Тук от 3-4 г големите играчи не участват, държат си акциите, но и не купуват. Трохи се разиграват.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение"Бруталното рали тепърва предстой!" казваше един съфорумник. Дали не към нулата? Хартия, която не ти е донесла никакви дивиденти до сега, а почти сигурно ще е така и в обозримото бъдеще, не струва нищо.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
всеки ползва това което има ........ един има сърце, а друг има дупе
мозъка извършва друга дейност, но се иска сърце за да се направи каквото и да е .... без да вложиш сърцето си не става .... е, верно, че някои казват, че трябва да имаш дупе когато нямаш сърце...Last edited by top; 24.10.2019, 10:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Ти явно инвестираш от емоцията (сърцето). Аз предпочитам разума (мозъка). При други мерака може и отзад да идва.
мозъка извършва друга дейност, но се иска сърце за да се направи каквото и да е .... без да вложиш сърцето си не става .... е, верно, че някои казват, че трябва да имаш дупе когато нямаш сърце...
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
:d
Само ти сърце, си ми приятел ...- стара градска песен )
.."недей да страдаш, недей да плачеш, недей да пълниш очите със сЪлзи" :Д
смелото сърце взима бързи и смели решения ...... дали да купи или да продаде, например...
заешкото сърце седи и се страхува дори от сянката си ........ страха така го е сковало, че дори му блокира мисловната дейност и не е в състояние да вземе каквото и да е решениеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
от сърцето...
Коментар
-
от сърцето...
Само ти сърце, си ми приятел ...- стара градска песен )
.."недей да страдаш, недей да плачеш, недей да пълниш очите със сЪлзи" :Д
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеА мерака откъде идва?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеА мерака откъде идва?
вятъра определя фиксинга.Last edited by Grosss; 23.10.2019, 18:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеБроят на бидове и аскове няма никакво значение, тъй като не е ясно какви айсберги има.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Голям специалист стана и не ми давай акъл ако обичашfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар