IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Още по-лошо 2 дена няма да спиш!

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
      Кък е,хубавци?Днес сьм се заливал от смях- Доверие и Алианц????? щели да подкрепят пазара?! 4е като споменах пазара- носят се слухове,4е КК и АА щели да наемат зала 1 на НДК,не им достигали помещения за "трофеите"(рогата) от разбитите глави на биволетата! По най-смешната тема(някой беше обвинил за срива педала Азис,който разпродал и сьсипал борсата) "БНТ закопа БФБ" замъглените Ви мозъци оплюха невинния Марио Гаврилов,изложил единствено и само факти по ве4ерните ик.новини! Сега няма да ви кажа прогнозата си за утре( СОФИКС м/у 1380 и 1430),4е да не вземе някой да се гътне! Утре пак ще има много "промоции" на "секси" цени,на които ще си пълните тайно-ох,4е хубаво! Огледайте се бе- КК,АА,ИП,Алианц,4ужденци-вси4ко излиза,Вие пък "напук" влизате(4е и допълвате)! 4уждите борси пламтят в 4ервено и то яко(Дау-минус 306,Никей на 26 месе4но дьно),всеки гледа да кешира,Вие си "подарявате" кеша без да мислите(днеска само тия с репата "спасиха" борсата-утре борсата ще ги разори)! Превърнали сте се в отявлени хазартни типове със замъглени от ал4ност мозъци! Главите ще ви побелеят от собствените ви "изпълнения"! Нищо той "оня" рамене нема! За пореден пьт се убеждавам,4е ЗА 4ОВЕШКАТА ГЛУПОСТ ПО4ИВЕН ДЕН НЯМА!
      абсолютно си прав!последният ти пост е убедително доказателство за това!

Коментар

• Утре е събота.
        Ходи си почини, че си прегряла от напъване.

Коментар

• Утре е много скоро,брат4е,ни мож заспа!

Коментар

• Как се размириса само.
            Ламята си пусна душата.

Коментар

• Кък е,хубавци?Днес сьм се заливал от смях- Доверие и Алианц????? щели да подкрепят пазара?! 4е като споменах пазара- носят се слухове,4е КК и АА щели да наемат зала 1 на НДК,не им достигали помещения за "трофеите"(рогата) от разбитите глави на биволетата! По най-смешната тема(някой беше обвинил за срива педала Азис,който разпродал и сьсипал борсата) "БНТ закопа БФБ" замъглените Ви мозъци оплюха невинния Марио Гаврилов,изложил единствено и само факти по ве4ерните ик.новини! Сега няма да ви кажа прогнозата си за утре( СОФИКС м/у 1380 и 1430),4е да не вземе някой да се гътне! Утре пак ще има много "промоции" на "секси" цени,на които ще си пълните тайно-ох,4е хубаво! Огледайте се бе- КК,АА,ИП,Алианц,4ужденци-вси4ко излиза,Вие пък "напук" влизате(4е и допълвате)! 4уждите борси пламтят в 4ервено и то яко(Дау-минус 306,Никей на 26 месе4но дьно),всеки гледа да кешира,Вие си "подарявате" кеша без да мислите(днеска само тия с репата "спасиха" борсата-утре борсата ще ги разори)! Превърнали сте се в отявлени хазартни типове със замъглени от ал4ност мозъци! Главите ще ви побелеят от собствените ви "изпълнения"! Нищо той "оня" рамене нема! За пореден пьт се убеждавам,4е ЗА 4ОВЕШКАТА ГЛУПОСТ ПО4ИВЕН ДЕН НЯМА!

Коментар

• има една приказка за глупака петер мунк зА МОЯ ФЕН ИМПЕРАТОРА

Коментар

• Чичко Паричков - ама ти не разбра ли, че мен ВЪОБЩЕ не ме интересува какво прави тоя или оня фонд? Колко пъти трябва да ти го набивам в тиквичката? Прочети ми отново по-долният пост и не ме карай да повтарям едно и също.
                  Кой съм и за какво боря... просто си казвам мнението и на бас, че доста повече хора ценят моето мнение отколкото мненията на 38 анонимници като тебе накуп.
                  Просто защото хората са се убедили, че като кажа нещо, то почти винаги става, без значение дали след две седмици или след четири месеца.

И кои сме "аз и моите хора"? Всички знаят, че аз индивидуален инвеститор, частно лице. Не брокер, не агент, не холдингаджия, с една дума не работя за никого.

И пак ти казвам - много си малък, за да ми казваш да се скрия. Просто ако знаеш колко такива оборотковци като тебе са минали и заминила през ръцете ми в тоя форум, ще се хванеш за главата.

