Начало на тримесечие и май отново ще има раздвижване. Надолу?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
За чичето ли става въпрос?
друг анимационен герой си шепти с утайки...
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
Хвърлях боб и утайката на кафето така ми прошешна. Ако искаш мога и по-подробноНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеНищо не очаквам да кажат, просто се бъзикам с факта, че изведнъж се оказа цената фактор за интерес.
Освен може би за тези ,които имат най-голвм интерес
П.П. Имам акции косвено в ПФК "Черно море' и не ходя на мачовете им.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеНе се стеснявайте, само двама си признаха досега, а от 1ви до вчера са цели 11, от 1,755 на 1,766, според Депозитара. Флоата си остава същият.
Ти какво искаш да ти кажат - 3-те,имена ,егн,брой акции...
Въпроса е дали представители на мажо купуват или не ?
Щото при това неглижиране от страна на собственика тези 11 нови акционера не съм сигурен какво ги очаква ?
Въобще има много подводни камъни в морето .Last edited by vale1; 10.07.2019, 12:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
никой няма да си прави никакви изводи ........ ще чакаме утайката да ни каже...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеСпоред мен, ако са минали пакетите ще видим обиране поне няколко стотинки, щом няма, всеки да си прави изводитеНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
Нещо не видях след поста ми да има минали пакети.
явно са пропуснали да те прочетат във форума ...... я им се скарай веднага...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
много по-лесно е да се свържеш с капман и да се разбереш с тях ........ така мисля аз ...... но ти можеш да продължаваш по твоя си начин с утайката...
не е препоръка!!!
Нещо не видях след поста ми да има минали пакети. Или казах нещо невярно?
И няма причина аз да се обаждам на Капман, като си има брокери - това Е препоръка!
- 1 like
Коментар
Коментар