IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Адреналин си е всяка борса! Предстоят ни всевъзможни новини, и нека по-добрите победят, потенциалът за ръст е значителен и нека да видим кой кого, иии кога, иии защооо, ииии с колко? Абе, то хубавото "само се Фали", както би казал Някой, владеещ диалектите на Шоплъка

Коментар

• Малко статистика: на база на бюлетина на БФБ за днес:

- отворени репа 21 за сумата от 1 275 000 лв.

- затворени репа 6 за сумата от 248 000 лв.

Изчислениета ми са по преценка на база на цените на регистрационните сделки и условията за репо финансиране на кредитните институции. Т.е. възможна е грешка. Но дори да има такава (неволна), съотошението е очевидно... Изводите също са очевидни....

Коментар

• Здравейте!

Досега само четях, това ми е първият постинг. Надявах се да крадна малко ноу-хау от вас, но уви... Не улучих кога да вляза, още по-малко - кога да изляза

В тази връзка може би трябваше да се кръстя седящият, а не спящият бик, защото днес си седнах на гъза, т.е. продадох. Знам, че не е правилно решение да предизвикам псувните ви още с влизането си, но това е положението...

Иначе, макар и спящ, си оставам бик. Няма да пропусна обръщането на тренда, когато и да се случи!

Коментар

• Аз искам да попитам, къде са сега господата Колчев и Апостолов да кажат акциите в момента надценени ли са или са подценени? Тенджерата под налягане изпусна ли парата или капака и отдавна го няма и дъното и е лъснало?

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
            Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
            Почнаха разни позитивни изказвания, че фондовете ще купуват. Свърши се!
            Мнението ми не е препоръка за сделки.
            хе хе хе хе хе
            свърши ли се?!
            то имаше негативни изказвания с месеци преди пазара да тръгне надолу!

Сега очакваш с едно позитивно изказване пазара от утре да тръгне нагоре?!?! Потърси веднага компетентна помощ!
            Ами, кажи къде ще продаваш, веднага се нареждам да купувам първи ордер. Ще ми окажеш ли компетентна помощ да купя?

Коментар

• И да добавя: Мислех да затворя едно от двете си репа, но вместо това ще репна още една позиция!!!

Успехи на всияки креативни инвеститори!

Коментар

• inokentii, Смешник жалък, престани бре! Кой ти е казал, че всяко второ мнение във всяка тема на форума трябва да е твое! Разбрахме позицията ти!

Аз също мисля, че ще започне ръст! Ако ви прави впечатление изчезнаха (като след магия) всики платени клакьори, които предричаха апокалиптичен срив! А поантата е артичтичното оттегляне на Фактс, с дараматичната реплика, че мисията му е изпълнена! Т.е. тези хора свършиха черната работа за господарите си!!!

П.С.
                А че още някой и друг чужденец ще иска да излезе в следващите дни е нормално и абсолютно разбираемо...

Коментар

• Нямя, няма ще купувам пак......:-)))))))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                    PLP,

абе да се качим на 2200, пък нека да ни е лошо след това!:-))
                    ей Пепи, палавник такъв, да не си решил да се отърваваш от акциите на софикс 2200

Коментар

• PLP,

абе да се качим на 2200, пък нека да ни е лошо след това!:-))

Коментар

Днес ударихме дъното- краят на 4-та корективна вълна на дневна и

следва градежа на 5-та вълна от 1420-1430 до 2200 за SOFIX. ! ;-))
                        Лошото е след 5 дано не ти е вярно броенето.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                          Почнаха разни позитивни изказвания, че фондовете ще купуват. Свърши се!
                          хе хе хе хе хе
                          свърши ли се?!
                          то имаше негативни изказвания с месеци преди пазара да тръгне надолу!

Сега очакваш с едно позитивно изказване пазара от утре да тръгне нагоре?!?! Потърси веднага компетентна помощ!

Коментар

• Почнаха разни позитивни изказвания, че фондовете ще купуват. Свърши се!

Коментар

Днес ударихме дъното- краят на 4-та корективна вълна на дневна и

Дай боже

Коментар

• Днес ударихме дъното- краят на 4-та корективна вълна на дневна и

Коментар

Working...
                                X