IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли ЕЛАНА вина и трябва ли да бъде наказана ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това за селяните с вили малко като френската революция,но е ясно че е в кръга на шегата..Относно бойкот на Елана - тук вече аз мисля, че не става дума за шега и е редно по някакъв начин Елана да си получат това което си надробиха сами!

Ок, казваш, Елана не навирали доходността си, ами какво да навират като изостанаха много назад?!? И в крайна сметка не участват ли Елана на БФБ така както другите ИП? Не купуват ли едни и същи акции? Въпроса е, че Елана не са се включили на добри нива и сега им е криво всичко! Борсата балонизирана-ОК,ами защо Елана откриват поредния фонд (доста безумен между другото) и защо продължават да купуват акции? В рекламите им не се ли пропагандира по-високата доходност като най-важният стимул за хората да си доверят парите на Елана? Отделно за подпирането на цените на някои акции от портфейла на ИП - ами Елана не го правят ли??! Странно защо в портфейла на Балансираният им фонд (аз имам дялове там) забелязвам много интересни неща - покупка на дялове от тяхните си други фондове и то не за 1-2 лева...това какво е? Не мога да разбера,като искат да предпазят,да охладят страстите Елана - трябва да пишат статийки във вестничетата ли??! Не може ли да се направи една дискусия (както сега са се сетили,ама късно е либе за китка) помежду ИП,инвеститори и други заинтересовани лица?

Какво е това да напишеш в някакъв тъп вестник-борсата е балон,спасявайте се деца?!?!? НЕ е ли манипулация - най-вече на хората,които след 50 години липса на нормални инвестиционни възможности в страната почват да правят плахи стъпки - било с ДФ,било директно на БФБ? И какво им казват Елана на тези хора - борсата=пирамида!!! Много хора разцъквали Кобос-да, невероятно много - цели 5000 души! Представяте ли си? Колко процента от хората държат спестяванията си в банки по инерция? Колко е този процент в Европейските развити страни, с които се сравняваме? И въобще най-голямата издънка на Елана не е корекция,спад и прочие - пазара ще надживее това, най-голямата издънка е опита за убиването в зародиш на желанието на Обикновенният човек - да се поинтересува,да опита,да инвестира малкото си спестени средства другаде освен в буркан или ДСК...

Първоначално изпратено от Respect
    Еее, ама тук се пооляхте малко! То не са селяни с вили, то не са бойкоти! Аз пък мисля, че хората направиха по-скоро добро, защото снижават общото ниво на истерия и алчност за бързи печалби, което ще издъни борсата в един момент. Значи те са манипулатори, а тези, които навират в очите на хората доходности от 1764990% годишно, не са? О да, има един хубав мъничък текст най-отдолу, че миналата доходност не е гаранция за бъдеща такава, ама на всички ни е ясно колко това се гледа от обикновените хора. Защото този текст трябва да е с ГОЛЕМИ букви, а доходността да е свряна някъде отдолу. Напомня ми за разни тъпи реклами на кредити с написана с големи букви ниска лихва, а отдолу се оказва, че е за първите 6 месеца и при кредит 1000000000000000 лв.

Иначе не съм клиент на Елана, не смятам и да бъда, защото и хора извън форума не са прекалено очаровани от тях. Но такива статии в никой случай не са по-голяма манипулация от разни от типа "Дружество на борсата прави 400% за година". Защото ако това не е манипулация, какво е?

Коментар

• Ето кой продължава да хвърля съчки в огъня:

Лектори в Клуб Investor.bg ще бъдат Камен Колчев, Председател на Съвета на директорите и главен изпълнителен директор на ЕЛАНА Холдинг АД и Цветослав Цачев, Ръководител АНАЛИЗИ, ИП ЕЛАНА Трейдинг, които ще изнесат лекция на тема:
      „Има ли истерия на БФБ-София? „Нужно“ ли е охлаждане на страстите? Какво можем да очакваме от предстоящите IPO-та?“

Срещата ще се състои от 17:30 часа на 15 ноември (четвъртък) в хотел Арена ди Сердика на адрес:
      София 1000, ул. Будапеща 2-4, зала Арена
      ==Не е препоръка за покупка или продажба==

Коментар

• Това си беше жива манипулация.Никаква здравословна корекция!!! Тия са за иеб.н!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Joel
          Не съм им клиент на Елана заради Камен. Един комсомолски нахалитет.......
          Известен още като "Пуделчето на Муравей".
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител
            Тъй като това е новата тенденция, ако тя е нормална, то не може да отмине и НИ с високо П/Е

П/Е на НИ е цената на НИ / наема за година

При повечето НИ П/Е-то е над 50, а ако се отчетат разходите за комунални услуги, данъци, такси, реновиране, неплатени наеми и т.н. става над 100 ?!

