Първоначално изпратено от penman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Може би е бил визионер, за това което се случва сега с Храните и Горивата!
Едно поне всички може би са съгласни. 0.14 е повече цена за Право, а не на Акция! Все едно едно е емисия Права, а не Акции!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Аз мисля чя най-информиран е чичето. В тази компания е инвестирал още в самото начало, след което усредняваше донакъм 2.83. Няма друг като него да пише във форума.
TЦ...
Донакъмто 2.20....
Коментар
-
Аз мисля чя най-информиран е чичето. В тази компания е инвестирал още в самото начало, след което усредняваше донакъм 2.83. Няма друг като него да пише във форума.
Едно поне всички може би са съгласни. 0.14 е повече цена за Право, а не на Акция! Все едно едно е емисия Права, а не Акции!
Коментар
-
Нека на това отговорят тези които купуваха на 4.50. Помниш ли? нали точно затова купуваха, заради това което се случва сега, от Зърно, Храни, Газ, Олио се правят луди пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от boldri4e Разгледай мнениеЛично според мен, Силистрата никога няма да я листнат, тя им е печеливша, дърпат си дивидентите и си гледат яхтите. ЗХБГ се управлява кофти, не разпределя дивидент, цената на артията е точно според резултатите. За сметка на това, обаче мажо са взели едни чужди кинти и ги боли фара.
Коментар
-
Лично според мен, Силистрата никога няма да я листнат, тя им е печеливша, дърпат си дивидентите и си гледат яхтите. ЗХБГ се управлява кофти, не разпределя дивидент, цената на артията е точно според резултатите. За сметка на това, обаче мажо са взели едни чужди кинти и ги боли фара.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Много от оборотите с жито се уговаряха и въртяха без ДДС почти липсва отчетност особено при собствено пристанище, въпреки че уж имало зачислени чиновници но това не пречи вътре в страната. Залогът е твърде голям, за да изсветлеят публично. Поне така ми се струва като гледам как приблизително се определяше рентата без нагледни изчисления както е % по договора.Last edited by Кисимов; 14.09.2021, 13:25.
Коментар
-
Питам защото не ми се връзва! Как е възможно? Защо не листнат тогава Силистра на борсата? Защо не отпишат СГБГ?
Коментар
-
За да се обясни ситуацията, тази Силистра база чия собственост е?
казвам го така:
ЗХСС е :
на
*Т*ихомир ; *И*во и *М*арин,
не е препоръка
Коментар
-
Това никак не ми се вижда като причина за да се листнат на борсата. Напротив - това дружество е печелившо.
Другото което е, ми че те собственост ли са на мажо?
Коментар
-
Защото сегашмата година е върхова за Зърно, Олио, Гас, Мас и Имоти!
Другото което е, ми че те собственост ли са на мажо?
Коментар
-
КОЙ да я листне на борсата, и по-важно защо?
Коментар
-
Питам защото не ми се връзва! Как е възможно? Защо не листнат тогава Силистра на борсата? Защо не отпишат СГБГ?
Коментар
Коментар