IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нека и аз да пророкувам (само предположение лично) според мен Неохим ще излезе, а Зърнените ще влязат на негово място. Причина - Неохима не се представя очевидно добре, а в Зърнените се наляха пари, свежо преструктуриране - това е нужно на Софикс. Успех и не е препоръка!
    Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Тук ще си призная!
      Аз напечелих добре тогава.
      Купих над 100Т около 60 ст. и ги разтоварих на купуващата за индексния тогава - Булбанк на 74 ст.!

Сега съм тук с двоен обем от средна 23 ст.
      Още не мога да се похваля че съм спечелил, защото не съм продал, но... шансовете ми да изляза на + изглеждат добри
      Е, аз разтоварих на средна 78. Което не променя мнението ми, че мажовците тука са боклуци. Аве, къде се изгуби пиуето?

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        ... Между другото, можеш да провериш около предното влизане в Софикс, кой точно се е напечелил ...
        Тук ще си призная!
        Аз напечелих добре тогава.
        Купих над 100Т около 60 ст. и ги разтоварих на купуващата за индексния тогава - Булбанк на 74 ст.!

Сега съм тук с двоен обем от средна 23 ст.
        Още не мога да се похваля че съм спечелил, защото не съм продал, но... шансовете ми да изляза на + изглеждат добри

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
          Очевидно ти плащат на мнение. Ти си един прилежен работлив трол.
          Бе поне ше изкара некой леФ, за разлика от зърнаджиите.

Коментар

Всички се напечелихте, от 4.50, та до тук. Между другото, можеш да провериш около предното влизане в Софикс, кой точно се е напечелил . Само, че тоя път играта ще е малко по-различна
            Очевидно ти плащат на мнение. Ти си един прилежен работлив трол.
            Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

Нищо, индексните , ще трябва да понапазаруват. Ама на тебе , ще ти стане лошо ако някой спечели тук. Жалко ,че няма да те огрее.
              Всички се напечелихте, от 4.50, та до тук. Между другото, можеш да провериш около предното влизане в Софикс, кой точно се е напечелил . Само, че тоя път играта ще е малко по-различна

Коментар

И кво от това?
                Нищо, индексните , ще трябва да понапазаруват. Ама на тебе , ще ти стане лошо ако някой спечели тук. Жалко ,че няма да те огрее.
                Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Зърното е на 99% в Софикс.
                  И кво от това?

Коментар

• Както каза познат в рамките на майтапа - като чете тая ликвидационна - що да не последваме Еларга?
                    Там какъв ръст бе, тука какво чудо следва да е.
                    Дребни бройки имам, ще съм предоволен от подобен развой, ама надали.
                    Препоръки нямам!

Коментар

• Помня когато беше в Софикс, време му е да се връща вече, липсва ми!
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Да живее Зърното. Това се казва хартия!
                        Custodite sortem vestram

Коментар

ЦКБ ли ще излезе? Нали не можеше повече от две от една група?
                          Явно ти се иска, но няма такова правило!
                          Първо чети, после пиши!

Ако към 1 март и 1 септември теглото на емисиите, издадени от дружества от една икономическа група, надхвърля 20 (двадесет) на сто от пазарната стойност на фрий-флоута на SOFIX, от базата на индекса се изваждат последователно една или повече емисии на компании от същата група до спадане под горепосочения праг.
                          Зърното е на 99% в Софикс.

Коментар

Very cool. Малко усмивки от старите ленти. Предполагам, че на шараните не им е весело.

Е що?
                            Те правят пари тук, а ние си чешеме езиците. От 4.50 лв е все така, вече пет години.

Коментар

Що сега едно ли е?

Докато не приватизират БФБ , ще правят каквото си искат.
                              Last edited by rookie trader; 05.03.2013, 16:46.

Коментар

Да видим , ще влиза ли в СОФИКС?

Коментар

Working...
                                X