IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Начало на тримесечие и май отново ще има раздвижване. Надолу?

Коментар

• Нещо ново тук?

Коментар

• Голямо надлъгване за 1ст пада тук,какво да го коментираш това Дърво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

За чичето ли става въпрос?

лелчето е друга бира

друг анимационен герой си шепти с утайки...

Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение

Хвърлях боб и утайката на кафето така ми прошешна. Ако искаш мога и по-подробно
          НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
            Нищо не очаквам да кажат, просто се бъзикам с факта, че изведнъж се оказа цената фактор за интерес.
            Цената винаги е фактор.
            Освен може би за тези ,които имат най-голвм интерес

П.П. Имам акции косвено в ПФК "Черно море' и не ходя на мачовете им.

Коментар

• Нищо не очаквам да кажат, просто се бъзикам с факта, че изведнъж се оказа цената фактор за интерес.

Коментар

Не се стеснявайте, само двама си признаха досега, а от 1ви до вчера са цели 11, от 1,755 на 1,766, според Депозитара. Флоата си остава същият.

Ти какво искаш да ти кажат - 3-те,имена ,егн,брой акции...

Въпроса е дали представители на мажо купуват или не ?

Щото при това неглижиране от страна на собственика тези 11 нови акционера не съм сигурен какво ги очаква ?

Въобще има много подводни камъни в морето .
                Last edited by vale1; 10.07.2019, 12:30.

Коментар

• Не се стеснявайте, само двама си признаха досега, а от 1ви до вчера са цели 11, от 1,755 на 1,766, според Депозитара. Флоата си остава същият.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение

никой няма да си прави никакви изводи ........ ще чакаме утайката да ни каже...
                    За чичето ли става въпрос?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Според мен, ако са минали пакетите ще видим обиране поне няколко стотинки, щом няма, всеки да си прави изводите
                      никой няма да си прави никакви изводи ........ ще чакаме утайката да ни каже...

Коментар

• Щом Монти с голи гърди стои пред амбразурата свиркай си.

Коментар

• Според мен, ако са минали пакетите ще видим обиране поне няколко стотинки, щом няма, всеки да си прави изводите

Коментар

• А може да са чели и затова да не са минавали

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение

Нещо не видях след поста ми да има минали пакети.

явно са пропуснали да те прочетат във форума ...... я им се скарай веднага...

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение

много по-лесно е да се свържеш с капман и да се разбереш с тях ........ така мисля аз ...... но ти можеш да продължаваш по твоя си начин с утайката...

не е препоръка!!!
                                Много е лесно да си анонимник от последна инстанция, нали? Изхождаш се по повечето теми и светът става някак по-красив.
                                Нещо не видях след поста ми да има минали пакети. Или казах нещо невярно?

И няма причина аз да се обаждам на Капман, като си има брокери - това Е препоръка!

Коментар

Working...
                                X