IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
    Това пък, откъде го знаеш ???
    Звездите му го говорят.....

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
      към ZHBG има сериозен интерес от крупни чуждестранни инвеститори, вкл. от Китай!!!
      Предстои да бъде пуснат в експлоатация и напълно обновения и модернизиран завод в Провадия, който ще работи изцяло за износ....
      Това пък, откъде го знаеш ???

Коментар

• ZHBG - следващият хит на борсата след отпуските!

към ZHBG има сериозен интерес от крупни чуждестранни инвеститори, вкл. от Китай!!!
        Предстои да бъде пуснат в експлоатация и напълно обновения и модернизиран завод в Провадия, който ще работи изцяло за износ....

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
          историята на една фалирала мисирка:

ти винаги си мислила грешно...

То самата държава е групировка. Как искаш тя да разбива групировки? Самоубийци са само тези пред президентството, които се палят от време на време.

Коментар

• историята на една фалирала мисирка:

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Тогава мислех ,че държавата има желание да послуша протестиращите и да разбие групировките..
            Варна показа ,че съм мислел грешно...
            Поздрави!
            ти винаги си мислила грешно...

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              А кий продаде на трийс деяет стинки помниш ли?
              То туй беше ного малък процент от портфейлса ..кадар алъш вериша да върви ...основниот го пазим за четирисе и сейем

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от noker Разгледай мнение
                А не се ли замисляш, че народа може би яде по-малко хляб ...
                YESS, MAAAN!
                Количествените натрупвания водят до качествени изменения при теб! Надскочи себе си!
                Къде е Черкезов! ?
                Кажете му, че е уволнен!
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от noker Разгледай мнение
                  А не се ли замисляш, че народа може би яде по-малко хляб отколкото са произвели земеделците и по-малко отколкото държавата прогнозира да запаси. Идва ми и друга идея. Нали комунистите са на власт. Май са си спомнили за упраявлението на Жан Виденов и сега , за да не се повтори съсщото се презапасяват, та поне оттам да не ги ударят.
                  Какви комунисти са ти в главата? Много национална телевизия гледаш !
                  Купува се ниско с надежда да се продаде след време на значително по - висока цена. Производителите са "надупени", няма къде да съхраняват зърното, трябват им пари и продават веднага.Който има бази и пари купува , съхранява и чака по високата цена.Този цирк се играе всяка година, ама тази ми се струва по успешен.От там и по добри перспективи за печалба на зрънчо.

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                    Зърно базите се пукат от стока.Цената на зърното пада всеки ден.Явно се задава голяма спекула тази година със зърното.Щом корабостроителния завод - Варна ще става зърно база.Как ще се отрази това на зрънчо?
                    А не се ли замисляш, че народа може би яде по-малко хляб отколкото са произвели земеделците и по-малко отколкото държавата прогнозира да запаси. Идва ми и друга идея. Нали комунистите са на власт. Май са си спомнили за упраявлението на Жан Виденов и сега , за да не се повтори съсщото се презапасяват, та поне оттам да не ги ударят.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                      Ела ми хвани айсколда на 0,48 стинки преди туй не продавам

А кий продаде на трийс деяет стинки помниш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                        Внимавай да не те опъне нещо айсколд, че като гледам си забравил уроците от последните години
                        Ела ми хвани айсколда на 0,48 стинки преди туй не продавам

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                          Ей големо плашило съм ..опънаха ми се днеска един два айзберга

Не е препоръка за ПК на ЦК ..чекаме Ви да се наредите в строй
                          Внимавай да не те опъне нещо айсколд, че като гледам си забравил уроците от последните години

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Точно 107735 бройки..

доста ги е пооплашил ,та поръчки с по 50К са свалени...
                            Но така и е по други позиции....
                            Ей големо плашило съм ..опънаха ми се днеска един два айзберга

Не е препоръка за ПК на ЦК ..чекаме Ви да се наредите в строй

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              Няма и 105 хил.
                              Кобосче - чЕкаме!
                              Точно 107735 бройки..

доста ги е пооплашил ,та поръчки с по 50К са свалени...
                              Но така и е по други позиции....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                В понеделник след 10 ,30 ч., като се сложат повечето поръчки ще ти кажа ,колко са до 55 ст...
                                Няма и 105 хил.
                                Кобосче - чЕкаме!

Коментар

Working...
                                X