чел преди пак нямаше да вляза, аз от него нищо не разбрах така или иначе
Браво)никога не е късно да се прочете един проспект)
Но защо тогава са ти тия притеснения, за 10-ина дни ли мислеше да ги държиш)
Говорех за ликвидността на целия пазар, а не за конкретната позиция.
Тук ликвидостта ще дойде когато цената се покачи, а това ще стане когато мнението на инвеститорите за акцията се промени от отрицателно на положително, та именно това сега е задачата на мениджмънта!
Хайде успех на всички !
баш, макар че като изключим химко, ломско, малко адсицове и един два холдинга, то какво излиза, цхе химипорт и зърнени са правили една голяма част от оборота на борсата, баси и щурата работа
само това ми трябва сега, някой да ми чете лекции, не че не си прав де, само дето се чудя къде я видя тая ликвидност - една банка подпира цената, ами като спре, тоагва като няма кой да обира разпродажбите, едва ли ще е толкова ликвидно, което може и да не е токлкова зле, стиага да няма кой да продава вече
Да, ликвидноста идва от ЦКБ, който трябва да излизат на пазара и да стабилизират цената. :-)
само това ми трябва сега, някой да ми чете лекции, не че не си прав де, само дето се чудя къде я видя тая ликвидност - една банка подпира цената, ами като спре, тоагва като няма кой да обира разпродажбите, едва ли ще е толкова ликвидно, което може и да не е токлкова зле, стиага да няма кой да продава вече
хибаво си направил/ла, че си го прочел/ла
Това ИПО е много хубав урок за такива като теб които търсеха много бърза печалба и намериха много бърза загуба.
Ако се научиш да гледаш малко по-далече от 10 -15 дни сигурно ще правиш и по добри попадения.
Ако се научиш да инвестираш а не да се опитваш да се правиш на спекулант със сигурност ще имаш успех на БФБ.
Тази позиция ще радва акционерите си просто трябва да мине бурята която не е само тук разбирасе вижте целия пазар е такъв.
Хубавото е, че ликвидността му се възстановява което може само да ни радва :-)
Мъртъв съм просто, още една такава инфарктна сесия и не знам, до два часа съм като хипнотизиран пред екрана, след два като цапнат с мокар парцал по главата, то и преди съм купувал, ама такова нещо не ми се беше случвало. От цялата работа поне седнах вчера и изчетох проспекта,то не че ако го бях чел преди пак нямаше да вляза, аз от него нищо не разбрах така или иначе
Един въпрос :-)
Понеже виждам, че голяма част от тук пишещите не харесват дружеството много ми е интересно какво би променило отношението Ви към акцията.
Нека да оставим цената на страна явно според вас е висока
При оценка на едно дружество влизат освен цената и много други фактори да не ги изброявам сега, но ми е интересно да чуя личните мнения какво би катализирало цената според всеки от Вас
Ако имате време и желаете разбира се !
Времето. Към момента тази компания просто не струва толкова. 2009, 2010 при изпълнение или преизпълнение на прогнозите и доста условности тази цена може и да бъде реална. Според скромното ми мнение в момента тя не е.
Тогава продавай на 4.15 и стига спам в тази тема!!!!
Той не иска да продава, а да купува евтино, колкото повече стреснати рибоци - лимонки, толкова по-голяма ще му е печалбата.(В случая щом няма акции значи предполагам е платен спамър от другия отбор или просто от NGO) Това си е въпрос на стратегия, ако не се бях натискал за 100% изпълнение на поръчката и аз щях да играя в тази игра , но за съжаление нямам голям кеш, а за дребни глупости да ти покриват комисионни и разходи не ми се занимава. Може би ще е интересно да се замисля за репо, ако уцеля минимума и да влезна за още..
Просто казано колеги инвеститори и платени спамъри, моля да запазите спокойствие и да приемате нещата философски, тези които са заложили на бързо пИчелене в случая може и да са позагубили, но не напълно, а и това което ще придобиете като опит, когато си платите ще ви е по от полза.
Понеже виждам, че голяма част от тук пишещите не харесват дружеството много ми е интересно какво би променило отношението Ви към акцията.
При оценка на едно дружество влизат освен цената и много други фактори да не ги изброявам сега, но ми е интересно да чуя личните мнения какво би катализирало цената според всеки от Вас
Времето. Към момента тази компания просто не струва толкова. 2009, 2010 при изпълнение или преизпълнение на прогнозите и доста условности тази цена може и да бъде реална. Според скромното ми мнение в момента тя не е.
Тогава продавай на 4.15 и стига спам в тази тема!!!!
Момчета, не си правете труда да ооваряте и да се обяснявате на страхливците тук, просто си мълчете а те нека си пишат, времето ще си покаже кой е прав, тогава ще говориме.
Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар