Първоначално изпратено от Harry Kane
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТакъв евтинджос от 2011 не е имало ,купувайте не се срамувайте.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПо спомен Заводът беше открит далечната 2007 г. Мисля имаше рязане на лентичка по времето на Станишев.
Загадката е 12 г. каква продукция е изкарал?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Холдингът да влезе в роля на инвеститор, както направиха с ГАЗ. И без това вече ЗХБГ ги няма в индексите, обороцията е почти никаква.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Добре де, бизнесът не върви, но активите са си там, няма декапитализация, следователно стойността се запазва. А то падна до 1/5 от номинала. Не то е слабичко значи, а БФБ. Изгониха инвеститорите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеИнтересно. Какво положително си забелязал в отчетите? Аз виждам само свиване на бизнеса и оборотите. Донякъде и заради петрола, но като цяло дружествата в портфейла му правят по-малко и по-малко бизнес - това виждам в отчетите. Иначе активите са си там, но не вършат работа - да ги продават.
Сега вече дружеството има някакви възможности за развитие ,но всичко зависи от виждането и действията на мажоритаря.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеИнтересно. Какво положително си забелязал в отчетите? Аз виждам само свиване на бизнеса и оборотите. Донякъде и заради петрола, но като цяло дружествата в портфейла му правят по-малко и по-малко бизнес - това виждам в отчетите. Иначе активите са си там, но не вършат работа - да ги продават.
Коментар
-
Интересно. Какво положително си забелязал в отчетите? Аз виждам само свиване на бизнеса и оборотите. Донякъде и заради петрола, но като цяло дружествата в портфейла му правят по-малко и по-малко бизнес - това виждам в отчетите. Иначе активите са си там, но не вършат работа - да ги продават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/drugi/338/a/...-ygyla-278226/
Само новини около барела, може да подобрят фундамента тук - и за ГАЗ и за био-горивото.
Тук трябва стратегия за развитие и структурни промени.
Въпреки положителните промени в счетоводните показатели последните години ,ако мажоритаря не престане да се държи като " мащеха към недолюбвано дете с увреждания " не може да се промени ситуацията.
Колкото и мажо да се стреми да показва, че не забелязва дружеството, Зърнени храни винаги ще въздейства на флагмана като спусната котва по време на движение.
А и дружеството рефлектира не само върху Химимпорт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Мдааааа, свободна и деамократична борса.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар