Първоначално изпратено от DD
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Тая акция е перфектната за институционалните. На тях 30-40% на година са им дюшеш и не се вълнуват от люшаниците. Ама спикуланитъ разбираш ли дето искат 100% за един месец и дето ако падне на 4.20 се насират от страх ... пък и това репо разбир\'ш ли просто ... май спикулантъ само си се спича и не пичели щот няма дупе да чака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BorislavaВие сте луди ве, тва да не е някое ЕТ, баси, аз си мислих че като е пт групата на Химипорт няма да има такива изпълнения, все пак техните фондове са вътре с двата крака, баси и ненормалните хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от mmmfakaПървоначално изпратено от DDНезнам защо си мислите, че цената ще падне след 17.01
До тогава ще са продали най-страхливите.
Аз мисля, че цената ще се качи след тази дата :-)
Логиката ми е по-здрава :-P
Съгласен съм че най- страхливите ще са продали дотогава. А след като спре подкрепата ще се уплашат и по-малко страхливите, и цената направо ще се сгромоляса - около 3.50 лв.
:lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от DDНезнам защо си мислите, че цената ще падне след 17.01
До тогава ще са продали най-страхливите.
Аз мисля, че цената ще се качи след тази дата :-)
Логиката ми е по-здрава :-P
Съгласен съм че най- страхливите ще са продали дотогава. А след като спре подкрепата ще се уплашат и по-малко страхливите, и цената направо ще се сгромоляса - около 3.50 лв.
:lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от BorislavaМъртъв съм просто, още една такава инфарктна сесия и не знам, до два часа съм като хипнотизиран пред екрана, след два като цапнат с мокар парцал по главата, то и преди съм купувал, ама такова нещо не ми се беше случвало. От цялата работа поне седнах вчера и изчетох проспекта,то не че ако го бях чел преди пак нямаше да вляза, аз от него нищо не разбрах така или иначе)никога не е късно да се прочете един проспект
)
Но защо тогава са ти тия притеснения, за 10-ина дни ли мислеше да ги държиш)
Za 2 godini 10-11% ne e strahotno, zatova mu e krivo.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от BorislavaМъртъв съм просто, още една такава инфарктна сесия и не знам, до два часа съм като хипнотизиран пред екрана, след два като цапнат с мокар парцал по главата, то и преди съм купувал, ама такова нещо не ми се беше случвало. От цялата работа поне седнах вчера и изчетох проспекта,то не че ако го бях чел преди пак нямаше да вляза, аз от него нищо не разбрах така или иначе)никога не е късно да се прочете един проспект
)
Но защо тогава са ти тия притеснения, за 10-ина дни ли мислеше да ги държиш)
Za 2 godini 10-11% ne e strahotno, zatova mu e krivo.
Коментар
Коментар