Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнениекъм ZHBG има сериозен интерес от крупни чуждестранни инвеститори, вкл. от Китай!!!
Предстои да бъде пуснат в експлоатация и напълно обновения и модернизиран завод в Провадия, който ще работи изцяло за износ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеисторията на една фалирала мисирка:
ти винаги си мислила грешно...
Коментар
-
историята на една фалирала мисирка:
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТогава мислех ,че държавата има желание да послуша протестиращите и да разбие групировките..
Варна показа ,че съм мислел грешно...
Поздрави!
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеА кий продаде на трийс деяет стинки помниш ли?
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker Разгледай мнениеА не се ли замисляш, че народа може би яде по-малко хляб ...
Количествените натрупвания водят до качествени изменения при теб! Надскочи себе си!
Къде е Черкезов! ?
Кажете му, че е уволнен!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker Разгледай мнениеА не се ли замисляш, че народа може би яде по-малко хляб отколкото са произвели земеделците и по-малко отколкото държавата прогнозира да запаси. Идва ми и друга идея. Нали комунистите са на власт. Май са си спомнили за упраявлението на Жан Виденов и сега , за да не се повтори съсщото се презапасяват, та поне оттам да не ги ударят.
Купува се ниско с надежда да се продаде след време на значително по - висока цена. Производителите са "надупени", няма къде да съхраняват зърното, трябват им пари и продават веднага.Който има бази и пари купува , съхранява и чака по високата цена.Този цирк се играе всяка година, ама тази ми се струва по успешен.От там и по добри перспективи за печалба на зрънчо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеЗърно базите се пукат от стока.Цената на зърното пада всеки ден.Явно се задава голяма спекула тази година със зърното.Щом корабостроителния завод - Варна ще става зърно база.Как ще се отрази това на зрънчо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеЕла ми хвани айсколда на 0,48 стинкипреди туй не продавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеВнимавай да не те опъне нещо айсколд, че като гледам си забравил уроците от последните годинипреди туй не продавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеЕй големо плашило съм ..опънаха ми се днеска един два айзберга
Не е препоръка за ПК на ЦК ..чекаме Ви да се наредитев строй
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТочно 107735 бройки..
доста ги е пооплашил ,та поръчки с по 50К са свалени...
Но така и е по други позиции....
Не е препоръка за ПК на ЦК ..чекаме Ви да се наредитев строй
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеНяма и 105 хил.
Кобосче - чЕкаме!
доста ги е пооплашил ,та поръчки с по 50К са свалени...
Но така и е по други позиции....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВ понеделник след 10 ,30 ч., като се сложат повечето поръчки ще ти кажа ,колко са до 55 ст...
Кобосче - чЕкаме!
Коментар
Коментар