И ти също не ми отговори - какъв се явавяш ти и защо се зае да се заяждаш с мене?
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                    Първоначално изпратено от B.Graham
                    Първоначално изпратено от Императорът
                    Първоначално изпратено от Bouns
                    Никога не казвай хоп преди да скочиш ........
                    Ама не казвай и "Ох" преди да паднеш... ;-)
                    .... или преди да те .... ощипе пазара
                    ili predi da ti vleze
                    Перверзници на перверзниците....

Маркетов - не пострадал, защото не избягал... Скоро ще бъдем още по-могъщи !!!
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Императоре, приятелю, кой си ти и за какво се бориш? Дали и ти не си като мен играч на понижение и само дърдориш глупости за заювци, опашки и др. Дали това не е начина на изкарване на твойта заплата, т. е. докато призоваваш хората да не продават за да купят по-евтино след това ти и твойте хора правите точно това. Аз поне си го признавам и си плащам за това да играя разумно. Хората видяха как ми отговаряш на въпросите.
                      Провокацията е налице: ОТГОВОРИ ИЛИ СЕ СКРИЙ ЗАВИНАГИ!
                      - Кой фонд ще атакува масирано покупките другата седмица? Защо не може да не купува?
                      - Какво е борсово спестовен влог?
                      Ако ти отговориш задоволително на тези въпроси, аз ще се скрия завинаги, ако ли пък не аз ще обявя фонда публично в необходимия момент, а това ще бъде другата седмица - по средата на борсовата сесия и публично ще те призова да се оттеглиш като ник от форума завинаги, пък който иска нека те чете.

Коментар

• Г-н Маркет

Благодаря за споделеното мнение. Като играч на валутните пазари предполагам сте наясно с динамиката на капиталовите пазари. Фондовата борса специално може и да има да догонва Форекса но за мен лично такива далечни прогнози ми се струват малко нереалистични. Аз действам тук и сега, като се опивам да хвана фактите на един слух и началото на едни очаквания

Какво ще стане средата на годината мога да се опитам да кажа едва след отчетите и появата на много други парчета от пъзела, свързани пряко и не толкова с търсения отговор.

Бъдете здрав и успех!
                        Keep going ...

Коментар

• Чели ли сте "Синовете на великата мечка"?
                          Ако не сте, да я прочетете.

Очите ми стада бизонски виждат.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                            Първоначално изпратено от Императорът
                            Първоначално изпратено от Bouns
                            Никога не казвай хоп преди да скочиш ........
                            Ама не казвай и "Ох" преди да паднеш... ;-)
                            .... или преди да те .... ощипе пазара
                            ili predi da ti vleze

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                              Първоначално изпратено от vesterland
                              Нали го знаете вица за Айшето и Асан, дето преди първата брачна нощ той и рекъл : "Айше, ха дано си девствена!".На което Айшето отговорила - "Ха дано, ама надали!"
                              Та и БФБ утре - ха дано, ама...Щатските индекси са здраво надолу с по над 2,5%, нищо чудно и нинджите да ги последват.
                              Не виждам много смисъл да се равняваме по американците. Тяхната икономика навлиза в рецесия, компаниите намалят приходите и печалбите си (доста излизат и на загуба), има кредитна криза и т.н. Нещо ги няма тези симптоми при нас, дори напротив - последното тримесечие индустрията и услугите за пръв път ръстат с двуцифрен темп,кредитирането си върви нормално, борда е стабилен, бюджетен излишък, все по-ниски данъци, все по-ниска безработица, рекордни инвестиции и т.н.
                              Та ако се отърсим от емоциите и погледнем трезво на картинката - Не намирам логика да се равняваме по американците!
                              услугите не са качественни, БНБ вдигна гаранциите от 8 на 12%,Половината домакинства с ипотечни кредити са с доходи между 750 и 1500 лв., борда е под въпрос,Рекорден дефицит по текущата сметка, плоския данък е тояга за повечето българи, няма да ти обяснявам защо, към него прибави увеличението на акцизите и здравните осигуровки,липса на квалифицирана работна ръка,малко на брой, но сравнително големи инвестиции формират обема на ПЧИ в България, което прави икономиката уязвима от външната конюнктура и инвестиционния климат в чужбина.
                              Та ако се отърсим от емоциите и погледнем трезво на картинката - дупе да ти е яко!

Коментар

• Импе, и ти пострада братко?
                                Честно казано след като съм изчел над 2000 твои поста, не съм вярвал, че и ти ще станеш жертва на алчността разразила се след октомври 2007.

Коментар

Working...
                                X