IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да видим , ще влиза ли в СОФИКС?
    Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнение
      Ние носим отговорност пред инвеститорите, ако не развиваме правилно дружеството, същевременно сме и най-голям инвеститор, тъй като след изупуването контролираме около 80% от капитала. Продължаваме да сме на мнение, че цена от 4,50 лв. е под ликвидационната стойност на Зърнени храни България АД.
      Считаме, че голяма част от участниците във форума, въобще не могат да си дадат сметка какво всъщност представлява Зърнени храни България АД.
      Very cool. Малко усмивки от старите ленти. Предполагам, че на шараните не им е весело.

Коментар

• Тук балансовото число стигна 713 мил.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
          Мен ще ме накефи да вдигне още малко....
          Искаш да шитиш ли Гетоф. На върха а ? Май всеки ден си на върха

Коментар

Ако секне агресивността,ще последва:"Ха сега мини отзад"...

Коментар

Ти ли сипа с черпака

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
                Кефи ли те плъховете как спират да църкат като дигне малко

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                  Аз поне не знам да е излизал, ама като гледам и не е нужен. Хартията просто си го може!
                  Кефи ли те плъховете как спират да църкат като дигне малко
                  Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
                    Аве тука да не излезе отчет? Кво стана?
                    Аз поне не знам да е излизал, ама като гледам и не е нужен. Хартията просто си го може!
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Аве тука да не излезе отчет? Кво стана?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Кво ти пука, нали направихме дабъл от 20-те ст. дето купувахме
                        Пък като извади и приходите, още един дабъл къмто 80 ст.
                        И после едни трипъл от 80 ст.
                        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          От твойте уста в божиите ушенца

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Абе тука едни приказки разправяха, че като свършело преструктурирането щели да преподпишат едни договори и едни приходи щели да се върнат

Ама то май отдавна трябваше да стане...

http://www.capital.bg/biznes/finansi...ma_tuka_niama/

Коментар

• Абе тука едни приказки разправяха, че като свършело преструктурирането щели да преподпишат едни договори и едни приходи щели да се върнат

Ама то май отдавна трябваше да стане...

http://www.capital.bg/biznes/finansi...ma_tuka_niama/

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                                Аха, не случайно и аз съм на борда, ще видим до къде ще ни закара от гара разпределителна
                                тапата на шампанското пак Фръкна нагоре, поне този път дай боже всекиму

Коментар

Working...
                                X