Та ако в БГ40 акциите без ZAHZA са със средна цена 43 и са балони, то трябва да се предприеме нещо за здравословно сваляне на цените на НИ.

Няма какво да си говорим глупости за пазара и силата на търсенето и предлагането. Цните трябва да паднат и това е.

Коментар

• Не съм им клиент на Елана заради Камен. Един комсомолски нахалитет.Тези дни ще го видите по телевизиите да се оправдава със загриженоста си към инвеститорите и бля бля бля.

Коментар

• Еее, ама тук се пооляхте малко! То не са селяни с вили, то не са бойкоти! Аз пък мисля, че хората направиха по-скоро добро, защото снижават общото ниво на истерия и алчност за бързи печалби, което ще издъни борсата в един момент. Значи те са манипулатори, а тези, които навират в очите на хората доходности от 1764990% годишно, не са? О да, има един хубав мъничък текст най-отдолу, че миналата доходност не е гаранция за бъдеща такава, ама на всички ни е ясно колко това се гледа от обикновените хора. Защото този текст трябва да е с ГОЛЕМИ букви, а доходността да е свряна някъде отдолу. Напомня ми за разни тъпи реклами на кредити с написана с големи букви ниска лихва, а отдолу се оказва, че е за първите 6 месеца и при кредит 1000000000000000 лв.

Иначе не съм клиент на Елана, не смятам и да бъда, защото и хора извън форума не са прекалено очаровани от тях. Но такива статии в никой случай не са по-голяма манипулация от разни от типа "Дружество на борсата прави 400% за година". Защото ако това не е манипулация, какво е?

Коментар

• Първоначално изпратено от raging_bear
                  Утре пред офиса на Елана ще се събере тълпа гневни селяни с вили и факли! Да изгорим дружно замъка на Дракула!
                  Трябва малко пердах да има, иначе няма да се оправи работата!!! Да си знаят за напред................

Коментар

• Що да ги наказват бе.Ми те се самоубиха!!!Сега ако провалят и Ипо-то,леле мале!!!

Коментар

• Re: Има ли ЕЛАНА вина и трябва ли да бъде наказана ?

Още в началото на този форум бе дадено най-точното мнение:
                      Първоначално изпратено от Elenor
                      Ako ne inveticionnata obshtnost e dostatchno silna da se spravi :

1 Ne preporachvaite manipulatora na nachinaeshti investitori.
                      2 Prodaite ot tehnite fondove i si kupete podobni na konkurenciqta.
                      3 Zakriite si cobosa pri tqh otidete drugade.

S vestnisi moje da se manipuliara, no obshtnosta moje da dade urok.
                      В крайна сметка манипулаторите трябва да бъдат научени да си сърбат попарата. Много ме е яд, че са мениджъри на Енемона, защото това дружество е добро и смятах да участвам в ИПО им. Още не съм се отказала напълно, но се изкушавам да го направя заради това лицемерно поведение на Елана.

Коментар

• НЕ Нещо бъркате имената май. Някои хора май преди време са работили там но не и към настоящия момент. Ако бъркам нека някой с над 5000 поста ме поправи..... УСПЕХИ.
                        Не е препоръка за продажба или покупка
                        Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от petkoolsen
                          Първоначално изпратено от blah blah
                          Елана са мениджър на емисията.
                          Да де, но все пак не са виновни. Предлагам да пишем до Енемона да си сменят мениджъра.
                          Аааа, късно е, късно е.

Коментар

• Така де, оплюха де ще има по света, сега ще ни убеждават да купуваме.

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
                              Елана са мениджър на емисията.
                              Да де, но все пак не са виновни. Предлагам да пишем до Енемона да си сменят мениджъра.

Коментар

• Елана са мениджър на емисията.

Коментар

X