IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вече мога да вляза по-ниско, отколкото продадох, но няма да бързам. За утре не очаквам нищо особено, но в сряда ще е интересно. Както се казва "Нова сряда - нов късмет!".

Коментар

• Първоначално изпратено от оптимистка
      ПФБК също доста агресивно купува,но това са само части от пъзела.Не е лошо на тези които това им е работата да го сглобят.
      а ти знаеш ли кои фондове и ИП-та наистина имат пари и то много?! когато те почнат да купуват, тогава ще се оправим

Коментар

• ПФБК също доста агресивно купува,но това са само части от пъзела.Не е лошо на тези които това им е работата да го сглобят.

Коментар

• Ами 4i4ko, те да не са луди да атакуват, когато котела ври и още има доста продавачи. да се успокоят нещата и тогава

явно са кучета твоите хора - скачат според тоягата хе хе хе

Коментар

• СиБанк също купуват последните дни доста агресивно, но за кой ли?
            Българския Коледен дух е духът на заклано прасе...

Коментар

• Ония пи4 Ганев от Карол току що се изкакза по канал1 и каза 4е няма нищо стращно, вси4ко е нормална корекция на БФБ, подсилвана от външните инвеститори които в момента останали 20% от 40% на наща борсичка, но не ми хареса че много заекваше човека (нямам предвид дефект при говорора) а сяка6 не казва6е истината. Дано не съм прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin
                Някой забеляза ли, че днес като цяло форумците луднаха. То не е писане то не е откриване на нови теми ))
                Отдавна форума не е бил толкова оживен!
                Спомням си август,септември'07 то не бяха поеми и весели настроения(особено в темата за EUBG).
                За нен това е признак за добро ново началоТака или иначе се върнахме там

Коментар

• Капман купуват ) Публична тайна е, че винаги са напред с материала )

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                    Първоначално изпратено от Bobi75
                    Първоначално изпратено от profix
                    Очакваме Чичко Паричко да каже, кой голям играч купува или ще купува тази седмица.
                    Той обеща на всеослушание.
                    Ама нещо се е покрил.
                    имал е предвид Елана за Енемона, но акциите на Енемона така са пласирани, че няма какво да ги крепят
                    Това за Ебана и Енемона и децата го знаят.
                    А аз си мислех, че Чичкото е имал някакво гениално хрумване.
                    Повярвайте пичове, и на мене ми се щеше да дам точна информация днес. Факт №1 -Бях там, където трябваше, говорих с когото трябваше и получих кофти отговор. Ще атакуваме не тази, а другата седмица, защото в момента БФБ е леж. Знам, знам бях казал, че този фонд няма как да не атакува тази седмица, за съжаление оказа се,че йезуитски са намерили начин как да отложат атаката. А защо вие знаете дори по-добре от мен! Но както се казва в рекламата на една застрахователна компания: ОБЕЩАНИЕТО СИ Е ОБЕЩАНИЕ и аз ще го спазя / за тези, които четат внимателно моите постове/

Коментар

• Първоначално изпратено от pnk
                      Има продавачи, но от тях купуват купувачи.

КОЙ КУПУВА?

И аз това питам и очаквам статия от инвестора по въпроса.И не само сухи данни,а анализ с информация и допускания.

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin
                        Някой забеляза ли, че днес като цяло форумците луднаха. То не е писане то не е откриване на нови теми ))
                        По добре така.Иначе скокове от сградата на КНСБ на пл."Македония"
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Някой забеляза ли, че днес като цяло форумците луднаха. То не е писане то не е откриване на нови теми ))
                          Не е препоръка.

Коментар

• [quote="pnk"]И защо няма отчети?????[/quote ]
                            По-късно ще излизат. Много е рано за тях: Файда от отчети сега нема.
                            Следващата седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                              "Впрочем умните вече виждат „написаното на стената”, както се казва в библията. Икономика с дефицит по текущата сметка от 12%, с инфлация официално 12 %, а реално около 30% за основните храни и услуги, икономика, в която 35% от „инвестициите” са в недвижими имоти, които преди всичко са с потребителски характер, 20% са в областта на финансовото посредничество и само 25% са в някакво производство не може да бъде стабилна.
                              Предстои ни интересна година. "
                              +1
                              In Goze We Trust

Коментар

• 4и4ко пари4ко, демонстрираш лош вкус!
                                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Working...
                                X