IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DD
    Незнам защо си мислите, че цената ще падне след 17.01
    До тогава ще са продали най-страхливите.
    Аз мисля, че цената ще се качи след тази дата :-)
    Логиката ми е по-здрава :-P
    Ne znam, az sega ne vijdam niakoi drug puk da kupuva osven CCB. Kato se svurshat strahlivcite i niama koi da prodava, shte e svurshila i podkrepata i niama da ima i koi da kupuva, kakvo shte pravite? :-)

Коментар

• Тая акция е перфектната за институционалните. На тях 30-40% на година са им дюшеш и не се вълнуват от люшаниците. Ама спикуланитъ разбираш ли дето искат 100% за един месец и дето ако падне на 4.20 се насират от страх ... пък и това репо разбир\'ш ли просто ... май спикулантъ само си се спича и не пичели щот няма дупе да чака.

Коментар

• Az sam za tazi akciq samo, 4e sled korekciqta... toest nai rano na prolet pril, mai...dori qni!

Коментар

• Първоначално изпратено от Borislava
          Вие сте луди ве, тва да не е някое ЕТ, баси, аз си мислих че като е пт групата на Химипорт няма да има такива изпълнения, все пак техните фондове са вътре с двата крака, баси и ненормалните хора
          Е какво му е на изпълнението - перфектно! Малко счетоводни трикове, и са изкарали едни лесни, ама много лесни пари. Какво им е на техните фондове? Местят от единия джоб в другия, и междувременно забърсват някой лев. Ми то нищо не се губи, само си сменя собственика

Коментар

• Как ще купувате на 6 лева и ще пищите , че е подценено само след половин година... Бърборковци...

Коментар

• Вие сте луди ве, тва да не е някое ЕТ, баси, аз си мислих че като е пт групата на Химипорт няма да има такива изпълнения, все пак техните фондове са вътре с двата крака, баси и ненормалните хора

Коментар

• Не ми се спори за това дали и колко ще пада цената на ZHBG или дали изобщо ще пада и съм си изказал нменията в подкрепа на това което мисля.
                Аз съм сигурен за себа си, че това няма да се случи.
                Времето ще покаже кой е бил прав!
                Лека вечер на всички !

Коментар

• Първоначално изпратено от daemon
                  Na 3.50 seriozno shte se zamislia dali na ne vliaza tuk.
                  Ако изчакаш средата на февруари, ще влезеш на 2.90 - 3.00.

Коментар

• Първоначално изпратено от mmmfaka
                    Първоначално изпратено от DD
                    Еб.. аси логиката...
                    Съгласен съм че най- страхливите ще са продали дотогава. А след като спре подкрепата ще се уплашат и по-малко страхливите, и цената направо ще се сгромоляса - около 3.50 лв.
                    :lol:
                    Na 3.50 seriozno shte se zamislia dali na ne vliaza tuk.

Коментар

• Първоначално изпратено от DD
                      Еб.. аси логиката...
                      Съгласен съм че най- страхливите ще са продали дотогава. А след като спре подкрепата ще се уплашат и по-малко страхливите, и цената направо ще се сгромоляса - около 3.50 лв.
                      :lol:

Коментар

• То да се качи няма лошо. Ама много се изписа и изговори, че било скъпо...не знам.

Коментар

• Незнам защо си мислите, че цената ще падне след 17.01

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                            Първоначално изпратено от съни(тя)
                            Първоначално изпратено от Borislava
                            Мъртъв съм просто, още една такава инфарктна сесия и не знам, до два часа съм като хипнотизиран пред екрана, след два като цапнат с мокар парцал по главата, то и преди съм купувал, ама такова нещо не ми се беше случвало. От цялата работа поне седнах вчера и изчетох проспекта,то не че ако го бях чел преди пак нямаше да вляза, аз от него нищо не разбрах така или иначе
                            Браво)никога не е късно да се прочете един проспект)

Но защо тогава са ти тия притеснения, за 10-ина дни ли мислеше да ги държиш)
                            Te predpolagam shte padnat do pod 4.00lv, kato spre podkrepata i sled tova management-a shte triabva da raboti zdravo, za da ia kachi v sledvashtite 2 godini do kam 4.80 - 5.00lv.
                            Za 2 godini 10-11% ne e strahotno, zatova mu e krivo.
                            Че да не се е женил за Зрънчо?

Коментар

• Да-а-а. Това определено е дългосрочна акция. Аз очаквам чувсвително й повишаване да стане през и след летните месеци. Някой подходящо беше казал, че пилците се броят на есен. Тук мисля, че е съвсем на място.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                                Първоначално изпратено от Borislava
                                Мъртъв съм просто, още една такава инфарктна сесия и не знам, до два часа съм като хипнотизиран пред екрана, след два като цапнат с мокар парцал по главата, то и преди съм купувал, ама такова нещо не ми се беше случвало. От цялата работа поне седнах вчера и изчетох проспекта,то не че ако го бях чел преди пак нямаше да вляза, аз от него нищо не разбрах така или иначе
                                Браво)никога не е късно да се прочете един проспект)

Но защо тогава са ти тия притеснения, за 10-ина дни ли мислеше да ги държиш)
                                Te predpolagam shte padnat do pod 4.00lv, kato spre podkrepata i sled tova management-a shte triabva da raboti zdravo, za da ia kachi v sledvashtite 2 godini do kam 4.80 - 5.00lv.
                                Za 2 godini 10-11% ne e strahotno, zatova mu e krivo.

Коментар

Working...
                                X