If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
XY za US marketa e qsno ... che inflow na cash otiva kum US debt .... Nai golemiqt sobstvenik na US debt e FED, chrez uS debt se kontrolira money supply ...
nashiqt pazar obache ste se razviva oste nqkolko godini, ne mislish, che 2008 ste ima recesiq v BG, nali?
ima na Viktor Papazov ot BFB sushto edno interview kudeto kazva mai e vreme za investirane...
tezi hora koito taka smelo govoreha sega ne gi li e strah of KFN - da podkrepiash pazara makar i da e dobre za pazara si e pak sushtoto kakto da go srivash - pazara nali zatova e pazara za da dava spravedliva stoinost?
inache stava mnogo lesno mai - KK i tn kazvat balon - -- vsichki prodavame... sega izlizat glavite i kazvat triabva da se kupuva i nie kupuvame??
tova si e bash planovata ikonomika, za koiato Ognian Donev govoreshe na sreshtata... tova pokazva kolko e smeshna tazi borsa sled kato se vodi ot takiva XXX...
Я ми насочете вниманието сега към някоя интересна и не толкова популярна акцийка, че съм отскоро тук, пък аз сам ще си реша какво да правя и не ме интересуват препоръки етс.!
Колега влез към края на март, цените ще са наистина атрактивни тогава.
Аз вече влязох тук там, а ако бяхме сигурни, че март ще е по-добре... но мерси за съвета все пак
Я ми насочете вниманието сега към някоя интересна и не толкова популярна акцийка, че съм отскоро тук, пък аз сам ще си реша какво да правя и не ме интересуват препоръки етс.!
Колега влез към края на март, цените ще са наистина атрактивни тогава.
Почти е сигурна втора проба на 1430-1440, дали ще издъжи обаче не се знае. Малко е рано за влизане, най-добре е да се почака засилването надолу и тогава да влизаме за да спираме спада. Защото ако всички влезем сега, после няма да има кой да спира спада и може да го отнесем много.
Коментар