Първоначално изпратено от MaseratiSUV
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Шихан Каменов 2007 г. вярваше, че 4.5 лева е справедлива цена и там в проспекта заложи едни прогнози, стратегии, планове, ..., но 2019 и при цена от 0.21 лева не вярва в светлото бъдеще изглежда....продължават неверниците да удрят с КАКАТО ГЕРИ, но Шихана и останалите му сенсеии нямат сили да се противопоставят ))Last edited by MaseratiSUV; 13.11.2019, 22:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от boldri4e Разгледай мнение
А дано, ама на дали, 0,5 ако стигне ще нечувано. С тия къси печалби обаче, едва ли
да излъже с тая измислена борса,по много позиции положението е същото.Нека го ликвидират пък тогава ще видим на колко ще оценят дяловете,
няма да бъдат по-малко от 2 лв за бр.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЛевче,кефче това ще гони дървото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Борсата ще експлоадира, ако се случи такова нещо.
ще докара варненските тарикати до много големи проблеми а и не само тях ами и цялата система.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
И как ще стане ?Един фалит на Дървото ще отнесе цялата им група банките,хотелите,Хима,химснам......вредата ще е много по-голяма
от евентуалната далавера.Най-вероятно ако искат да го закрият да направят обратно изкупуване и да го отпишат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
И как ще стане ?Един фалит на Дървото ще отнесе цялата им група банките,хотелите,Хима,химснам......вредата ще е много по-голяма
от евентуалната далавера.Най-вероятно ако искат да го закрият да направят обратно изкупуване и да го отпишат.
Казах веднъж, изтри ме.
Ми питай го него тогава.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЕ аз ви отговорих, без никакво заяждане, но...
Сега питайте ху да ви каже как става.
от евентуалната далавера.Най-вероятно ако искат да го закрият да направят обратно изкупуване и да го отпишат.Last edited by Grosss; 12.11.2019, 09:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
За да фалира едно дружество не трябва ли да работи на загуба?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеКато гледам цената и котировките си мисля, че това може да е следващия Гагарин или Неох, но си викам това все пак е холдинг не е толкова лесно да фалира или декапитализира?Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
Коментар