IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MaseratiSUV Разгледай мнение

Шихан е, но ако в спорта е толкова слаб като в борсовото представяне на управляваните от него компании, то той е номинален Шихан, не реален
    Има 6 дан и е шихан /майстор/.Ама е много зле.В нета има достатъчно клипове с уменията му..Реално и 1 дан не може да покрие ако изпита е коректен.Ама е спонсор.......и наистина дава много.пари,направо е Канчо.

Коментар

• Първоначално изпратено от boldri4e Разгледай мнение

Съгласен съм, че дадоха, ама да не се окаже единична марфа, да "привлекат" някой друг лев, а и все пак газчицата спечели някоя друга концесийка, че и разрешителни за сондаж извадиха. Дето се вика, хвърлям им по едно око, ама с особен поглед ги гледам.
      Борбата за територии по добруджата продължава и докато не спечелят войната, няма да има горно + " Коледен бонус" през лятото.
      Това все пак си е мое мнение и не държа никой да се съобразява с него, както и не е препоръка за каквито и да е покупко-продажби
      Не знам какви концесийки са спечелили, ръст на приходи освен когато скача барела не съм видял. Същото се отнася и тук, ръст на приходи не съм видял, само свиване на бизнеса и приходите. И двете дружества са за ликвидация, ако ме пита някой.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

При ГАЗ как дадоха
        Съгласен съм, че дадоха, ама да не се окаже единична марфа, да "привлекат" някой друг лев, а и все пак газчицата спечели някоя друга концесийка, че и разрешителни за сондаж извадиха. Дето се вика, хвърлям им по едно око, ама с особен поглед ги гледам.
        Борбата за територии по добруджата продължава и докато не спечелят войната, няма да има горно + " Коледен бонус" през лятото.
        Това все пак си е мое мнение и не държа никой да се съобразява с него, както и не е препоръка за каквито и да е покупко-продажби

Коментар

Тук само миноритарите имат интерес да е леФче, Шихан и сенсеите обаче нямат. Ни дивидент дават, ни искат нагоре, а много надолЕ не ги устройва
          На 20 ст го изкупиха каратягите,едва ли има останали много акции извън тях.Не левче ами и 10 лв могат да го
          направят,дреме им на дедовия.
          Last edited by Grosss; 14.11.2019, 13:35.

Коментар

Тук само миноритарите имат интерес да е леФче, Шихан и сенсеите обаче нямат. Ни дивидент дават, ни искат нагоре, а много надолЕ не ги устройва
            При ГАЗ как дадоха

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

А, то е по-добре от много други, но работата е там, че тази артия колкото и да струва, все ще е скъпо.

Коментар

• Аз по друг начин не мога да си обесня твойта ненавист към това дружество освен че яко са те прекарали гларусите.
                Какво струва 5 ст,един кибрит вече струва по-вече?
                Last edited by Grosss; 14.11.2019, 12:55.

Коментар

А, то е по-добре от много други, но работата е там, че тази артия колкото и да струва, все ще е скъпо.

Що бе да не си купувал 4,50 ,че сега така злобееш?

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
                    По-добре пет стинки тук, отколкото две по пет в елтос

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ми чакат да купят на петстинки...
                      По-добре пет стинки тук, отколкото две по пет в елтос

Коментар

Все по-малко като гледам статистиката на депозитара, тези дето влязоха на 20 ст вече ги няма като бройка
                        кой купил, кой продал, кой влезнал, кой излезнал няма никакво значение ........ мечтите си остават...

питай онези дето участваха в ИПО-то и още стискат в очакване на Годо ....... те най-добре знаят ........ за мечтите става въпрос
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Все по-малко като гледам статистиката на депозитара, тези дето влязоха на 20 ст вече ги няма като бройка
                          Ми чакат да купят на петстинки...
                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

а колко хора тук си мечтаят за номинал

Коментар

• Първоначално изпратено от MaseratiSUV Разгледай мнение

Шихан е, но ако в спорта е толкова слаб като в борсовото представяне на управляваните от него компании, то той е номинален Шихан, не реален
                              а колко хора тук си мечтаят за номинал
                              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Ако той е Шихан,аз съм Сосай.

Коментар

Working...
                                X