Владислав, ти в България ли живееш? Питам сериозно, не се заяждам...Мисля, че не знаеш как работи групировката, която стои зад ЗХБГ. Когато си говорим за големи играчи в България..В силозите има запаси, в това те уверявам..А за другото, не е лишено от логика, но звучи като случай от учебник по икономика за първи семестър..Сори, иначе успех по позицията..Аз лично също мисля, че около 3 лв е честната цена засега, не живея в утопия..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoffВиждате ли какво ви пише Андрей Любенов в Инвестор? Някои губят от една криза, други печелят...ЗХБГ ще си пробута зърното на луди пари в чужбина, какво ги бърка намалената консумация на някакво биодизелче, която на всичкото отгоре само се дискутира..Този, който има стратегически стоки и суровини знае как стават нещата..А гърчолята, които днес разпродадоха да си гризат м..дете с цацики..
И последно как всичко гореизброено ще помогне на ЗХБГ да се представи по-добре от прогнозираното в БП (което трябва да се случи, за да можем да спечелим от купените акции).
Впрочем и аз влязох на тези нива, но очакванията ми са за не повече от 3 лв ако изпълнят бп2008.
Изложеното не е препоръка за покупко-продажба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от Daddy YankeeПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от ATILAМалко глупав въпрос!
Но колко имат да разпродават господата византийци?
Няма ли сила срещу тази черна гръцка чума...
Аз кифтета от тях не съм ял, диър. Калинихта..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Daddy YankeeПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от ATILAМалко глупав въпрос!
Аз кифтета от тях не съм ял, диър. Калинихта..
Коментар
-
Виждате ли какво ви пише Андрей Любенов в Инвестор? Някои губят от една криза, други печелят...ЗХБГ ще си пробута зърното на луди пари в чужбина, какво ги бърка намалената консумация на някакво биодизелче, която на всичкото отгоре само се дискутира..Този, който има стратегически стоки и суровини знае как стават нещата..А гърчолята, които днес разпродадоха да си гризат м..дете с цацики..
Коментар
-
Първоначално изпратено от slavikdНай-активна и интересна е днес търговията с акциите на Зърнени храни България АД. По позицията се изтъргуваха над 125 000 акции като цената им намери стабилна подкрепа на ниво от 2,05 лева за брой. Въпреки това средната цена по позицията днес се понижава с над 6%.
Един единствен играч срина акцията 6 %. Знам, че си цитирал, но е несериозно да се правят изказвания по позицията на тази база..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от ATILAМалко глупав въпрос!
да видим до кога ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар