Първоначално изпратено от onakilev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеНе знам как ще се отрази но останали дружества дори не толкова атрактивни и дивидентоносни отлепиха с едни 10-15 % на БФБ, време е и тук да се понапъне малко тренда поне до 50 ст ми се струва.Ще видим другата седмица как ще да е ....дали ще е вяло заради отпуските ...че брокерчетата и те са хоратрябва да лежат на плажа и да пият дайкирита
Не е препоръка за ПК на ЦК
Не е препоръка...Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеЗърно базите се пукат от стока.Цената на зърното пада всеки ден.Явно се задава голяма спекула тази година със зърното.Щом корабостроителния завод - Варна ще става зърно база.Как ще се отрази това на зрънчо?трябва да лежат на плажа и да пият дайкирита
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеЗърно базите се пукат от стока.Цената на зърното пада всеки ден.Явно се задава голяма спекула тази година със зърното.Щом корабостроителния завод - Варна ще става зърно база.Как ще се отрази това на зрънчо?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеЕ то ако са някви 110 к ще ги купя само аздо кота 0,55
та да му мислят другите след тази кота как ще излизат от позицията
Не е препоръка за ПК на дървени ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми сигурно съм ги видял и съм ги видял...над 200 К до 55 ст ....
Но самото задържане дълго преди година на тази цена.... поражда предпоставка ,достигайки я някои да излезнат на равно...до кота 0,55
та да му мислят другите след тази кота как ще излизат от позицията
Не е препоръка за ПК на дървени ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми сигурно съм ги видял и съм ги видял...над 200 К до 55 ст ....
Но самото задържане дълго преди година на тази цена.... поражда предпоставка ,достигайки я някои да излезнат на равно...
Коментар
-
Но самото задържане дълго преди година на тази цена.... поражда предпоставка ,достигайки я някои да излезнат на равно...
Само не мога да схвана как така си комуне бре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеМи понеже сподели че виждаш десетките хиляди над 50 ...или те просто ти е привиждаш след 3 тата ракияявно ?!
Не е препоръка за ПК на ЦК и търговия след 2-3 ракии ...от личен опит знам че не е добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКакво те интересува...явно ?!
Не е препоръка за ПК на ЦК и търговия след 2-3 ракии ...от личен опит знам че не е добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеЕ кажете в коя платформа се виждат над 10 те поръчки ? Демек пазаря в дълбочина ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение45 стотинки не са проблем, проблема е десетките хиляди над 50 стотинки..
Въпреки че само едно ИП качи преди време ССВ над 75-80 ст. срещу огромни продажби...
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеЧичето каза 65 ...Ноо утре мисля до 45 поне да я докараме
Въпреки че само едно ИП качи преди време ССВ над 75-80 ст. срещу огромни продажби...
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение61Ноо утре мисля до 45 поне да я докараме
Коментар
Коментар