IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
    Щом провокира нови бидове, значи цената е добра
    Такива бидове имаше и при Софарма на 4.27, но виж сега къде е цената. Това нищо не означава. Нямам препоръки.
    П.С. Не забравяйте, че имаше голям продавач.
    Last edited by realista; 05.07.2019, 11:38.

Коментар

• Щом провокира нови бидове, значи цената е добра

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Като си спомня Сашето как ми се пенише че било с по голям потенциал от Доверие ама така, дано да не е ял много бой че кофти си е такъв спад.
        Ами може и да познае , с всеки спад на цената на Зрънчо и качване на Доверие идва момента за по големия потенциял на Зрънчо спрямо Доверие....имаше момента когато Зрънчо беше колкото Доверие ,около 70 стинки....което не беше толкова далече в миналото...
        Да не забравяме че ако гледаме ресурса на двамата мажо ,чичо Оги пасти да яде спрямо Алигатора да кажем.. ....
        Иначе продавача е Капман , там да не забравяме има едно прочистване и не само тук....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Който му е писнало от БФБ и надеждата тази акция да си върне цената от преди 11 години...
          Иначе от няколко дни новата система направи така че нито виждам в дълбочина ,нито ми дава графики ,нито кой е продавача или купувача като ИП...
          Абе само мазохисти на борсата са останали и аз в този случай...
          Като си спомня Сашето как ми се пенише че било с по голям потенциал от Доверие ама така, дано да не е ял много бой че кофти си е такъв спад.

Коментар

Интересно кой продава така по 100Т бройки на ден
            Който му е писнало от БФБ и надеждата тази акция да си върне цената от преди 11 години...
            Иначе от няколко дни новата система направи така че нито виждам в дълбочина ,нито ми дава графики ,нито кой е продавача или купувача като ИП...
            Абе само мазохисти на борсата са останали и аз в този случай...

Коментар

• Интересно кой продава така по 100Т бройки на ден

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Хаа Монти..Това ли е новата ти звезда.. Абе къде е Сашето дето викаше, че това е супер акция..
                Кире,
                Е чак пък Звезда ,
                По скоро Една паднала/падаща бивша звезда...
                Погледнах в миналото и това 20 стинки бяха много ,много назад в миналото и при едни други обстоятелства....
                Да не забравяме че това е 50% от върха преди година + който беше 40 стинки а техничарите си имат една мисъл за този случай...
                По скоро първата ми вноска в касичката на ХИМ е една средна заплата......на първо време ...
                Надеждата ми е да стане средно европейска а не минимална българска ама ....каквото стане ,да става, просто няма къде да се влезе на БФБ....
                Или много са надценени и подлежат на подрязване когато им дойде времето и на Недоверието и на Чез.....за Планината и и за банките и Хим и дума не може да става да се купува ..
                Утре като стана с друг акъл ще продам без да му мисля за загубата.....
                Не е препоръка..

Коментар

• Хаа Монти..Това ли е новата ти звезда.. Абе къде е Сашето дето викаше, че това е супер акция..

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Е нека не "урочасваме" сега дружеството. Последния път когато поглеждах отчет си беше на печалба
                    А сега видях че е станало 20 стинки.??? - Harry Kane е прав - и според мен. не е изяснено ниво за продаване ))
                    По принцип си мисля, че е долна граница на първа зона в "зоните на чистите" (20-40 стинки) ..
                    А и какво са 20 стинки!?!?, - и една свещ в църква не можеш да изгориш срещу тях. Ако пък спестиш баничката на закуска вземаш 5-6 артии... .Продалите артиите вероятно не пестят от закуски, за да имат зърнения холдинг ))
                    не е препоръка
                    Има два варианта ....
                    Този който излиза да дълбае маркета и да стигне до бозата на Керезов и втория да продаде и някой от мажовците да вдигне акцията поне до 30 стинки....

Иначе голема мъка за една акция която някой я купиха на 4+ лв.....някога.
                    Парите ги нема иначе тези 20 стигни спрямо едни 4 лв който покУпателната им способност е била поне 60% повече от сегашните 4 лв , тогава....
                    Кой беше мажо тук..А
                    Не можах днес да не вземе малко да правя компания на Чичето ,Сашето и много други ...съакционери и партНиорЕ един вид на ....

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Е нека не "урочасваме" сега дружеството. Последния път когато поглеждах отчет си беше на печалба
                      А сега видях че е станало 20 стинки.??? - Harry Kane е прав - и според мен. не е изяснено ниво за продаване ))
                      По принцип си мисля, че е долна граница на първа зона в "зоните на чистите" (20-40 стинки) ..
                      А и какво са 20 стинки!?!?, - и една свещ в църква не можеш да изгориш срещу тях. Ако пък спестиш баничката на закуска вземаш 5-6 артии... .Продалите артиите вероятно не пестят от закуски, за да имат зърнения холдинг ))
                      не е препоръка
                      Бяха по 20 ст свещтичките, вече са по 30 ст и нагоре :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                        Естествено че не му излиза сметката,ама като се замисли че скоро може да стане така че да продава на 10ст. ............
                        не е препоръка

Коментар

Естествено че не му излиза сметката,ама като се замисли че скоро може да стане така че да продава на 10ст. ............
                          Не е ли по-добре направо с договор за дарение, да си спести човек комисионните?!?

Коментар

Направо да фалира ,поне ще има ликвидационен дял.....Божков и Райчев всичко бяха изплюскали.

Коментар

Друго се чудя, как му излиза сметката на някой като продава на 20 ст.? Има ли файда да продаваш толкова ниско

Коментар

Друго се чудя, как му излиза сметката на някой като продава на 20 ст.? Има ли файда да продаваш толкова ниско
                                Ако е някой от пенсионните какво им пука ,парите не са техни.

Коментар

Working...
                                X