Адреналин си е всяка борса! Предстоят ни всевъзможни новини, и нека по-добрите победят, потенциалът за ръст е значителен и нека да видим кой кого, иии кога, иии защооо, ииии с колко? Абе, то хубавото "само се Фали", както би казал Някой, владеещ диалектите на Шоплъка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Малко статистика: на база на бюлетина на БФБ за днес:
- отворени репа 21 за сумата от 1 275 000 лв.
- затворени репа 6 за сумата от 248 000 лв.
Изчислениета ми са по преценка на база на цените на регистрационните сделки и условията за репо финансиране на кредитните институции. Т.е. възможна е грешка. Но дори да има такава (неволна), съотошението е очевидно... Изводите също са очевидни....
Коментар
-
Здравейте!
Досега само четях, това ми е първият постинг. Надявах се да крадна малко ноу-хау от вас, но уви... Не улучих кога да вляза, още по-малко - кога да изляза
В тази връзка може би трябваше да се кръстя седящият, а не спящият бик, защото днес си седнах на гъза, т.е. продадох. Знам, че не е правилно решение да предизвикам псувните ви още с влизането си, но това е положението...
Иначе, макар и спящ, си оставам бик. Няма да пропусна обръщането на тренда, когато и да се случи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от KOSTJUMARПочнаха разни позитивни изказвания, че фондовете ще купуват. Свърши се!
Мнението ми не е препоръка за сделки.
свърши ли се?!
то имаше негативни изказвания с месеци преди пазара да тръгне надолу!
Сега очакваш с едно позитивно изказване пазара от утре да тръгне нагоре?!?! Потърси веднага компетентна помощ!
Коментар
-
inokentii, Смешник жалък, престани бре! Кой ти е казал, че всяко второ мнение във всяка тема на форума трябва да е твое! Разбрахме позицията ти!
Аз също мисля, че ще започне ръст! Ако ви прави впечатление изчезнаха (като след магия) всики платени клакьори, които предричаха апокалиптичен срив! А поантата е артичтичното оттегляне на Фактс, с дараматичната реплика, че мисията му е изпълнена! Т.е. тези хора свършиха черната работа за господарите си!!!
П.С.
А че още някой и друг чужденец ще иска да излезе в следващите дни е нормално и абсолютно разбираемо...
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от ПепиPLP,
абе да се качим на 2200, пък нека да ни е лошо след това!:-))
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARПочнаха разни позитивни изказвания, че фондовете ще купуват. Свърши се!
Мнението ми не е препоръка за сделки.
свърши ли се?!
то имаше негативни изказвания с месеци преди пазара да тръгне надолу!
Сега очакваш с едно позитивно изказване пазара от утре да тръгне нагоре?!?! Потърси веднага компетентна помощ!
Коментар
Коментар