If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То всичките тука правите ст'инки. От левове. От 4,50 лева, на 40 ст'инки. Факири !
Ставаш смешен с хейтърството си. Мислех те за по-сериозен форумец.
Защо реши че всички които сега имат Зърно са го купували на 4,50!?
Искаш ли едно басче за 5 000 лв. че моите акции не са от 4,50, а средната ми цена на настоящия пакет е около 23 ст.?
Бъди мъж и застани зад думите си с ръал мъни!
И не ми отговаряш на директния въпрос в темата на Хим!
Много предположения, но нищо реално.... Нека да видим сега какво ще направят Керезов и Чакъров, те са опасни за нас простите инвеститори......Аз мисля да бягам от тук.... дайте мнение моля....
Ако към 1 март и 1 септември теглото на емисиите, издадени от дружества от една икономическа група, надхвърля 20 (двадесет) на сто от пазарната стойност на фрий-флоута на SOFIX, от базата на индекса се изваждат последователно една или повече емисии на компании от същата група до спадане под горепосочения праг.
Няма ограничение за 1 или 5.
Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Нека и аз да пророкувам (само предположение лично) според мен Неохим ще излезе, а Зърнените ще влязат на негово място. Причина - Неохима не се представя очевидно добре, а в Зърнените се наляха пари, свежо преструктуриране - това е нужно на Софикс. Успех и не е препоръка!
Коментар