IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
    Те като излизат отпуск дали се разбират накъде ще ходи пазарът докато почиват? Напр. в обратна посока на тази,вкоято отива, когато вече нямада са?
    Не е препоръка...
    Практиката показва, че за спекуланта няма ваканция.И ако има очаквания и пари, те не се влиаят от отпускарски сезон.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
      Не знам как ще се отрази но останали дружества дори не толкова атрактивни и дивидентоносни отлепиха с едни 10-15 % на БФБ, време е и тук да се понапъне малко тренда поне до 50 ст ми се струва.Ще видим другата седмица как ще да е ....дали ще е вяло заради отпуските ...че брокерчетата и те са хора трябва да лежат на плажа и да пият дайкирита

Не е препоръка за ПК на ЦК
      Те като излизат отпуск дали се разбират накъде ще ходи пазарът докато почиват? Напр. в обратна посока на тази,вкоято отива, когато вече нямада са?
      Не е препоръка...
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
        Зърно базите се пукат от стока.Цената на зърното пада всеки ден.Явно се задава голяма спекула тази година със зърното.Щом корабостроителния завод - Варна ще става зърно база.Как ще се отрази това на зрънчо?
        Не знам как ще се отрази но останали дружества дори не толкова атрактивни и дивидентоносни отлепиха с едни 10-15 % на БФБ, време е и тук да се понапъне малко тренда поне до 50 ст ми се струва.Ще видим другата седмица как ще да е ....дали ще е вяло заради отпуските ...че брокерчетата и те са хора трябва да лежат на плажа и да пият дайкирита

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
          Зърно базите се пукат от стока.Цената на зърното пада всеки ден.Явно се задава голяма спекула тази година със зърното.Щом корабостроителния завод - Варна ще става зърно база.Как ще се отрази това на зрънчо?
          Гледай фючърсите на световните борси, храните не се занимават с местния пазар.
          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Зърно базите се пукат от стока.Цената на зърното пада всеки ден.Явно се задава голяма спекула тази година със зърното.Щом корабостроителния завод - Варна ще става зърно база.Как ще се отрази това на зрънчо?

Коментар

Е то ако са някви 110 к ще ги купя само аз до кота 0,55 та да му мислят другите след тази кота как ще излизат от позицията

Не е препоръка за ПК на дървени ЦК
              В понеделник след 10 ,30 ч., като се сложат повечето поръчки ще ти кажа ,колко са до 55 ст...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Ами сигурно съм ги видял и съм ги видял...над 200 К до 55 ст ....
                Но самото задържане дълго преди година на тази цена.... поражда предпоставка ,достигайки я някои да излезнат на равно...
                Е то ако са някви 110 к ще ги купя само аз до кота 0,55 та да му мислят другите след тази кота как ще излизат от позицията

Не е препоръка за ПК на дървени ЦК

Коментар

Но самото задържане дълго преди година на тази цена.... поражда предпоставка ,достигайки я някои да излезнат на равно...
                  А сега си представи какво става от 55 ст. нагоре. Бая народ чака с години да се нитне.

Коментар

Брях, забелязваш какво се крои тук...
                    Само не мога да схвана как така си комуне бре?

Коментар

Ми понеже сподели че виждаш десетките хиляди над 50 ...или те просто ти е привиждаш след 3 тата ракия явно ?!
                      Не е препоръка за ПК на ЦК и търговия след 2-3 ракии ...от личен опит знам че не е добре

Коментар

Какво те интересува...
                        Ми понеже сподели че виждаш десетките хиляди над 50 ...или те просто ти е привиждаш след 3 тата ракия явно ?!
                        Не е препоръка за ПК на ЦК и търговия след 2-3 ракии ...от личен опит знам че не е добре

Коментар

Е кажете в коя платформа се виждат над 10 те поръчки ? Демек пазаря в дълбочина ...
                          Какво те интересува...

Коментар

45 стотинки не са проблем, проблема е десетките хиляди над 50 стотинки..
                            Въпреки че само едно ИП качи преди време ССВ над 75-80 ст. срещу огромни продажби...
                            Е кажете в коя платформа се виждат над 10 те поръчки ? Демек пазаря в дълбочина ...

Коментар

Чичето каза 65 ... Ноо утре мисля до 45 поне да я докараме

45 стотинки не са проблем, проблема е десетките хиляди над 50 стотинки..
                              Въпреки че само едно ИП качи преди време ССВ над 75-80 ст. срещу огромни продажби...

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                61
                                Чичето каза 65 ... Ноо утре мисля до 45 поне да я докараме

Коментар

Working...
                                X