Я ми насочете вниманието сега към някоя интересна и не толкова популярна акцийка, че съм отскоро тук, пък аз сам ще си реша какво да правя и не ме интересуват препоръки етс.!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Калоян КомитовНай-големите напъни надолу май-минаха?
Отчаянието е повсеместно, дъно след дъно в последните дни.
Ето това чаках, май е време за влизане.
Емоциите са еднакви по сила но с обратен знак в сравнение с пиковете от септември.
Дано да не греша, но влизам.
Аз мисля че докато чуждите пазари не намерят своето дъно нашите няма как да го направят !!!
Коментар
-
Nivata sa dobri za vlizane ..... Srednite multiples sled godishnite otcheti ste se podobrqt znachitelno ....
Kliuchovoto nivo ot 1420 pochti e dostignato /dvizenieto na 4-ta korektivna vulna e pochti zavursheno/ ....
Vremeto ste pokaze dali nivata sa dobri za vlizane, az si mislq, che sa ....
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от рибаряможе ли интервюуто на Камен Колчев във весник пари да се смята за вербална подкрепа?
Коментар
-
SOFIX vchera - reverse hammer -- do sega ~~ 75% retracement ot yearly highs to lows..
--- grafika - zatvorihme predi 2 dni gap na ~1470 - i sled kato tova e izpulneno - ima goliam shans da testvame 1600....
BG40 - neshto cato succer rally candle > 50% retracement ot year highs to lows
.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymruНа пръв поглед големите ги няма, оставили са ни борсата да си лудуваме на воля - виждам само малки паникьосани цаци, хвърлящи хайвер насам - натам. Според мен нещо се пече - изненада ще е май.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар