IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мисълта ми " за капка ...." е ,че тези репа се изкристализират в дни като днешния и изкривяват, сори не мога да пиша повече, имам др. сериозни анг.

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
      Ако мислите, че пазара пада, защото някои във форума пишат, че са надценени акциите и трябва да падне.....

.....обирайте си крушите от тука. Тук не е за вас и на борсата не е за вас, а и каквато сделка да захванете, пак няма да е за вас.
      Стига лая цял ден - след като е доказано дори и в съда, че и ИП вземат решения на база форума (справка делото срещу JK) - дрънчиш та дрънка - хайде бегай и ти при прасчо и фактс - мисията ви е изпълнена - ти още ли не си разбрал ;-)

п.с. Bouns и ОК не влизат в това число - единствено ОК не ми харесва с преиграването за цената на ОЦК ;-)
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• kif, факт си отвори своя собствена тема в която драматично се сбогува с нас (около 11 часа сутринта).. За съжаление тази тема е изтрита! Поне аз не мога да я открия... Но много хора писаха там... и могат да потвърдят...

Коментар

• Hank, не си прав че са капка в морето. Конкретно днескашната сума от 1,25 милиона не е фрапиращо голяма, но за сметка на това е показателна за настроенията...В такъв момент репа биха отваряли хора от няколко категории:
          - много опитни, които виждат индикации за възходящ пазар
          - много рискови спекуланти
          - хора с информация...

Броят на отворените репа е 21! Т.е. относително много, предвид уникалните за БФБ събития....

П.С.
          Пропуснах да отбележа, че изложените от мен наблюдения изразяват само личната ми позиция и не представляват инвестиционен съвет!

Коментар

• Имаш акции за определена стойност ,прехвърляш ги на посредника при който ти е сметката и той ти отпуска заем за около 50 процента от стойността им ,като ти се задължаваш след определен период от време да си върнеш заема ,и той ти връща акциите .

Коментар

• Утре пак ще се купува като за световно.
              Ще се хвърля като разярен бик сред уплашените блеещи овце, чиито пастир е inokentii.

Коментар

• Много е лесно да се прецени - на база на цената на конкретната сделка. Разбира се, може да се допусне грешка.
                Имаше четири обезпечения към Овъргаз капитал - тези с цена по 0.001/акция.
                Прав си също, че някои вероятно са затворени и отворени на нови стойности - но в такъв случай е много вероятно броят акции (затваряне и отваряне) да е еднакъв... днес такъв случай нямаше...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                  Първоначално изпратено от profix
                  Точката на пречупване дойде, защото се реализира прекалено голям спад за прекалено кратко време и вече няма накъде.

Все още има много оптимисти /и аз съм тук/ за да дойде точката на пречупване.
                  По принцип знам , че след голям спад - следва рязък скок.
                  Що се отнася , че няма накъде, ще кажа , че когато вече си мислиш, че няма накъде повече да пада, съдбата ти показва , че може още.

Влезнах сериозно миналата седмица и до сега съм около 15% назад, но нищо не ме притеснява. Бих се претеснил , ако след 5-6 месеца сме по-надолу от тези нива сега.
                  Зависи къде си влязъл но според мен след 3м ще си на 100%печалба.Запомни това и да почерпиш.

Коментар

• Репата са "капка в морето"/мое мнение/ , и това ще мине, ще се радвам някой, който сега се включва в Борсааа!!!, да сподели как му се вижда движението днес?

Коментар

• Ако мислите, че пазара пада, защото някои във форума пишат, че са надценени акциите и трябва да падне.....

.....обирайте си крушите от тука. Тук не е за вас и на борсата не е за вас, а и каквато сделка да захванете, пак няма да е за вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от oficera
                        А от къде си сигурен че всички репа са затворени, аз мисля че има доста на който сега им е падежа и просто са затворени за да се подновят )
                        Bihte li mi kazali kakvo stoi zad sukrashtenieto "repa" ?? Sorry za nevezestvoto ..
                        life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA

Аз също мисля, че ще започне ръст! Ако ви прави впечатление изчезнаха (като след магия) всики платени клакьори, които предричаха апокалиптичен срив! А поантата е артичтичното оттегляне на Фактс, с дараматичната реплика, че мисията му е изпълнена! Т.е. тези хора свършиха черната работа за господарите си!!!
                          я аз съм го изпуснал този момент с Фактс, къде е станало това?
                          още ноември месец Ви разправях, че той е платен клакьор, който е тук да всява паника - мен ме учудва това ранно оттегляне на въпросния, предвид че ЕУБГ не стигна 3,20 - явно са му били отбой - интересно е как го нямаше в първата седмица след НГ, а на 7.01. в един тон с вкх се включиха едновремено - появи се и господин Петър, който днес към 11,30 часа беше изпаднал в душевен оргазъм в повечето теми ))

за да не ме разбере погрешно инокентий, който днес се е развихрил - нямам нищо против мечките, но от 3000 поста да имаш 3000 отрицания - да ме извинявате - това се плаща!

иначе странни съвпадения - пазара бе силно подпрян, вече започнаха медийните изяви, а някой хора си биха шута
                          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• AMERICA

Коментар

• А от къде си сигурен че всички репа са затворени, аз мисля че има доста на който сега им е падежа и просто са затворени за да се подновят )

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                                Точката на пречупване дойде, защото се реализира прекалено голям спад за прекалено кратко време и вече няма накъде.

Все още има много оптимисти /и аз съм тук/ за да дойде точката на пречупване.
                                По принцип знам , че след голям спад - следва рязък скок.
                                Що се отнася , че няма накъде, ще кажа , че когато вече си мислиш, че няма накъде повече да пада, съдбата ти показва , че може още.

Влезнах сериозно миналата седмица и до сега съм около 15% назад, но нищо не ме притеснява. Бих се претеснил , ако след 5-6 месеца сме по-надолу от тези нива сега.
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X