Мисълта ми " за капка ...." е ,че тези репа се изкристализират в дни като днешния и изкривяват, сори не мога да пиша повече, имам др. сериозни анг.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от inokentiiАко мислите, че пазара пада, защото някои във форума пишат, че са надценени акциите и трябва да падне.....
.....обирайте си крушите от тука. Тук не е за вас и на борсата не е за вас, а и каквато сделка да захванете, пак няма да е за вас.
п.с. Bouns и ОК не влизат в това число - единствено ОК не ми харесва с преиграването за цената на ОЦК ;-)Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Hank, не си прав че са капка в морето. Конкретно днескашната сума от 1,25 милиона не е фрапиращо голяма, но за сметка на това е показателна за настроенията...В такъв момент репа биха отваряли хора от няколко категории:
- много опитни, които виждат индикации за възходящ пазар
- много рискови спекуланти
- хора с информация...
Броят на отворените репа е 21! Т.е. относително много, предвид уникалните за БФБ събития....
П.С.
Пропуснах да отбележа, че изложените от мен наблюдения изразяват само личната ми позиция и не представляват инвестиционен съвет!
Коментар
-
Много е лесно да се прецени - на база на цената на конкретната сделка. Разбира се, може да се допусне грешка.
Имаше четири обезпечения към Овъргаз капитал - тези с цена по 0.001/акция.
Прав си също, че някои вероятно са затворени и отворени на нови стойности - но в такъв случай е много вероятно броят акции (затваряне и отваряне) да е еднакъв... днес такъв случай нямаше...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от profixТочката на пречупване дойде, защото се реализира прекалено голям спад за прекалено кратко време и вече няма накъде.
Все още има много оптимисти /и аз съм тук/ за да дойде точката на пречупване.
По принцип знам , че след голям спад - следва рязък скок.
Що се отнася , че няма накъде, ще кажа , че когато вече си мислиш, че няма накъде повече да пада, съдбата ти показва , че може още.
Влезнах сериозно миналата седмица и до сега съм около 15% назад, но нищо не ме притеснява. Бих се претеснил , ако след 5-6 месеца сме по-надолу от тези нива сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oficeraА от къде си сигурен че всички репа са затворени, аз мисля че има доста на който сега им е падежа и просто са затворени за да се подновят )life is simple and clear when you make the right choices
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA
Аз също мисля, че ще започне ръст! Ако ви прави впечатление изчезнаха (като след магия) всики платени клакьори, които предричаха апокалиптичен срив! А поантата е артичтичното оттегляне на Фактс, с дараматичната реплика, че мисията му е изпълнена! Т.е. тези хора свършиха черната работа за господарите си!!!
още ноември месец Ви разправях, че той е платен клакьор, който е тук да всява паника - мен ме учудва това ранно оттегляне на въпросния, предвид че ЕУБГ не стигна 3,20 - явно са му били отбой - интересно е как го нямаше в първата седмица след НГ, а на 7.01. в един тон с вкх се включиха едновремено - появи се и господин Петър, който днес към 11,30 часа беше изпаднал в душевен оргазъм в повечето теми ))
за да не ме разбере погрешно инокентий, който днес се е развихрил - нямам нищо против мечките, но от 3000 поста да имаш 3000 отрицания - да ме извинявате - това се плаща!
иначе странни съвпадения - пазара бе силно подпрян, вече започнаха медийните изяви, а някой хора си биха шутаВсеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от profixТочката на пречупване дойде, защото се реализира прекалено голям спад за прекалено кратко време и вече няма накъде.
Все още има много оптимисти /и аз съм тук/ за да дойде точката на пречупване.
По принцип знам , че след голям спад - следва рязък скок.
Що се отнася , че няма накъде, ще кажа , че когато вече си мислиш, че няма накъде повече да пада, съдбата ти показва , че може още.
Влезнах сериозно миналата седмица и до сега съм около 15% назад, но нищо не ме притеснява. Бих се претеснил , ако след 5-6 месеца сме по-надолу от тези нива сега.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар