IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Трябва, това да са последните, махнаха си офертата от 2.2лв.
    Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

• Здравейте абе вашия кеш край няма Изкупихте цялата борса

Коментар

• Малко глупав въпрос!

Но колко имат да разпродават господата византийци?

Коментар

• И аз и аз....

За добро или за лошо... ?! ?! ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
            Първоначално изпратено от ghettoff
            Огря ме!! Дано да е за добро..Обаче това, което правят гърчолята е престъпление!
            Много нависоко си влязъл
            Божа работа..

Коментар

• И аз съм купил. Баси тъпнята. Така е човек, като не си трие офертите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                Огря ме!! Дано да е за добро..Обаче това, което правят гърчолята е престъпление!
                Много нависоко си влязъл

Коментар

• Огря ме!! Дано да е за добро..Обаче това, което правят гърчолята е престъпление!

Коментар

Така Джейс, така. И аз ще спекулирам с ХВП като защитна стратегия и със ЗХБГ като елемент на изненада..Все си мисля, че мажоритарят не е толкова тъп да не съобрази дефекта от ефекта на едно скъпо ИПО..Керезов си го каза, повечето наистина не знаят какво стои зад Зърнени Храни..Преди отчета със сигурност ще вляза тук..
                    .....vnimavai da ne zakasne6 tvarde mnogo s vlizaneto .....jelaia ti kasmet...

Коментар

• Цената на дизела и бензина може да се вдигне, ако започне смесване с биогорива, съобщи пред журналисти днес Андрей Делчев,
                      председател на Българската централна газова асоциация.
                      От асоциацията искат да отпадне задължението за смесване на бензини с биоетанол, защото произвежданите в момента в България бензини не отговарят на изискванията на стандарт, който е
                      необходим за тази цел.

Индикативната цел на България, поета пред Европейската комисия, е да имаме 2 процента използване на биогорива за транспортни нужди през 2008 г. От асоциацията смятат, че тази цел е непостижима и трябва да бъде намалена на 1 процент. Тези проблеми бяха обсъдени днес на кръгла маса, в която участваха представители на асоциацията, министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров, както и експерти от Министерството на икономиката и енергетиката, Министерството на финансите, Министерството на околната среда и водите и други агенции.

Според представители на асоциацията, има и много технически проблеми при използването на биогорива. Те искат денатурирането на биогоривата да се прави по друг начин и за него да не се дават гаранции като за акцизни стоки. (БТА)

Коментар

• Така Джейс, така. И аз ще спекулирам с ХВП като защитна стратегия и със ЗХБГ като елемент на изненада..Все си мисля, че мажоритарят не е толкова тъп да не съобрази дефекта от ефекта на едно скъпо ИПО..Керезов си го каза, повечето наистина не знаят какво стои зад Зърнени Храни..Преди отчета със сигурност ще вляза тук..

Коментар

• за сега темата биогорива е спорна в европа не се знае на къде сте натежи пазара.......сега доста учени се изказват ,че практически био горивата с те правят повече co2<мисля че въпроса е политически>

............сега как да си предпазим парите по време на криза при очакваща висока инфлация <принципен въпрос>
                          .....под въпрос какъв тип инфлация ?......отговора е ясен храни и стоки от първа необходимост <луксозните стоки едва ли st е поскапнат>....сега да си купуваме облигациии мисля няма смисъл...да си купуваме злато май вече късно

------какво ако си купуваме храни<сурвени> от първа необходимост особенно ако книжата им са подценени фундаментално...

............аз смятам че като видим отчета сега сте настъпи оптимизъм тук...

Коментар

• Факи, мерси..Е.АНА поне са се опитали, не може да им се отрече..

Владислав, и сега какво? Да взема да изчакам да падне на 1.60 май...

Само си мисля, че ще си изям м.дете ако тия са набутали по техните канали скъпо зърно в чужбина...Че съм ходил до силозите им..Не са празни, както твърдеше някой...

Коментар

• Mного ми е интересно какви предприятия обедини Зърнени храни АД?
                              Тези предприятия имат ли нещо общо с био горива?
                              Ако 2008, 2009, 2010 и т.н. Зърнени храни АД не се занимава с био горива ще фалира ли? Ще затвори складовете си в цяла България? Като се има впредвид, че повечето зърно-хранилища в България са тяхна собственост, къде ли ще се съхранява зърното?

Мнението ми не е съвет за покупко-продажба на акции.

Коментар

Владислав, това за 2008?
                                Биодизел: за 2008 - 29% от приходите или 82 млн лв, при маржин от 13% или 10,5 млн. лв, което формира близо 38% от прогнозирания резултат от цялостната дейност на ЗХБГ.

Не съм настроен нито оптимистично, нито песимистично за позицията, но е видно, че биодизелът представлява основна сфера в дейността на дружеството и всяка промяна на този пазар (действащ изцяло под политически, а не пазарни фактори) ще има влияние върху финансовото представяне на ЗХБГ.

Коментар

Working...
                                X