If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
........тука какви дебати бяха като падаше акцията, сега никoй няма
......къде сте момчета? getoff черпя те чаша меча кръв
........мисля че този път сте пробием 2.60,а и от вън новините не са зле за сега !!!
Наздраве Джейс!!! Най-хубавата акция знаеш ли коя е? Стабилната, но и подценена акция..С четири букви ЗХБГ...Който разбира, тук се спира..Аз ще изчакам една възможна корекция да си допълня..
...gre6i6 getoff ZHBG nisto ne struva---nali ia vidiahme
........тука какви дебати бяха като падаше акцията, сега никoй няма
......къде сте момчета? getoff черпя те чаша меча кръв
........мисля че този път сте пробием 2.60,а и от вън новините не са зле за сега !!!
Наздраве Джейс!!! Най-хубавата акция знаеш ли коя е? Стабилната, но и подценена акция..С четири букви ЗХБГ...Който разбира, тук се спира..Аз ще изчакам една възможна корекция да си допълня..
Тази акция има потенциала да стане една от най-добрите за търговия.
Супер ликвидна :-))))
Това не е нещо с което могата да се похвалят голяма част от компаниите на БФБ
Тук за мен е интересно:
1. 17.323 милиона в касата(суха пара)
2. 30.148 милиона в стока
3. 48 милиона вземания (приблизително колкото заемите)
4. 41 милиона приходи от стоки(няма нова реколта все още)
5. 1.4 милиона от продукция (не е започнал био дизела)
6. 28.656 милиона постъпления от заеми (дали това са рекламираните за зърнопроизводители заеми съвместно с ЦКБ гарантирани от ЗХБГ)
И накрая за зимен сезон, такива резултати, при такава сезонна зависимост на продукцията не е лошо. За разлика от подкрепяния от "бла бла" КАО който плаче, че имало сняг (а той беше само 18 дни) тук продажбите вървят.
Може и да не съм прав, но да поспорим с факти.
Моля и за дискусии по числата от отчета, а не за спамове за и против.
Много ми е любопитно вземанието от „Велграф Асет Мениджмънт” ЕАД на стойност 12,6 млн. Някой ако има повече информация на какво се дължи и дали изобщо е събираемо, ще се радвам да я прочета.
P.S. Велграф не беше ли от фирмите на Мултигруп?
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Въобще няма да се опре според мен. До час след отварянето сме го забравили това ниво.
а завода колеги???
да да
.......после капитала като се дръпне от храните...на запад пак сте почнат да крещят за глобално затопляне природа и екология .......европейците да си увеличат квотата за биофуел-а и така нататъка
Коментар