IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MaseratiSUV Разгледай мнение
    Шихан Каменов 2007 г. вярваше, че 4.5 лева е справедлива цена и там в проспекта заложи едни прогнози, стратегии, планове, ..., но 2019 и при цена от 0.21 лева не вярва в светлото бъдеще изглежда....продължават неверниците да удрят с КАКАТО ГЕРИ, но Шихана и останалите му сенсеии нямат сили да се противопоставят ))
    Ако той е Шихан,аз съм Сосай.

Коментар

• Шихан Каменов 2007 г. вярваше, че 4.5 лева е справедлива цена и там в проспекта заложи едни прогнози, стратегии, планове, ..., но 2019 и при цена от 0.21 лева не вярва в светлото бъдеще изглежда....продължават неверниците да удрят с КАКАТО ГЕРИ, но Шихана и останалите му сенсеии нямат сили да се противопоставят ))
      Last edited by MaseratiSUV; 13.11.2019, 22:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от boldri4e Разгледай мнение

А дано, ама на дали, 0,5 ако стигне ще нечувано. С тия къси печалби обаче, едва ли
        При 450 млн активи , пазарна капитализация от от 42 млн лева и счетоводна оценка от 1.35 лв за брой кое му е нечуваното?Кой кого се опитва
        да излъже с тая измислена борса,по много позиции положението е същото.Нека го ликвидират пък тогава ще видим на колко ще оценят дяловете,
        няма да бъдат по-малко от 2 лв за бр.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Левче,кефче това ще гони дървото.
          А дано, ама на дали, 0,5 ако стигне ще нечувано. С тия къси печалби обаче, едва ли

Коментар

• Да не е почнало вече?

Коментар

• Левче,кефче това ще гони дървото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Борсата ще експлоадира, ако се случи такова нещо.
                Питай Факито що ги разправя тия глупости при положение ,че този холдинг има 450 млн активи и отчита печалби макар и малки.Един фалит
                ще докара варненските тарикати до много големи проблеми а и не само тях ами и цялата система.

Коментар

И как ще стане ?Един фалит на Дървото ще отнесе цялата им група банките,хотелите,Хима,химснам......вредата ще е много по-голяма
                  от евентуалната далавера.Най-вероятно ако искат да го закрият да направят обратно изкупуване и да го отпишат.
                  Борсата ще експлоадира, ако се случи такова нещо.

Коментар

И как ще стане ?Един фалит на Дървото ще отнесе цялата им група банките,хотелите,Хима,химснам......вредата ще е много по-голяма
                    от евентуалната далавера.Най-вероятно ако искат да го закрият да направят обратно изкупуване и да го отпишат.
                    Еми как, що не зададеш въпросът си към ху?
                    Казах веднъж, изтри ме.
                    Ми питай го него тогава.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                      Е аз ви отговорих, без никакво заяждане, но...

Сега питайте ху да ви каже как става.

Last edited by Grosss; 12.11.2019, 09:14.

Коментар

• Е аз ви отговорих, без никакво заяждане, но...

Сега питайте ху да ви каже как става.

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение

За да фалира едно дружество не трябва ли да работи на загуба?
                          Може и ако не работи и загуби бизнес смисъл съшествуването му - с шанс едининствено за скрап. Примерно биодизел - има ли такава стока, преди да питаме за завод?

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                            Като гледам цената и котировките си мисля, че това може да е следващия Гагарин или Неох, но си викам това все пак е холдинг не е толкова лесно да фалира или декапитализира?
                            За да фалира едно дружество не трябва ли да работи на загуба?
                            Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Като гледам цената и котировките си мисля, че това може да е следващия Гагарин или Неох, но си викам това все пак е холдинг не е толкова лесно да фалира или декапитализира?

Коментар

• Огромен интерес към темата днес.
                                Да не се е сурнала цената?

Коментар

Working...
                                X