IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение

Хвърлях боб и утайката на кафето така ми прошешна. Ако искаш мога и по-подробно
    много по-лесно е да се свържеш с капман и да се разбереш с тях ........ така мисля аз ...... но ти можеш да продължаваш по твоя си начин с утайката...

не е препоръка!!!
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение

това как го реши? ....... чувам, че днес пак са продавали ..... както и вчера...
      Хвърлях боб и утайката на кафето така ми прошешна. Ако искаш мога и по-подробно

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
        Това ли бяха пакетите?
        мисля, че ще се опитат повече и по-големи бичета да се закачат на кукичката "над 20 стинки" и после пак да ги обезглавят...

не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
          Засега да
          това как го реши? ....... чувам, че днес пак са продавали ..... както и вчера...

Коментар

• Засега да

Коментар

Това ли бяха пакетите?
              Harry Kane, успя ли да вкараш нещо в кошничката

Коментар

• Това ли бяха пакетите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Малеее..Ракетата хвърчи яко..И с Енергони така беше..
                  Фърчи, фърчи, ама космосът крив и фърчи накъде ядрото земно. За да се ориентира. Посредством гравитацията.

Коментар

• Малеее..Ракетата хвърчи яко..И с Енергони така беше..

Коментар

24 души се наредили на 20 ст....и аз сред тях...
                      Много сте ларж... Ако много я искате тази артия, наредете се на десет стинки...
                      Както не веднъж съм казвал обаче, тази артийка е винаги свръх надценена.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Преци, мерси...!
                        Аз не завися от Зрънчо, за да прекарам добре в Португалията... ( там само Тянка е важна....)
                        За тази артия ми важи турската приказка - от където дошли, там отишли....Човек, печели и губи на борсата, важното е да оцелява...
                        За да оцелява, трябва да не е много алчен и да не си мисли, че е станал специ..( пардон Преци..)

Успех и късмет !
                        Специ-меци,, всички сме в кюпа, чичо ) Ракетата да зарежда и да се хвърля в космоса. То ясно, че португалията не зависи от това, но все си е по-благо за душата, като знае, че ракетата е изхвърчала Успех и късмет наистина

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

И аз му пожелавам.
                          За да може и чичо да харчи като баровец, щом завърти до португалията
                          Преци, мерси...!
                          Аз не завися от Зрънчо, за да прекарам добре в Португалията... ( там само Тянка е важна....)
                          За тази артия ми важи турската приказка - от където дошли, там отишли....Човек, печели и губи на борсата, важното е да оцелява...
                          За да оцелява, трябва да не е много алчен и да не си мисли, че е станал специ..( пардон Преци..)

Успех и късмет !

Коментар

Сигурно има още да изсипва. Но времето ще покаже.

Коментар

Бях решил да ги правя 15 К но не ми стигнаха 3 и аз също съм в тази навалица....

Коментар

• 24 души се наредили на 20 ст....и аз сред тях...

Коментар

Working...
                                X