IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво стана тука....

Коментар

• ФакушАКА,
      пак ли ми правиш сметка на загубите ? Изненада - с последната врътка съм на 22,6% +, а злословенето ти трябва да е "спечелил по-малко пари" ...засега.
      Дай да ти продам 20% от едно АД за 500лв да се почувстваш собственик на нещо реално,че вече вонята ти излиза отвсякъде....
      Пак твърдя, че си манипулатор по позицията, но се чудя от страна Мажоритар или ЕЛАНА - нека тук се вкл. познавачите и коментират.

Коментар

• Биогорива, фермерство... и куп други глупости. Поинтересувайте се от складовите им бази и колко е таксата за съхранение на тон за месец да речем. А нали знаете, че основния проблем на производителите е липсата на складови бази за съхранение, за да не продават на зелено още преди жътвата, а да изчакат най-добрите цени през ноември-декември. Нямам акции, но се дразня от празнословия

Коментар

• Първоначално изпратено от Hribol
          ...............
          Но хайде търгувайте си. И без това повечето от вас, не четете много извън разни съотношения. Бизнеса ( не само на Зърнени ) е нещо много по-различно от хартията на която е написан баланса на фирмите.
          Интересно е ти какво чете на времето та презаписа добре на ипото. А за бизнеса най-важното е да печели. А не като презаписалите
          Няма да те питам 'оня' въпрос...
          Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от slavikd
            Нека греша но много скоро тук ще виждаме сделки под 2 лв. и така поне до септември живот и здраве като почне сеитбата и се разбере колко са ВЕЛИКИ и не са ли повече приказките от реалностите. Успех.
            Никъде не прочетох, че Зърнени се занимава със фермерство. Зърнени само съхраняват и търгуват. Не отглеждат.

Сеидбата е важна, защото дава индикация за бъдещите обеми на произведеното зърно. Ако се гледа моментното състояние на заетите площи и особено за площите, които дълго време не са обработвани. Факт е че през 2008 ще се засаеят повече площи и това е за сметка на запустели ниви и блокове.
            Но хайде търгувайте си. И без това повечето от вас, не четете много извън разни съотношения. Бизнеса ( не само на Зърнени ) е нещо много по-различно от хартията на която е написан баланса на фирмите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка
              Първоначално изпратено от jays
              ........Ради отчета идва скоро ......ако не си ползвал пазарна поръчка ще ти се наложи ако искаш да имаш парче ZHBG...............всеки следващ пласта по скъпо за да го приемем в семейството Зранчо

....get urself ready
              Интерерсно... Досега колкото по късно влизаш, толкова по-евтино ти струва, а пък няма изгледи скоро да тръгне нагоре цената...
              ..защо смяташ че няма възгледи да тръгне нагоре ?

....аз очаквам отчета да е добър и ако не случи някоя много кофти новина отвън сте дръпне ...

.....сте видим нещо реално след 3 месеца работа...

.

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
                ........Ради отчета идва скоро ......ако не си ползвал пазарна поръчка ще ти се наложи ако искаш да имаш парче ZHBG...............всеки следващ пласта по скъпо за да го приемем в семейството Зранчо

....get urself ready
                Интерерсно... Досега колкото по късно влизаш, толкова по-евтино ти струва, а пък няма изгледи скоро да тръгне нагоре цената...

Коментар

• Първоначално изпратено от ради
                  не ми изглеждает убедителни прогнозите за пазарни дялове
                  иначе, има хляб в този бизнес (по-точно тези бизнеси ...)
                  покрай съмненията ми в прогнозите обаче, още ми е скъпо
                  ако във времето видя, че постигат таргетираните продажби, мога да се включа и на по-високи нива - ще си платя за увереност
                  иначе казано, нужни са достатъчно на брой отчети
                  това важи и за останалите "нови" дружества, вкл. и за "хитовия" билборд, но това е вече друга тема
                  гетов, желая ти успех

....get urself ready

Коментар

• Първоначално изпратено от slavikd
                    Нека греша но много скоро тук ще виждаме сделки под 2 лв. и така поне до септември живот и здраве като почне сеитбата и се разбере колко са ВЕЛИКИ и не са ли повече приказките от реалностите. Успех.
                    Kaкво би казал за прогнозите на един изгубил много пари човек?

Първоначално изпратено от 4i40 в пристъп на истерия преди няколко дена
                    до 31.06 -3.2лв

до 31.09 -4.1лв

до 31.12 -4.9лв
                    Не обръщай внимание че се е объркал с датите, по скоро неистовото желание да си върне некой лев според мен му замъглява мозъка. :lol:

Коментар

• Нека греша но много скоро тук ще виждаме сделки под 2 лв. и така поне до септември живот и здраве като почне сеитбата и се разбере колко са ВЕЛИКИ и не са ли повече приказките от реалностите. Успех.

Коментар

• Аз ги смятам под 0.1% че са минали

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                          днес тук са минали някакви 8% от капитала, ако не греша
                          дали не се изисква да се каже кой точно е продал през 217
                          ако не грешеше, можеше и да се изисква ...

Коментар

• днес тук са минали някакви 8% от капитала, ако не греша
                            Я пак....

Коментар

• днес тук са минали някакви 8% от капитала, ако не греша
                              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• не ми изглеждает убедителни прогнозите за пазарни дялове
                                иначе, има хляб в този бизнес (по-точно тези бизнеси ...)
                                покрай съмненията ми в прогнозите обаче, още ми е скъпо
                                ако във времето видя, че постигат таргетираните продажби, мога да се включа и на по-високи нива - ще си платя за увереност
                                иначе казано, нужни са достатъчно на брой отчети
                                това важи и за останалите "нови" дружества, вкл. и за "хитовия" билборд, но това е вече друга тема
                                гетов, желая ти успех

Коментар

Working...
                                X