Да видим , ще влиза ли в СОФИКС?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнениеНие носим отговорност пред инвеститорите, ако не развиваме правилно дружеството, същевременно сме и най-голям инвеститор, тъй като след изупуването контролираме около 80% от капитала. Продължаваме да сме на мнение, че цена от 4,50 лв. е под ликвидационната стойност на Зърнени храни България АД.
Считаме, че голяма част от участниците във форума, въобще не могат да си дадат сметка какво всъщност представлява Зърнени храни България АД.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеМен ще ме накефи да вдигне още малко....Май всеки ден си на върха
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеМен ще ме накефи да вдигне още малко....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеМен ще ме накефи да вдигне още малко....
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеКефи ли те плъховете как спират да църкат като дигне малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАз поне не знам да е излизал, ама като гледам и не е нужен. Хартията просто си го може!Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеАве тука да не излезе отчет? Кво стана?Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКво ти пука, нали направихме дабъл от 20-те ст. дето купувахме
Пък като извади и приходите, още един дабъл къмто 80 ст.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКво ти пука, нали направихме дабъл от 20-те ст. дето купувахме
Пък като извади и приходите, още един дабъл къмто 80 ст.
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеАбе тука едни приказки разправяха, че като свършело преструктурирането щели да преподпишат едни договори и едни приходи щели да се върнат
Ама то май отдавна трябваше да стане...
http://www.capital.bg/biznes/finansi...ma_tuka_niama/
Пък като извади и приходите, още един дабъл къмто 80 ст.
Коментар
-
Абе тука едни приказки разправяха, че като свършело преструктурирането щели да преподпишат едни договори и едни приходи щели да се върнат
Ама то май отдавна трябваше да стане...
http://www.capital.bg/biznes/finansi...ma_tuka_niama/
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеАха, не случайно и аз съм на борда, ще видим до къде ще ни закара от гара разпределителнатапата на шампанското пак Фръкна нагоре, поне този път
дай боже всекиму
Коментар
Коментар