Общо сделки 285. Общо изтъргувани акции 419 852, на средна цена 2.612. Обща сума на сключените сделки 1 096 663.60.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от PLPНещо графичния оператор на борсата се е скапал ама предполагам ,че вчерашното затваряне е направило чук или дожи което е добре .И днес отварянето на Софикс е на плюс което тех. погледнато е добре но трябва да затвори пак на плюс а да не падне .Тогава евентуално може да се мисли за евентуален възход.
Коментар
-
Нещо графичния оператор на борсата се е скапал ама предполагам ,че вчерашното затваряне е направило чук или дожи което е добре .И днес отварянето на Софикс е на плюс което тех. погледнато е добре но трябва да затвори пак на плюс а да не падне .Тогава евентуално може да се мисли за евентуален възход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от ПИЧДнес (18.Ян.) го виждам един умрел ден, ден на оглеждане и ослушване.
айде и днес може да самозаблужвате, а после ще дойдете да ми плачете на рамото
Коментар
-
Ламьо - точно че в САЩ потреблението не пада съобразно кризите - ония живеят на кредит и точно това ги загробва !!! Те мислят сигур, че бамките са дядомразовци, както и немалко нашенци де...
Все пак не мисля, че Албена напримерно разчита на американски туристи, за да пада. Да не говорим за Пампорово, което при очертаващият се силен и многоснежен и следователно печеливш сезон падна до абсурдни нива.
Връзките доколкото ги има, са само психологически.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар