"Бруталното рали тепърва предстои!"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Подозирам,че Сашко продава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Внимателно пипам при отбор Варна че ми е ясно че боя може да е голям. Сашето поне ме послуша да си смени профилът че беше станал за смях. Не се ядосвай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКато те изчатка така набеденият алигатор в другите си позиции от групата след време Сашето ще се кефи а ти ще ревеш с крокодилски сълзи
и сополи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеКато е толкова "голям продавача" защо не продава през деня, ами се крие в края на сесията (като вчера след 4:30)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеКато е толкова "голям продавача" защо не продава през деня, ами се крие в края на сесията (като вчера след 4:30)?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Сашето не беше ли и при феърплей пропъртис?! (може да греша)
Жалко, че го няма, не беше лош и създаваше позитивно настроение ))
ps. ама ще вземете да ме навиете и аз да сложа некоя бъдеща спестена закуска за общото дело ...
Хем и по-здравословно) Пък и я каква поддръжка се е появила под 20-те стинки....
Някой, който е поглеждал последен отчет, може ли да сподели, дали са на печалба !?
и нито дивиденти ,нито накави измишльотени печалби ще ги спират да продават.Last edited by Grosss; 05.07.2019, 15:18.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сашето като приказваше цената беше доста по нагоре така че е ял дървото. Това само го отчитаме без подигравка че доста боли да си на голям минус.
и сополи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ами може и да познае , с всеки спад на цената на Зрънчо и качване на Доверие идва момента за по големия потенциял на Зрънчо спрямо Доверие....имаше момента когато Зрънчо беше колкото Доверие ,около 70 стинки....което не беше толкова далече в миналото...
Да не забравяме че ако гледаме ресурса на двамата мажо ,чичо Оги пасти да яде спрямо Алигатора да кажем.. ....
Иначе продавача е Капман , там да не забравяме има едно прочистване и не само тук....
Коментар
-
Като си спомня Сашето как ми се пенише че било с по голям потенциал от Доверие ама така, дано да не е ял много бой че кофти си е такъв спад.
Жалко, че го няма, не беше лош и създаваше позитивно настроение ))
ps. ама ще вземете да ме навиете и аз да сложа некоя бъдеща спестена закуска за общото дело ...
Хем и по-здравословно) Пък и я каква поддръжка се е появила под 20-те стинки....
Някой, който е поглеждал последен отчет, може ли да сподели, дали са на печалба !?Last edited by precakanoto; 05.07.2019, 13:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Двойно и тройно да ти се върнат, та да избиеш загубите при Шишо !
За да може и чичо да харчи като баровец, щом завърти до португалията
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Иначе мерси за пожеланията да ти се връщат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Зрънчо ще е последната акция която ще защищавам...
Но примера не ти е верен.....
Имаше бидове при 40 стинки но не стигнаха както не стигнаха при фармата на 4,27 лв. ,сега нивото е 20 стинки и има повече бидове ,нека пуснат на Фармата на 2,2,50 пък да видим дали има желаещи...
Аз също ще участвам поне с 5к в акции въпреки недоверието ми в Чичо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Такива бидове имаше и при Софарма на 4.27, но виж сега къде е цената. Това нищо не означава. Нямам препоръки.
П.С. Не забравяйте, че имаше голям продавач.
Но примера не ти е верен.....
Имаше бидове при 40 стинки но не стигнаха както не стигнаха при фармата на 4,27 лв. ,сега нивото е 20 стинки и има повече бидове ,нека пуснат на Фармата на 2,2,50 пък да видим дали има желаещи...
Аз също ще участвам поне с 5к в акции въпреки недоверието ми в Чичо....
П.П. гледам има поне търсене на 90К около 20 стинки ,чакаме следващата продажба от пакета ..
Коментар
Коментар