IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    Разбира се, че е напращяло. Има цели 190 милиона хартийки потенциал. Вие от 2008 г. потенциал търгувате.
    Гетофф, опитай да сдържаш негативните си емоции, когато хората са имали топки да поемат риск и печелят добър доход от това!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
      Точно така! До края на коя година?
      Ами след национализацията, нали ще ги пуснеш да се приватизират на БФБ?
      Не можеш да ги пуснеш под един лев, така че...вероятно до края на тази година

ПП Само да питам всички акции ли ще национализираш или само на мажоритаря?

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Когато хлябът на полето зрее, с Божията чест... нещо си... хората работни и добри.... Господ да те порази!

Айде поздрав http://vbox7.com/play:19ddce5f
        Тази година прогнозират добра реколта на посевите.

Коментар

Господ да те порази!
          Без коментар.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
            Разбира се, че е напращяло. Има цели 190 милиона хартийки потенциал. Вие от 2008 г. потенциал търгувате.
            Когато хлябът на полето зрее, с Божията чест... нещо си... хората работни и добри.... Господ да те порази!

Айде поздрав http://vbox7.com/play:19ddce5f
            Custodite sortem vestram

Коментар

Зърното е напращяло от потенциал.

Коментар

На 18 - ти като влезе в Софикс сигурно ще up-не рязко преди това, но ми се струва, че за няколко месеца ще стигне 1 лев.

Коментар

• Мен потенцЯл ми не требе, говорете ми за изменение на цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Пътя към 0.50 лв. ДНЕС е отворен, и 1.00 лв. до края на годината!

Коментар

• Зърното е напращяло от потенциал. Много хляб има тук.
                      Не е препоръка.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Има голям потенциал тук!!!

Коментар

Утре Зърното потегля. На добър час, Зрънчо!
                          http://berhel-bg.com/wp-content/uplo...lgaria-Air.jpg
                          Не е препоръка.

Коментар

Батка, помня ти изявленията в темата още от SPO-то, така, че прекрасно знам, че ти конкретно не си купувал на 4,50. Ако проследиш предното влизане на Дрънчо в Софикс, ще видиш, че Индексния попълни една значителна част от именно от мен. Колкото до отношението ми към тимаджии, не е бизнес, лично е. Като един варненец, не мога да им проста засирането и съсипването на града ми. Рядко казвам лоша дума за мажо, ама тия тука боклуци ги мразя в червата си, така, че ще продължавам да ги храня при всяка възможност.

И обещавам да ти отговоря на директния въпрос, само да го погледна
                            Ами добре бе пич, тогава къв беше тоя пост по-долу отправен точно към мен (с мой цитат):
                            Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                            То всичките тука правите ст'инки. От левове. От 4,50 лева, на 40 ст'инки. Факири !
                            Това е което ме подразни. Че слагаш всички имащи акции тук под общ знаменател - балъци назобили се на 4,50.
                            Колкото до мажо, няма как да намериш пост в който го хваля или изразявам доволство от него. Но крив-прав не съм тръгнал да обсъждам. За мен важното е че мога да направя пари от тази акция.
                            При 20-30-50 ст./акция мисля че фактора "кофти мажо" е достатъчно добре дисконтиран тук и очаквам този дисконт да намалява към по-нормални граници, това е.
                            Та храни си го мажо, твое право си е, но недей да скачаш и на хората които сме рискували свои пари и се опитваме да си вадим хляба на БФБ. Всеки сам си преценя риска и има право да си взема инвестиционните решения.
                            Успех с твоите инвестиции!

Коментар

• Утре Зърното потегля. На добър час, Зрънчо!
                              http://berhel-bg.com/wp-content/uplo...lgaria-Air.jpg
                              Не е препоръка.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Ставаш смешен с хейтърството си. Мислех те за по-сериозен форумец.
                                Защо реши че всички които сега имат Зърно са го купували на 4,50!?

Искаш ли едно басче за 5 000 лв. че моите акции не са от 4,50, а средната ми цена на настоящия пакет е около 23 ст.?
                                Бъди мъж и застани зад думите си с ръал мъни!

И не ми отговаряш на директния въпрос в темата на Хим!
                                Батка, помня ти изявленията в темата още от SPO-то, така, че прекрасно знам, че ти конкретно не си купувал на 4,50. Ако проследиш предното влизане на Дрънчо в Софикс, ще видиш, че Индексния попълни една значителна част от именно от мен. Колкото до отношението ми към тимаджии, не е бизнес, лично е. Като един варненец, не мога да им проста засирането и съсипването на града ми. Рядко казвам лоша дума за мажо, ама тия тука боклуци ги мразя в червата си, така, че ще продължавам да ги храня при всяка възможност.

И обещавам да ти отговоря на директния въпрос, само да го погледна

Коментар

Working...
                                X