IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

щом смяташ, че с години цената няма да мръдне (няма и дивидент) защо не продадеш т43 ........ купи някъде където смяташ, че ще има скорошна промяна...
    Голям специалист стана и не ми давай акъл ако обичаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Проблемът ,че никой няма да рискува да си заложи парите при положение,че цената с години може да не мръдне.
      щом смяташ, че с години цената няма да мръдне (няма и дивидент) защо не продадеш т43 ........ купи някъде където смяташ, че ще има скорошна промяна...
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

не разбирам къде е проблема?
        Проблемът ,че никой няма да рискува да си заложи парите при положение,че цената с години може да не мръдне.

Коментар

Е как какво,това пазар ли е или чиста измама?
          не разбирам къде е проблема?

Коментар

на мен ми показва 98 на 27 ...... и кво от това?
            Е как какво,това пазар ли е или чиста измама?

Коментар

мислех, че продавачите са повече ...... сега ще отворя да погледна...
              Явно живеем на различни планети и моят монитор е счупен.

Коментар

• на мен ми показва 98 на 27 ...... и кво от това?

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

нещо си се объркАл - на бид-а (от ляво, от долу) има 100к, на аск-а (в дясно, от горе) има 27к
                  мислех, че продавачите са повече ...... сега ще отворя да погледна...

Коментар

напълно нормално е ....... и не че има някакво значение, но на аск-а има 100 000, а на бид-а 27 000 бр.
                    нещо си се объркАл - на бид-а (от ляво, от долу) има 100к, на аск-а (в дясно, от горе) има 27к

Коментар

На бида 100 000 на аска 27000 и цената не мърда,това нормално ли е?
                      напълно нормално е ....... и не че има някакво значение, но на аск-а има 100 000, а на бид-а 27 000 бр.

Коментар

• На бида 100 000 на аска 27000 и цената не мърда,това нормално ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Абе зимата жената може да иска и тя да дойде...
                          Няма начин да не иска.....
                          Почти като във вица :
                          "мен ме биха, а жената...кара ски..
                          я не сакам, но на жената пак и се ....карат ски..."

пп По малко дращи във форума а покарай малко и ти...

Коментар

а ако е зимата не може ли да се покарат малко ски?
                            Абе зимата жената може да иска и тя да дойде...
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ако е лятно време, може да се използва като екскюз пред жената, и да отидеш до морето за няколко дена да разпуснеш.
                              Но да отидеш на събрание на акционерите, ще бъде много тъпа постъпка.

а ако е зимата не може ли да се покарат малко ски?

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
                                Някой може ли да даде 1 причина защо да се отиде на събрание?
                                Ако е лятно време, може да се използва като екскюз пред жената, и да отидеш до морето за няколко дена да разпуснеш.
                                Но да отидеш на събрание на акционерите, ще бъде много тъпа постъпка.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X