IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Бруталното рали тепърва предстои!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Подозирам,че Сашко продава.
      Продаде ми Капман на няколко пъти така че и аз съм вече на бордът.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Внимателно пипам при отбор Варна че ми е ясно че боя може да е голям. Сашето поне ме послуша да си смени профилът че беше станал за смях. Не се ядосвай!
        Подозирам,че Сашко продава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Като те изчатка така набеденият алигатор в другите си позиции от групата след време Сашето ще се кефи а ти ще ревеш с крокодилски сълзи
          и сополи.
          Внимателно пипам при отбор Варна че ми е ясно че боя може да е голям. Сашето поне ме послуша да си смени профилът че беше станал за смях. Не се ядосвай!

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
            Като е толкова "голям продавача" защо не продава през деня, ами се крие в края на сесията (като вчера след 4:30)?
            За да бъдат купени от правилните Човеци ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
              Като е толкова "голям продавача" защо не продава през деня, ами се крие в края на сесията (като вчера след 4:30)?
              100 хил акции по 0.20 ст правят смешните 20 000 лв,което е смешно

Коментар

• Като е толкова "голям продавача" защо не продава през деня, ами се крие в края на сесията (като вчера след 4:30)?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Сашето не беше ли и при феърплей пропъртис?! (може да греша)
                  Жалко, че го няма, не беше лош и създаваше позитивно настроение ))

ps. ама ще вземете да ме навиете и аз да сложа некоя бъдеща спестена закуска за общото дело ...
                  Хем и по-здравословно) Пък и я каква поддръжка се е появила под 20-те стинки....
                  Някой, който е поглеждал последен отчет, може ли да сподели, дали са на печалба !?
                  На крокодилчо май му стана ясно ,че ако срути тук до 10 ст,в ЦКБ и Хим също ще почнат да продават
                  и нито дивиденти ,нито накави измишльотени печалби ще ги спират да продават.
                  Last edited by Grosss; 05.07.2019, 15:18.

Коментар

Сашето като приказваше цената беше доста по нагоре така че е ял дървото. Това само го отчитаме без подигравка че доста боли да си на голям минус.
                    Като те изчатка така набеденият алигатор в другите си позиции от групата след време Сашето ще се кефи а ти ще ревеш с крокодилски сълзи
                    и сополи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ами може и да познае , с всеки спад на цената на Зрънчо и качване на Доверие идва момента за по големия потенциял на Зрънчо спрямо Доверие....имаше момента когато Зрънчо беше колкото Доверие ,около 70 стинки....което не беше толкова далече в миналото...
                      Да не забравяме че ако гледаме ресурса на двамата мажо ,чичо Оги пасти да яде спрямо Алигатора да кажем.. ....
                      Иначе продавача е Капман , там да не забравяме има едно прочистване и не само тук....
                      Сашето като приказваше цената беше доста по нагоре така че е ял дървото. Това само го отчитаме без подигравка че доста боли да си на голям минус.

Коментар

Като си спомня Сашето как ми се пенише че било с по голям потенциал от Доверие ама така, дано да не е ял много бой че кофти си е такъв спад.
                        Сашето не беше ли и при феърплей пропъртис?! (може да греша)
                        Жалко, че го няма, не беше лош и създаваше позитивно настроение ))

ps. ама ще вземете да ме навиете и аз да сложа некоя бъдеща спестена закуска за общото дело ...
                        Хем и по-здравословно) Пък и я каква поддръжка се е появила под 20-те стинки....
                        Някой, който е поглеждал последен отчет, може ли да сподели, дали са на печалба !?
                        Last edited by precakanoto; 05.07.2019, 13:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Двойно и тройно да ти се върнат, та да избиеш загубите при Шишо !
                          И аз му пожелавам.
                          За да може и чичо да харчи като баровец, щом завърти до португалията

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Да не си станал шеФ във Фармата.....
                            Иначе мерси за пожеланията да ти се връщат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Зрънчо ще е последната акция която ще защищавам...
                              Но примера не ти е верен.....
                              Имаше бидове при 40 стинки но не стигнаха както не стигнаха при фармата на 4,27 лв. ,сега нивото е 20 стинки и има повече бидове ,нека пуснат на Фармата на 2,2,50 пък да видим дали има желаещи...
                              Аз също ще участвам поне с 5к в акции въпреки недоверието ми в Чичо....

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Такива бидове имаше и при Софарма на 4.27, но виж сега къде е цената. Това нищо не означава. Нямам препоръки.
                                П.С. Не забравяйте, че имаше голям продавач.
                                Зрънчо ще е последната акция която ще защищавам...
                                Но примера не ти е верен.....
                                Имаше бидове при 40 стинки но не стигнаха както не стигнаха при фармата на 4,27 лв. ,сега нивото е 20 стинки и има повече бидове ,нека пуснат на Фармата на 2,2,50 пък да видим дали има желаещи...
                                Аз също ще участвам поне с 5к в акции въпреки недоверието ми в Чичо....
                                П.П. гледам има поне търсене на 90К около 20 стинки ,чакаме следващата продажба от пакета ..

Коментар

Working...
                                X