Нека и аз да пророкувам (само предположение лично) според мен Неохим ще излезе, а Зърнените ще влязат на негово място. Причина - Неохима не се представя очевидно добре, а в Зърнените се наляха пари, свежо преструктуриране - това е нужно на Софикс. Успех и не е препоръка!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТук ще си призная!
Аз напечелих добре тогава.
Купих над 100Т около 60 ст. и ги разтоварих на купуващата за индексния тогава - Булбанк на 74 ст.!
Сега съм тук с двоен обем от средна 23 ст.
Още не мога да се похваля че съм спечелил, защото не съм продал, но... шансовете ми да изляза на + изглеждат добри
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение... Между другото, можеш да провериш около предното влизане в Софикс, кой точно се е напечелил ...
Аз напечелих добре тогава.
Купих над 100Т около 60 ст. и ги разтоварих на купуващата за индексния тогава - Булбанк на 74 ст.!
Сега съм тук с двоен обем от средна 23 ст.
Още не мога да се похваля че съм спечелил, защото не съм продал, но... шансовете ми да изляза на + изглеждат добри
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеОчевидно ти плащат на мнение. Ти си един прилежен работлив трол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеВсички се напечелихте, от 4.50, та до тук. Между другото, можеш да провериш около предното влизане в Софикс, кой точно се е напечелил . Само, че тоя път играта ще е малко по-различнаНе е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеНищо, индексните , ще трябва да понапазаруват. Ама на тебе , ще ти стане лошо ако някой спечели тук. Жалко ,че няма да те огрее.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеИ кво от това?Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеЦКБ ли ще излезе? Нали не можеше повече от две от една група?
Първо чети, после пиши!
Ако към 1 март и 1 септември теглото на емисиите, издадени от дружества от една икономическа група, надхвърля 20 (двадесет) на сто от пазарната стойност на фрий-флоута на SOFIX, от базата на индекса се изваждат последователно една или повече емисии на компании от същата група до спадане под горепосочения праг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеVery cool. Малко усмивки от старите ленти. Предполагам, че на шараните не им е весело.
Те правят пари тук, а ние си чешеме езиците. От 4.50 лв е все така, вече пет години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеЦКБ ли ще излезе? Нали не можеше повече от две от една група?
Докато не приватизират БФБ , ще правят каквото си искат.Last edited by rookie trader; 05.03.2013, 16:46.Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеДа видим , ще влиза ли в СОФИКС?
Коментар
Коментар