IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Lamq tova e vse edno da sravnqvash moqta dohodnost s tazi na SOFIX - neseriozno e . Nashiq iznos za tam ne e golqm i shte stradat otdelni izolirani drujestva, no otrajenieto vyrhu ikonomikata nqma da e golqmo.

Imperatora e mnogo prav za parite - te trqbva da si namerqt mqsto, to4no za tova i seriozni finansovi institucii kupuvaha bukluci poslednite godini i sega go ....! Problema si e tehen a ne nash - korelaciq, globalen svqt da, no realnosti syshto da!

A i shtatite shte se izpravqt do proletta ne gi misli

Hajde leka

Коментар

• Импе,с тебе бих говорил,ония няма да ме разберат! При криза в САЩ пада потреблението,оттам страдат икономиките на износителките(Германия,Япония,Китай и др)! Перспективите са лоши-слаб износ,намалени пе4алби оттам и разпродажби по борсите!

Коментар

• А ЗАБАВИХ ИМПЕ:В МОМЕНТА СЕ СБЬДВАТ МОИТЕ ЖЕСТОКИ ПРОГНОЗИ ;A КОИ БЕШЕ ТИ? ЗАЙО НА ПОГРОМА?ИЛИ ПРОСТО :ИМПЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
          Аз имам па4ки по джобовете,а ти само ме4ти- дано ги обърнеш в пари!
          Прави си справки в сайта на НСИ, колко ти е загубата всеки месец от инфлацията ))), но отчитай, и че реалната инфлация е по-голяма, както и прогнозата на анализатори по цял свят, че 2008 ще е рекордна откъм инфлация ) Ако не ти харесва пазара като цяло, мога да ти посоча развиващи се компани, които ще се представат в пъти юпо добре от инфлацията, а за акциите им предполагам също, че ще се представят по-добре от инфлацията ))

Коментар

• Айде лека!
            И аз отивам да полегна, че утре пак ще се купува.

Коментар

• Дъън 4000 мнения

Време е за сън, че утре пак няма да се събудя навреме.

Лека!
              Keep going ...

Коментар

Радвай се на пачичките в джобчетата - умните хора знаят, че сухото отдавна не е истинско и все още се крепи само защото такива като тебе вярват в реалността му.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ламьо, ти си мъртвопияна и не знаеш, к'ви ги плещиш.
                  Ама и май си се изпуснала, щото се размириса.

Коментар

знаеш какво имам аз?сериозно?добър си,много добър......пък и умен при това!

Коментар

• Драга Ламьо - казах и по-долу - сравненията между най-бързо развиващата се икономика в Европа и фалиралите САЩ е крайно неуместна. По твойта логика всички излизат отвсякъде, не само от нашата борса - и какво ще правят со сухото? Ще го изплюскат? Ще си пълнят възглавниците? Ще обръщат всичко в златце? Цената на земеделската земя в светът ще скочи средно со 780%? Сериозно те питам в случаят - обясни това повсеместно "чупене" от фондовите пазари.

Чичков Паричков - последният ти пост е съвсем несвързан и явно неразбираем, освен за собственото ти замъглено съзнание. Бягай си пий хапчетата и престани да спамиш.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• He he lamq kolkoto po izgodno vzema aktiva tolkova pove shte spechelq ot negovoto razvitie. Naj vajnoto e da ne kupuvash skypo, da ne prevryshtash nenujno virtualnata zaguba v realna ako si izpusnal momenta da izlezesh i shte si na pred. Horata napraviha profit 10% za den tochno ot takva koito se nasraha onzi den poneve amerikancite imali gazove!

Neshtata vinagi si idvat na mqsto

Коментар

• Аз имам па4ки по джобовете,а ти само ме4ти- дано ги обърнеш в пари!

Коментар

Метал,само жици имаш в главата!
                            не смяташ ли,че това е по-добре от това,което е в твоята глава?сигурно не......горкият.....

Коментар

• Не знаех, че Фактсчо има сестра.
                              Ти ли го заместваш, докато отсъства.

Коментар

• Метал,само жици имаш в главата!

Коментар

Working...
                                X