Ще падаме днес.Ама к'во толкова важното е Инокентий да е доволен.Не му е лесен животеца с тая малка душица
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от doktoratДнес азиатците показаха какво е борсата и че наистина трудно може да се предвиди ......от мега потъване се върнаха на зелено без видима причина (поне засега).
Интересно как ли ще е тук - аз лично много бих се радвал да почна да виждам софикс на ден да се изменя от минус до плюс 0.5% - мисля че най-много ни трябва консолидация и после като излезат отчетите пазарът вече да намери определена посока!
Иначе повечето хора си правят изказвания въз основа на това дали е продал, купил и какво им се иска да се случи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentiiГледам тука стихове, песни, молби...
Какъв ви е патентния номер на сектата за призоваване за вдигане на борсата или още не сте я регистрирали.
Трябва да ви уведомя, че всички такива религиозни организации трябва да се регистрират!
INOKENTIII- ............NATATUK SI GO ZNAE6.....
P.S. LAINOVOZE
Коментар
-
Какъв ви е патентния номер на сектата за призоваване за вдигане на борсата или още не сте я регистрирали.
Трябва да ви уведомя, че всички такива религиозни организации трябва да се регистрират!Life won't wait for you.
Коментар
-
Днес азиатците показаха какво е борсата и че наистина трудно може да се предвиди ......от мега потъване се върнаха на зелено без видима причина (поне засега).
Интересно как ли ще е тук - аз лично много бих се радвал да почна да виждам софикс на ден да се изменя от минус до плюс 0.5% - мисля че най-много ни трябва консолидация и после като излезат отчетите пазарът вече да намери определена посока!
Иначе повечето хора си правят изказвания въз основа на това дали е продал, купил и какво им се иска да се случи!
Коментар
-
Трябва да ви уведомя, че всички такива религиозни организации трябва да се регистрират!
Хахахахаха, ето го нашето вдъхновение....
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlata lamiaДНЕСКА НИ СТИХОТВОРЕНИЯ, НИ МОЛИТВИ ЩЕ ПОМОГНАТ! ЯКО НАДОЛУ! А аз отивам да правя истински пари,такива,които можеш да ги пипнеш! Слагайте каските,юнаци! 4ао
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalАзиатците, добре се движат, да видим Европа дали ще ги последва
NIKKEI 225 13,861.29 77.84 0.56% 01:00
HANG SENG INDEX 25,214.08 99.10 0.39% 01:51
Американските индекси и те показват засега отваряне на зелено, в сравнвние с вчерашното затваряне...
Коментар
Коментар